.
Знам ли вече, аз си мисля, че правя всичко както трябва, а може и Елена да не мисли така
Ако искаш - пиши и ЛС 
Ще ти пратя гсм-а си на ЛС, ако идвате - пиши един смс
Аз до към 12 някъде ще съм на изпит, но след това съм фрии

)) Не остава никога гладна кърмя си я и така
май биберона обърка малко нещата .
(( .Почнах с картоф на Хип , 2 дена давах няма такава отврат. После взехме морков и картоф мак мръщене ,няма да нахалствам когато е готово детето тогава. Мисля да практикувам педагогическо захранване ,с тия каши някак е малко скучничко явно за бебенцето ми .Ще варя картофче и морковче , дори и тиква и ще и давам да си гризка ,дано успея така
))))))))))))
(( .Трябва да взема вече предпазители. 
)) .Никога не бих взела възрастна жена и мн опит и т.н.
Възраст не ме притеснява толкова (но на тийнейджър не бих си оставила бебето, ако не ми е близък или роднина). Моята гледачка е възрастна, но не я сменям за никоя друга. Ако се наложи, ще е само защото на нея ще й се налага да си почива повечко вече. Много е точна, бивша педиатърка, ако имам съмнение за нешо, преслушва и преглежда децата даже
А Дани като я види, целия грейва. Гледала е и дъщеря ми преди това, много си я обичаме всички вкъщи. Важното е жената да е свястна и да обича деца, да има подход към тях. Пък дали ще е на 20, 40 или 60, не е водещо за мен поне.
Аз без гледачка съм заникъде, толкова е удобно да имаш човек, на който можеш да разчиташ.

И съседите ще ни разберат.Иначе си хапваме почти всичко,кашичка,плодовите пюренца,вече и месните започнахме,даже и киселчето,хапва си добре,разбира се и кърмата не остава по-назад.Незнам на какво се дължи това,вярно е,че всяко дете си е различно.Каката на нейната възраст вече ми беше отказала нощното хранене.Незнам ако започна да й давам от този чай дали ще има ефект.И дали няма да свикне с него и после да не мога да го спра.Вече нямам сили и толкова много ми се спи
,незнам още колко мога да издържа.А като се има предвид,че исках да я отбивам след 2 месеца,но явно няма да стане.
!

!!!

- идеален повод да похапнем 

!Жива и здрава и много щастлива 

Не се притеснявай излишно, всичко ще е наред. 
, много бързо схвана как да се придвижва.По принцип съм против проходилките (тази ни е подарък още от каката, но не сме я ползвали, чисто нова е), но като видях колко е доволен мисля да го слагам по половин час на ден.
Препоръчани теми