Чакат с трепет пролетта СептемврИЙСКИТЕ деца!

• 25 104
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
Dana - copy and paste в WORD и там ще си ги увеличиш Simple Smile.

Joy Е колкото и да съм технична нямаше да се сетя за това!  Joy

# 196
  • Пловдив
ама аз бъдещ инжИнер ли съм или к'во Laughing Laughing Laughing
относно начините за четене - ами вече са ги споменали  Crazy

# 197
Разбрах, разбрах  Laughing

# 198
  • на североизток
Такаааа!
Току що получих обаждане от директорката на отдел в РИОКОЗ  Mr. Green (каква чест)
Разменихме си любезности, опита се да разбере доколко съм образована и интелигентна, дали разбирам колко е опасно да се откажеш от ваксините, колко са страшни болестите и как детето няма да може да посещава ДГ и училище! Аз и отговорих най-любезно, че сме добре запознати с всички закони, разпоредби и опасността от биенето на ваксини Mr. Green и че се надявам все пак държавата ни да спре да дискриминира децата ни по този начин! Ама все пак, защо не помисля за туберколозната и хепатитната ваксина, поне тях да сложим? Ами, викам, като знам, че има живак и алуминий как да го сложа на детето си? А тя, вие изследвали ли сте ваксината, че знаете какво има в нея? #Crazy Четете там по тия форуми...и т.н.
В крайна сметка нямало да ни глоби със 100лв, защото виждала, че сме интелигентни и че глобата няма да помогне Joy и оттук нататък ни остава да се преборим с трима директори- на яслата, на градината и на училището! Но дотогава има време, пък нещата може и да се променят, кой знае Laughing Аз съм оптимист!

# 199
Влизам и аз на бързичко да се запиша Wink
Честито на всички празнуващи бебета и мамета   bouquet
и честито Благовещение на всички,мисля че днес е празник за всяка майка  smile3525
Айде,ние бързичко се отправяме към количката и на разходка   animal037
Хубав ден да ви е днес! babydust7

# 200
Такаааа!
Току що получих обаждане от директорката на отдел в РИОКОЗ  Mr. Green (каква чест)
Разменихме си любезности, опита се да разбере доколко съм образована и интелигентна, дали разбирам колко е опасно да се откажеш от ваксините, колко са страшни болестите и как детето няма да може да посещава ДГ и училище! Аз и отговорих най-любезно, че сме добре запознати с всички закони, разпоредби и опасността от биенето на ваксини Mr. Green и че се надявам все пак държавата ни да спре да дискриминира децата ни по този начин! Ама все пак, защо не помисля за туберколозната и хепатитната ваксина, поне тях да сложим? Ами, викам, като знам, че има живак и алуминий как да го сложа на детето си? А тя, вие изследвали ли сте ваксината, че знаете какво има в нея? #Crazy Четете там по тия форуми...и т.н.
В крайна сметка нямало да ни глоби със 100лв, защото виждала, че сме интелигентни и че глобата няма да помогне Joy и оттук нататък ни остава да се преборим с трима директори- на яслата, на градината и на училището! Но дотогава има време, пък нещата може и да се променят, кой знае Laughing Аз съм оптимист!

ивчи.. аз искам само да те попитам защо си толкова против ваксините?
добре съгласна съм че има някои които са излишни... ама?!

# 201
  • София
Ивчи ,аз не съм против ваксините ,но има едно нещо в твоя отказ ,което ме кара да кажа "свалям ти шапка" ,че го правиш публично и заставаш гордо зад решението си.Вчера установих ,че има много родители ,които карат педиатрите си да лъжат ,дали са поставени ваксините.По картон всички ваксини са Ок ,а всъщност не.Това не го разбирам вече ,според мен щом искаш да вземеш подобно решение трябва да застанеш зад него.Това не го разбирам и затова ти се радвам в момента ,че заставаш така зад решението си.Според мен е много по-опасно да има неваксинирани деца ,за които никой да не знае ,отколкото неваксинирано дете в яслата ,за което всички майки знаят.

# 202
  • София

и като натиснеш на "цитат" пак става  Peace

newsm10

# 203
Здравейте Simple Smile

Благодаря ви за Симон, а за първото проходило дете - и аз не мисля, че като пълзят от сега и се надигат, то на всяка цена ще проходи рано-рано.  Peace Има деца дето нито са пълзели, нито нищо и прохождат на по 9-10 месеца.  Laughing Само дето ние отсега вече трябва да имаме очи на гърба си - но радостта наистина е пълна и толкова различна, да видиш този малък човек дето до вчера не можеше да хване една играчка, как пълзи след теб и те "гони" да те стигне и се изправя на крака  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

И аз малко на всяка манджа мерудия  Sunglasses да се включа.

За радиацията - мисля, че ако въобще стигне такава до България, няма да се мре или да е нещо фатално. Но ми е много тъпо как още на следващия ден се започна с някаква паника как щяла да стигне до Бг Shocked забелязвам, че повечето хора живеят от паниката и страха. От мухата се прави слон и вместо да се наслаждават на хубавите моменти, то и тях игнорират   Sad Много мои познати и приятели почнаха да ми говорят как да не излизаме и тн... и си викам, хора големи с глава на раменете, а вярват на всякакви глупости... ама дори и да има такава, какво ще направим?/  Ами този случай със сливенският идиот -  Joy това ако не беше инсценирано, ще си отрежа главата.... два дни само с това хвърляха прах в очите на хората, а в това време наш Бойко вкарва българия в евро зоната  #2gunfire #2gunfire Излизат заложниците да дават пресконференция - и полицай отзад прошепва тихо на едната да благодари на премиера. Ами психо-профила на похитителя  hahaha имал тежък живот и бил привързан към майка си.  hahaha Е, че кой човек не е привързан към майка си и 90% от населението не мога да се похвалят с лек  живот!!!!

Отделно и аз като Яничка мисля, че "ситуацията" с Либия е къде-къде по тревожна ...

Още нещо исках да пиша ... ама се захласнах с по-горната тема. ...

Айде, хубав ден и много усмивки   bouquet

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 11:43 от talktoher

# 204
talktoher, напълно съм съгласна с теб!

И да се похваля - Виктория седна сама за първи път!  newsm44  От легнало положение в шезлонга директно в седнало!  Mr. Green

# 205
Добро утро и от нас

аз още веднъж искам да се извиня ,че изобщо си позволих да споделя.ако и за секунда предполагах на каква подигравка ще бъда подложена нямаше да седна пред компютъра,камо ли да пиша.  Peace

# 206
  • София
Добро утро и от нас

аз още веднъж искам да се извиня ,че изобщо си позволих да споделя.ако и за секунда предполагах на каква подигравка ще бъда подложена нямаше да седна пред компютъра,камо ли да пиша.  Peace
Гале ,аз подигравки невидях в горните писания .

talktoher, напълно съм съгласна с теб!

И да се похваля - Виктория седна сама за първи път!  newsm44  От легнало положение в шезлонга директно в седнало!  Mr. Green
Честито !

# 207
ЕХ,ЧЕ ХУБАВО ВРЕМЕНЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.

НИЕ ЩЕ СЕ КЪРМИМ И ИЗЧЕЗВАМЕ  1stroller

ПРИЯТНИ РАЗХОДКИ НА ВСИЧКИ  Hug

ние няма да дупчим ушетата на Ванеска. Аз много исках,но мъж ми не иска . Щяла да е като Слави Трифонов- без коса и с обици  Joy Joy Joy  По натам ще я наглася .

# 208
Здравейте  Hug
Ние сме в София и бяхме на преглед и 100% отхвърлиха твърдението за рахит Hug Hug Hug
Според др проблема е в това,че сме малко по-едри(10кг) и е по мързеливо бебе,трябва упорита гимнастика и според нея в Плевен няма добър детски физиотерапевти ooooh!и трябва да останем тук за 1 седмица Whistling,лошото е,че няма къде,освен на хотел,а и да не е много скъп,а и да е близо до ВМА,че ще съм сама,без кола и мъж ooooh!Сестра ми живее тук,но в 1 стая с приятеля си,та сега ще търся нещо.Ако от мамита в София знаят близки нощувки нека споделят Praynig
Сега ще се разходим,приятна разходка и на вас Peace

# 209
Гале ,аз подигравки невидях в горните писания .

еми,значи аз не съм в ред  Peace
както и да е, и да има и да няма аз излизам на вън,че грее хубаво .

nat003, супер. за нощувките незнам какво да ти кажа,но ако съвсем никъде нищо не намерите,може да измислим нещо. ако ти се спи в хол? но не съм много близо до ВМА

Общи условия

Активация на акаунт