Чакат с трепет пролетта СептемврИЙСКИТЕ деца!

• 25 080
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
  • у нас

засекли вече доста повишена радиация. тя ми се обади преди малко ,ако си преценя да не извеждам детето няколко дни , ОСОБЕНО ако вали.

#Crazy #Crazy #Crazy

# 166
е съм много наясно с радиацията, ама ако си стоиш в къщи и отварящ прозорците да проветряваш кое му е по-безопасното  newsm78
Сега ми изскачат откъслечни спомени от часовете по Гражданска защита...

# 167
gala.  Shocked Колко е завишена радиацията според снаха ти? Shocked

# 168
не се и сетих да питам. тя от днес си е в къщи,че малкия е с варицела и на нея също са и звъннали колеги от там ( че тя е нЕква шефка )и са и казали.

# 169
Ами питай я, че все пак има значение.... дано е първоаприлска шега, предварителна  Wink

# 170
  Sunglasses  следя ви  Wink

# 171
Честита месечинка на Дари! Да е здрава и да радва много мама Галя!
Ха, значи леля ми ще да е била права за радияцията. Но наистина ако не излизаме, не трябва да проветряваме и да включваме климатиците, защото иначе е безсмислено стоенето вкъщи.
Утре вечер отиваме при свеки на гости и там ще сме пред камината /не че е студено, но пък къща с друго не се отопля/. Та можем и да отървем малко радияция /но пък ще подишаме изгорели дръвца/. Едва ли е в някакви норми, които застрашават човешкия живот, но нищо чудно да са завишени стойностите. Само думата "доста" е леко притеснителна. А от неделя пък се очакват само дъждове  Sad.

# 172
Ако има завишена радиация то със сигурност не идва от Япония. Стига моля ви, все пак големи хора сме!  Grinning Тук облаци от Япония със сигурност не са дошли. Кой знае какво са засекли в земята на това място. Ако копаят метали е нормално да има нещо.

Велизарка, а леля ти когато го каза това беше няколко дни след избухването на атомната централа, когато пък съвсем нямаше как нещо да е достигнало до тук. Нали преди нас доста по-напредналите държави щяха да пропищят.

Имаме приятели в Осака...при тях няма завишена радиация ама при нас явно е дошла... Rolling Eyes

# 173
  • София
Еха, успях на 12стр да се разпиша.

Лора изкара една скорострелни зелени сополи за 3 дена.
Малкия нещо ми хърка, но се надявам да няма проблеми. Картофа не се хареса особено, но от катрофа-пюре на Хип беше отвратен, изобщо не искаше да си отвори устата. Е..ти био-катрофа... Нищо общо с картофа на свеки от градината. Трябваше да пътуваме и затова купих пюре.
Иначе тиквата е одобрена и направо не вярвам че за 2 дена почна да хапва по 50 мл - толкова му правя горе-долу. Лора това го направи след повече от месец.

Иначе, радиация ...  някак ме съмнява чак тук да стигне, но знае ли човек ...

# 174
Ама никой не ви кара насила да си седите в къщи,да вярвате или не. както се каза-големи хора сме- всеки да си решава сам за себе си. аз не мога да кажа със сигурност какво от къде е дошло,който може да се изказва. споделих ви нещо приятелски, а пък вие си правете каквото искате. още повече ви казах,че това е неофициална информация. споделена между персонала . нито е стигнало до пресата- нито някой ще и обърне внимание - обикновенно такива неща се пазят в дълбока тайна,до де отминат. чак след това се разшумява с бясна силаи се почват едни упреци,ама малко след дъжд качулка.
аз също ходих на вън дори и след като ми се обади тя,че и климатика ми работи,а и цял ден всичи прозорци сами отворени. някакси не ми се вярва.

Яничка,това ,че е на такова място и ,че там сигурно е по-различно от навсякъде другаде,все ми се струва хора с толкова висши да могат да го преценят  Peace

# 175
Галя, не знам защо веднага с такъв тон трябва да се пише. Просто се всява смут, който е излишен. В крайна сметка и аз споделям моето мнение за успкоение на някои. А явно и ти не го вярваш щом не си взела мерки да се "предпази".

А радиацията от Чернобил до къде ли е достигнала...Япония...Америка...?

Както и да е, няма да споря нито за радиация нито за каквото и да било. Моето висше не ми го позволява. Разбирам обаче, че някои хора може да си споделят мнението, а други не...Ок, няма проблем.  Peace Аз заради това поспрях да пиша. Докато бяхме бременни беше весело, забавно и приятно. Напоследък темата е станала доста тегава и заядлива. Едни знаят всичко, а другите ако не са съгласни да пасат.

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 21:40 от Jani4ka

# 176
  • София
Тук се е скрило за чернобил поради други причини.Цяла Европа е знаела какво се случва.Сега нещата са доста по-различни.Вярвам ,че е така  Peace .

Ивчи ,какво да ти кажа за кърменето.При нас беше много зле положението.Дори кантар под наем взех и след сукане половин час ми е показвало ,че е изсукала само 20 грама.Но откакто суче през 3 часа и не й позволявам да се лигави нещата много се подобриха.Тя се е възползвала след като съм й го позволявала и разбира се ,че като суче често ,ще суче по-малко.Поне при нас въвеждането на режим оказа благотворен ефект  Peace .

Както и да е, няма да споря нито за радиация нито за каквото и да било. Моето висше не ми го позволява. Разбирам обаче, че някои хора може да си споделят мнението, а други не...Ок, няма проблем.  Peace Аз заради това поспрях да пиша. Докато бяхме бременни беше весело, забавно и приятно. Напоследък темата е станала доста тегава и заядлива. Едни знаят всичко, а другите ако не са съгласни да пасат.

ммда има нещо такова Simple Smile .

# 177
Галя, не знам защо веднага с такъв тон трябва да се пише. Просто се всява смут, който е излишен.
  202uu

Абсолютно подкрепям.

# 178
Галя, не знам защо веднага с такъв тон трябва да се пише. Просто се всява смут, който е излишен. В крайна сметка и аз споделям моето мнение за успкоение на някои. А явно и ти не го вярваш щом не си взела мерки да се "предпази".

А радиацията от Чернобил до къде ли е достигнала...Япония...Америка...?

Както и да е, няма да споря нито за радиация нито за каквото и да било. Моето висше не ми го позволява. Разбирам обаче, че някои хора може да си споделят мнението, а други не...Ок, няма проблем.  Peace Аз заради това поспрях да пиша. Докато бяхме бременни беше весело, забавно и приятно. Напоследък темата е станала доста тегава и заядлива. Едни знаят всичко, а другите ако не са съгласни да пасат.

newsm78 newsm78 newsm78

ама, извинете,никой не съм искала да обидя или да си налагам мнението за каквото и да било,еле па в случая. пак казвам -споделих какво ми казаха,а всеки да си преценява. нито съм целяла да всявам смут или да споря.
що се отнася до темата- да,доста е тегаво. определено да те е страх да си напишеш мнението. много странно как така се получава,че хем всеки се опитва да си сподели мнението и все ще се намери кой да се обиди и да приеме думите много лично и на вътре ( не изключвам и себе си,разбира се )

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 22:49 от gala.

# 179
Мен винаги са ми били полезни всички мнения и За и Против нещо, така че моля ви не спирайте да си ги споделяте...само че няма смисъл да се обиждате, в смисъл дори и на някои тона да не ви допада какво пък толкова, подминавайте го...все пак тук сме една голяма група непознати и мен лично изобщо не ми пука кой какво и как ще ми каже, защото не сме си близки, поне за мен е така...знам че много от вас не го приемат така и се чувствате близки, може пък и за това да се обиждате. Аз примерно чета всичко от самото начало, защото както казах ми е полезно, един вид възползвам се от вас  Mr. Green Mr. Green ама за да се обидя или въобще да вкарам каквато и да е емоция ми трябва доста по-близък контакт и някаква връзка....надявам се сега не обиждам никои като казвам, че не сте ми близки и сте ми непознати  Laughing Laughing
За конкретния случай ми бяха полезни и информацията на Галя и мнението на Яничка Simple Smile хахахха, ама къв съм ползвател  Blush

Общи условия

Активация на акаунт