Чакат с трепет пролетта СептемврИЙСКИТЕ деца!

• 25 090
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
Добър вечер, момичета!

Аз ни в клин, ни в ръкав (че май от миналата година не съм писала  Embarassed да се включа за радиацията - мъж ми е швейцарец, та той си гледа швейц.новини и там какво казват на населението си: вчера радиационните частици са достигнали Швейцария, леко  повишен радиационен фон, по-малко или като от ренгенова снимка. Ако вали - да се избягва излизането на малки деца, за всеки случай. Бяха ми много забавни, като преди седмица си подканяха населението да си обере зелениите (салати,лук и тн) от градините, та да не ги навали "обогатен" дъжд.  А иначе в затворено пространство човек е по-защитен, радиоактивните частици са по-тежки елементи и проникваемостта им може да се ограничи, напр. стоманобетонът спира (да живеят панелките  Laughing
е, дебелината има значение  Wink

Едно е сигурно, добре, че сме далеко от горката Япония.

пожелаваме ви с Тео да се наспите тази вечер и лоши мисли никого да не терзаят   love001

# 181
  • София
Все още не спим Sad .

# 182
Само набързо да отговоря на NKI, че май няма да ми остане време за повече.
NKI, правилно си спомня мъничето, че аз ти казвах за моята свекърва. Но няма да стане. Тя има артрит на ръцете, пие лекарства и се чувства добре. Днес по скайпа й припомних за кого ставаше въпрос и че е само за 2-3 пъти в седмицата, и тя каза да ти дам телефона й. Обаче свекър ми (той нали е при нас) рече и отсече, че няма какво да се занимава с дете с тези ръце, и така. Съжалявам! Дано по-бързо намериш свестен и отговорен човек!

# 183
  • София
Добро утро мами,
след цяланощт здрав сън от 21.00ч. до 6.00ч. Симо ме събуди с песен, ми то детето си се е наспало...та ето ви кафето, че аз определено имам нужда...  Peace и закусчица....  Mr. Green

Хайде усмихнат и слънчев ден от нас  Hug

# 184
Взимам си кафе и аз  Simple Smile Отивам да преоблека Дани и тогава ще го пия  Grinning

# 185
Добро утро ,момичета  Hug!
Честита месечинка на Данаил и Теодор   bouquet!
Дано днес слънчицето е щедро да се порасходим  Heart Eyes!
Усмихнат ден   bouquet!

# 186
Ако има завишена радиация то със сигурност не идва от Япония. Стига моля ви, все пак големи хора сме!  Grinning Тук облаци от Япония със сигурност не са дошли. Кой знае какво са засекли в земята на това място. Ако копаят метали е нормално да има нещо.

Велизарка, а леля ти когато го каза това беше няколко дни след избухването на атомната централа, когато пък съвсем нямаше как нещо да е достигнало до тук. Нали преди нас доста по-напредналите държави щяха да пропищят.

Имаме приятели в Осака...при тях няма завишена радиация ама при нас явно е дошла... Rolling Eyes

Добро утро. Напълно подкрепям. най-малкото журналистите ни така щяха да писнат ако имаше нещо, че няма начин да не се чуе.. Мъжа ми се занимава в тази област, гледам сайтовете на Японския и на Българския АЯР (Агенция за Ядрено Регулиране). ТАМ НЯМА НИЩО!. Нито където и да е, освен някакви такива откъслечни информации дошли от тук от там.

Определено в момента се всява паника.

Ще си изпия кафето и тогава с положителните и весели коментари, че ми е кисело и криво още.

А И МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА ВЧЕРА. МНОГО СТЕ МИЛИ ВСИЧКИ  Hug

# 187
Добро утро!
Честити месечинки на Данаил и Теодор!
Днес е Благовещение!
Дано срещнете хубави хора и получите благи вести. Честито на празнуващите!
Ние пак сме ранобудни. Снощи борих - 13 ставания. Не е като предната вечер - 4  Tired
И ето сега пак спи човека, ще му махна аз този сутришен сън, ама ха да видим кога ще е.
Стига сте се карали за една радиация. Може и да има такава и това да няма връзка с Фукушима. А как може да се прикрие информация от и да се сведе друга до медиите станахме свидетели чрез Холивудския сценарий във Сливен. Остава ни само да се молим Кадафи да не пусне някоя атомна бомба, че тогава вече ще стане много лошо!
А за форума не знам дали е станал тегав в сравнение с преди да се родят бебчетата, все пак нормално е да сме изнервени. Но както е писала vesi_evi, щом нещо ви обижда подминавайте го и всички мнения "За" и "Против" са полезни и бих добавила - изказани със спокоен тон!
С най-добри чувства и пожелелания за весел, слънчев и усмихнат ден.

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 09:22 от velizarka_8

# 188
  • Пловдив
Ей, ама я стига сте се укорявали, че на някой тона не му харесал Naughty Naughty NaughtyЩе ви пляскам по дупетата, да знаете Hug
Относно радиацията - от надежден източник, който няма да споменавам в момента в района на Пловдив е 0.026 mR/h при нормално 0.025. В границите на нормалното беше до 0.03 mR/h, а допустимите граници - още по-високи Peace
Пък и повечето сме били родени по времето на избухването на Чернобил - тогава всичко се е потулило и в България се е казало чак, след отминаването на радиоактивния облак - а ние се радвахме на чудовищно големи марулки и какво ли още не - е, живи сме, здрави сме Simple Smile
Та така - стига с истерията (то не че има де, ама все пак Mr. Green)

А сега - добро утро Hug
Малкото монстърче тази нощ беше послушно (пу, пу, пу), а сутринта се събуди чак към 9 и то с песен Laughing Сега си пия кафенцето с Вас и после - на колата и за Шумен Rolling Eyes И в тази връзка - най-вероятно няма да се мяркам до понеделник тук - да не се изпообидите сега и да не пишете Hug   bouquet

А... и още нещо се сетих - какво стана с орцанизирането на национална среща?!?

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 10:30 от sweet_maniche

# 189
Добро утро!   bouquet

Днес ще е хубав ден за разходки, но май ще пращам баба в парка, че аз имам много задачки.  Sad

Веси, да права си. Аз не се обиждам нито се връзвам. В крайна сметка не знаеш кой стои насреща ти. С повечето не се познаваме лично. Но в един момент се получава така, че или подминаваш или ако не подминеш и изкажеш мнение на него бива отговорено с рязък, поучителен тон все едно си първолаче. А в крайна сметка този форум е за развлечение. Да си споделяме хубавите и лошите моменти без да се напрягаме излишно. И не мисля, че това, че сме изнервени е оправдание. Аз бях доста изнервена последните 3 седмици, но никой не разбра. Не си го изкарвам като се заяждам във форума. Надявам се да успеем отново да се върнем към доброто, старо време, когато наистина дори и в най-трудните ни моменти форума беше опора и наистина имаше разбирателство.

А що се отнася до света доста притеснително е това, което се случва в Арабския свят - Либия, Сирия...

# 190
  • на североизток
Хайде на разходкааа 1stroller
Оставяйте къщната работа и навън! Като завали след два дена какво ще правите, ще шетате, а сега е време за митлосване Mr. Green  hahaha

# 191
мъниче, как да се четат тези дребните Grinning

# 192
Dana - copy and paste в WORD и там ще си ги увеличиш Simple Smile.

# 193
олеееееее ooooh!

# 194
  • София

и като натиснеш на "цитат" пак става  Peace

Общи условия

Активация на акаунт