Чакат с трепет пролетта СептемврИЙСКИТЕ деца!

• 25 060
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
  • у нас
Рая пълзи вече здраво Laughing

от пюретата на ДМ съм страшно доволна, както и на овко и хип. При нас ситуацията е че давам такива които са без мляко и първо бях много скиптична към овко, но малката ги хапва с голямо удоволствие. На ДМ с месата са супер, направо са си вкусни (поне за мен Laughing), а комбинацията тиквички с картоф мисля че е ужасна на всички пюрета Sick пилето на хип също е вкусно Peace
аз започнах да давам плодови. За сега сме на ябълка. Първия ден като дадох имахме ако 7 пъти  Laughing

аз планирам почивка и вече направо ми се гади от хотели Sad

# 136
  • Пловдив
Аз врънкам вече мъжо за 2-ро ама той още се дърпа... искал поне 2г разлика  Mr. Green
Наскоро се замислих, че вече може и да имаме нови бременни с второ (или трето детенце). Кой ли ще се отчете пръв. Whistling
Аз искам, но не ми стиска Laughing Laughing Laughing Пък и като нямам цикъл, май ще е трудничко Mr. Green
И все пак - мъжО нищо не знае за тези мои мераци, но скоро ще научи hahaha

# 137
  • у нас
Цитат
Пък и като нямам цикъл
късметлийка Crossing Arms

# 138
  • Пловдив
 smile3533  love001 smile3533

...дребния се събуди Shocked Shocked Shocked

# 139
И аз вече искам второ.  Wink

Ние днес започнахме кашата. Хапна си 4 лъжички малката, не с особена ухота, но я яде. А аз като пробвах и  Sick Абе явно вкуса на бебчетата е доста по-различен от нашия. И как няма да е...ние ядем с толкова подправки, че много ясно, че една част от тяхните пюрета ще са ни безвкусни. Иначе след 2 седмици започвам с плодовите.

# 140
Здравейте мамачета. Ванеска вече е по добре- не вдига температура , няма хрема ,а и кашлицата намаля .Само остана киселото настроение- аман от хленчене.Направо ме побърква.

Ние скоро няма да пропълзиме-като я оставя по корем почва едно пищане и краката си ги вдига във въдуха.

Аз съм 4-ти ден на 90 дн. диета ,но не съм се мерила още. На мен ми е трудна,защото си бях свикнала да се тъпча,а сега се ограничавам ............Ще пиша пак като имам наблюдения .Все съм си гладна обаче - тези плодове не могат да ми заситят моя тумбак.

Лека нощ сладурани

# 141
 Shocked Shocked Ухааааа много сте смели с тея мераци за втори дечица толкоз рано бе сладурки  Mr. Green Аз покраи мен имам 3-4-5 приятелки бременни, чесно казано и на мен ми става носталгично за бебе, и се размечтавам, ама малкия като ревне и бързо бързо слизам на земята  Laughing Laughing хахахах
И като казах ревна- и на мен са ми сменили бебетооооооо  Crazy И на мен не ми дават да се дръпна много далеч- веднага надава вой! Ония ден след ваксинитеее не сме спали цяла нощ! Какво ги мъчи тея мъници не знам, ама милото се буди през 15-30 мин с помрънкване или рев! Взех го при мен да си спим двамата и така поне не ставах до кошарата да му давам бибата толкоз начесто...
Апък аз се позагубих защото мажът ми си беше в къщи 2 седмици..... Уфффф ми то все едно имам 2 деца! Така като съм свикнала да го няма през седмицата ми е по-спокойно и мога да си свърша нещата и да ми остане време за форума, ама той като си е у нас- ъпсурт!
Със захранването и аз май се правям добре, макар че мъча малкия вече 1 месец само на еднотипни пюренца и май вече е време да разнообразим менюто  Embarassed
Я ми кажете какви попарки им правите, че аз не знам какви мога да давам...  Embarassed
Иначе плодово кисело мляко обожаваме! Голям фен е на киселото мляко- като баща си  Wink
И на мен ми писна с това повръщане! Ужассс! Голямо шило е, и като се наяде не мога да го спра на едно място да му олегне храната и само вървя със сълфетки и мокри кърпички да бърша след него  ooooh!  clean newsm66  И по тази причина не сме се и научили да сядаме все още...
Браво на Симон! talktoher дупе да ти е яко, няма спокойствие вече....
И ние се гоним из хола по цял ден да не пипа кабелите и да не ми дърпа цветята, ама кой да слуша! Пък и там е най-интересно все пак  Crazy
Офффф колко изписах, ама то така е като не съм писала от седмици  Embarassed
Много целувки и гушки на всички бебоцииии  lovekiss lovekiss

# 142
Добро утро.

Първо да почерпя, че имам РД днес.

- такава торта поръчах за вкъщи и ви черпя всички с нея Simple Smile. Да ви започне деня със сладко Simple Smile

Днес за закуска дадох попара със сирене, масло, сухари и вода. Толкова беше отвратен, че незнам какво ще правя. Утре пак ще дам. Дали да не сложа някакъв чай, вместо вода? От тези бебешките на гранули на ХИП? Какво друго мога да правя със сухарите? Попара с АМ?

ХУбав ден ви желая!

# 143
Здравейте, момичета!

Не съм писала от доста време, но когато имам възможност ви чета.
Нещо нямам настроение  Sad

Яна също е с АД. Цялото й лице е в обриви и има рани на свивките на коленете и вече на ръцете.
Има червени кръгове около очите - гадна история  Sad
Мажа я с Биодерма - надявам се да се оправи по-скоро детето  Praynig

Иначе е добре, както е казала и Гери, Яна е постоянно в движение, то не е лазене, катерене, изправяне - няма спиране. Най-много се радва когато е права, а те крачетата й все още треперят  Grinning

Надявам се, че всички вие и дечицата ви сте добре!

Маша, вие по-скоро да оздравявате!  Hug

Не на последно място - Честит празник на всички дечица, които днес празнуват!   bouquet

Ники, на теб Честит рожден ден! Бъди много щастлива!   bouquet

# 144
Ох, момичета, не мога да си намеря бавачка и това си е. Имах едно момиче, но тя вече не може да идва да го гледа,защото се дипломира тази година. Не знам какво да правя, пуснала съм обява във форума, но ме е страх така, не знам на кого ще попадна.

Някой беше споменал,че има майка или свекърва в Слатина, която е свободна, но съм си изтрила съобщението и не знам кой беше.

МОЛЯ ВИ, ако някой познава бавачка или някое младо момиче за допълнителна работа или някоя леля, майка, които са свободни по 2 - 3 пъти в седмицата следобед до към вечерта(сряда и петък), пишете ми. Много ще съм ви благодарна.

# 145
  • на североизток
Първо Ч.Р.Д. на aissa80 и един скромен подарък  Rolling Eyes

Мъниче за събота го дават най-топло времето, така че ще опитам да навия мъжа ми за разходка до Шумен, че и без друго отдавна не сме мърдали до там. То при тия студове, пък там винаги духа...Сещам се и за Диманчето66, че беше от Преслав и може и тя да се включи, но напоследък нещо не съм я мяркала тука newsm78

Оф, това захранване Crossing Arms Сега се чудя кое е по-добре да въведа първо - месото или глутена  newsm78, че вече и на нас ни трябва разнообразие. Хемоглобина и беше много добре, но пък с наддаването се мотаме, та се чудех дали попарки да почна(ама то пък и сиренето кога се въвеждаше) и някакви каши с глутен(макар, че ми повръща от кашите) или да почвам с леките месца???

Ето сега  Crossing Arms, сука в 9ч. и сега в 10ч пак е гладна Close Какво да я правя, вече е на 6 месеца и половина, а се храним през час като новородени! Тоя нейния стомах имам чувството, че побира само по 50-60гр. Пюрета като и давам започва с кеф да яде и като изядем 20-30гр и като стисне тая уста, ще кажеш, че отрова и давам! И после иска да суче. Е, то добре, ама след един час пак е гладна! Интересното е, че допреди две седмици бяхме разредили суканията почти на 3 часа, а сега скок ли е, претенции ли са??? Някой път имам чувството, че ревнува от батко си- тъкмо се заиграем с него или се сборичкаме и тя реве за внимание Simple Smile

Е, днеска вече ще е слънчево наистина, така че се стягам за разходка Mr. Green

# 146
Добро утро и нас   bouquet

вчера бяхме на ДК и резултата е 8700 (8360) и 65см (64). започвам вече много да се притеснявам ,че не расте на дължина и май и педи се е попритеснила,защото вече 3-4 месеца подред дърпа само по 1 см. и даже вчера сподели ,че май и крачетата са и по-къси съпоставено към торса и ме вкара в егати филма  Shocked Shocked Shocked . и се чуди,чуди на какъв лекар да ме прати и реши на ендокринолог- та сега и на такова чудо ще ходим.
Рали ,дали е възможно историите около мен да си окажат такова влияние  newsm78.
между другото откакто започнах да пия хапчетата и тя се промени много - все едно до сега е била заспала зимен сън- сега е една луда,усмихната весела , постоянно се движи и подскача. има някакси страхотен тонус-чак и докторката и вчера го изкоментира,колко се е променила. Но така ме притесни с тези "къси крачета"  Sad Sad Sad

има ли друго бебче момиче на 7 месеца и да е 65 см- моля ,ако има да ми каже,че искам да сравня дължината на крачетата  Praynig Praynig Praynig

aissa80, Честит Рожден Ден ,мила.Бъди жива и здрава  bouquet

# 147
  • на североизток
Галеее, стига се притеснява за глупости Hug
Ние сме 63 см и 6100, на 6,5 месеца и нито се обръща, нито пълзи с наша помощ дори, нито седи стабилно сама....всяко детенце е различно, споко , всичко си ви е наред Hug

# 148
Добро утро!
Честитa половин годинкa на Аделина!
Честити месечинки на Дарина и Иван!
Да растат здравички и весели за радост на мама и тати!
Честит Рожден Ден, aissa80! Благодарим за тортичката! Всяка година да е сладка и щастлива с малкия Ивайло!
П.С. Пробвай с 1-2 лъжички плодово пюре. При нас свърши работа. Вече не слагам и пак си я хапва. Докато свикнат с вкуса и консистенцията малко сладичко не вреди. И Ники се мръщеше 2-3 дни,но сега зяпа като птиче в гнездо  Laughing
Victoria., дано се оправи бързо бебка!
Аз пък мераци нямам още, много скоро ми се вижда  Rolling Eyes Да проходи пък ще видим.
Снощи сложих в последното АМ бишкота Плазмон и ставах само 4 пъти тази нощ, а и се събуди сутринта в 7.30. Дали е от това, дали не, ще разбера след 2-3 нощи. И ето сега не иска да спи, а винаги си поспива от 9 до 10.... кукуряче!
Чао засега, приготвям попарата, хапва и ще излизаме.

# 149
  • София
Гале ,ние сме 64 см ,ако ти върши работа .
Ивчи ,при нас беше същия цирк ,докато не й въведох режим.Допреди месец сучеше по единб час ,през час и се бях видала в чудо вече.От както е с режим ,не стига че яде на 3 часа ,ами и се насуква много по-бързо.Установих че детето просто е издевателствало над мен ,щом съм го позволявала и тя се е възползвала.Дано и вие намерите вярние подход.

Общи условия

Активация на акаунт