Чакат с трепет пролетта СептемврИЙСКИТЕ деца!

• 25 054
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Някокй беше писал за препарат за петна ,който става за бебешки дрешки.Може ли пак да го сподели  Blush !
ползвам този по средата но после хъбаво изплаквам и гладя

# 121
talktoher, ехаааааааааа, браво на момчето!!! Страшен е!!!!
За Нахтхерцена на нас пък дерматоложка ни го изписа за цялото тяло, тъй като и е много суха кожата...защо пък да не е подходящ за малки бебета, то си пише, че става, пък и масово се ползва и препоръчва точно за малки бебета!?

# 122
Сега търсих снимка на балсама да го покажа ,но не намерих .Повечето пише ,че са при невродермит ,но на нашия пише основна грижа за кожата и после подхранваща грижа за суха кожа с 1,3% линолова киселина и 3% урея смао това   bouquet

# 123
  • София
Сега търсих снимка на балсама да го покажа ,но не намерих .Повечето пише ,че са при невродермит ,но на нашия пише основна грижа за кожата и после подхранваща грижа за суха кожа с 1,3% линолова киселина и 3% урея смао това   bouquet

Точно този (който аз ползвам)

На нашия също пише 1,5% лин киселина и 3% урея

# 124
Да този и също така пише, че е подходящ за бебета!

# 125
Момичетаааа,

Точно преди малко му правех клипче като се събуди и за моя огромна изненада Симон сам се изправи в леглото си  Shocked http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150131393823516

Браво на момчето!  Laughing Страхотен е!

бейбидол, пюрето е на Хип (с био тиквичките и картофа  Sick Sick Sick ) бебо иначе е доволен от Хип като цяло. Но това пюре просто освен смесено с нещо друго и аз няма да го ям.  Naughty

Аха. И на DM e голяма гадост  Laughing

# 126
  • София

бейбидол, пюрето е на Хип (с био тиквичките и картофа  Sick Sick Sick ) бебо иначе е доволен от Хип като цяло. Но това пюре просто освен смесено с нещо друго и аз няма да го ям.  Naughty

Аха. И на DM e голяма гадост  Laughing

Съгласна съм. Но взехме памперси на Бейби Лов (ДМ) и никак не са зле. Засега ги използвам само след като се е из...ла (за да избегна риска), но като ги сваля дупето и е почти сухо, както и след белия памперс.

# 127
А, да за памперсите и аз имам добри отзиви, но това пюре въобще не беше вкусно.
Аз днес имам напредък с плодово пюре - банан и ябълка - изяде цяло бурканче.

# 128
  • Sofia
talktoher , браво на малкия мъж. От сега нататък вече няма спокойствие!  Laughing
Ember, ние ходим в Ахтопол от няколко години на бунгала, правим го заради сина ни, че е доста палав и тича доста, а пък и на нас ни е приятно вечер да си седнем пред бунгалото с биричка и рибка на масата.
LITA,  и моята девойка е станала доста неспокойна от седмица насам, но това е нормално, сега тези зъби докато не излязат все ще е така.

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 10:28 от Rossi

# 129
Аз се връщам от пазар че на Димитър шкафчето с пюретата нещо беше празен  Mr. Green
та му накупих 30 пюрета да има да яде цял месец почтии да не се занимавам.
купих му нов йогурт с банан и ябълка. не го бях виждала на пазара.
купих сефте и спагети с шунка и ориз  на бурканчето пише 4м  Shocked ама аз ще го дам за проба чак накрая на 7м
днес направихме и много хубава разходка... малко студено си беше ама го опаковах и миткахме цели 4ч
сега най накрая имам малко време за себе си Димитър изяде 220грама мляко с бисквитка и заспа доволен, дано е споскоен през ноща.
Аз врънкам вече мъжо за 2-ро ама той още се дърпа... искал поне 2г разлика  Mr. Green

# 130
Palmirka, ivcho81, vesy_evi , за същия крем става въпрос. Да, така пише, че става за бебета, но пише ли за колко големи бебета? Следващият път ще питам дерматоложката защо. Вярвам й  Peace А на това какво пише на разни мазила, козметики и др. подобни - отдавна не вярвам...

# 131
Обзалагам се, че Симон ще е първото проходило бебе в нашата темичка  Grinning Peace

# 132
  • София
Обзалагам се, че Симон ще е първото проходило бебе в нашата темичка  Grinning Peace

Аз залагам на Ивайло  Grinning .М/у другото Яна на Вики им е сериозна конкуренция  Grinning .

# 133
  • Пловдив
iv4i_79, в петък пътувам към Вашия край Simple Smile Ако имаш път към Шумен събота или неделя - ще се радвам да се видим Hug
Кърмаческата мода, доколкото знам ще се пуска към май някъде newsm78

talktoher, браво на Симон Simple Smile Отсега нататък се започва Whistling Ние на Дидко още не сме му свалили матрачето на долното ниво, но май ще се погрижа, че като гледам как изневиделица се надигат... Simple Smile

Ember, ние сме супер доволни от Сарафово - страшно спокойно местенце, пък и плажната ивица 90% от почиващите бяха с малки дечица Mr. Green Живот и здраве, след Кръщенето мислим да отидем за 10тина дни.

На мен днес някой ми е сменил бебето Laughing Laughing LaughingТолкова кротичък никога не е бил - спа 2 пъти до обяд по 1 час, следобед три пъти по час Shocked Heart Eyes Пу пу пу, да не са му уроки Laughing
Утре ще го пробвам на манго човечето, защото това е един от любимите ми плодове... Дано му хареса и на него Heart Eyes

И друго щях да пиша, но с кърмата ми изтича и мозъка hahaha

# 134
Здравейте момичета.
От няколко дни не съм писала, ама си чета редовно.
Аз нещо се разхремявих, аман. В нас все някой е болен, а Ема перманентно. Тъкмо й мина бронхиолита, сега пък кашля като за световно и има леки спазми. Та продължаваме с инхалациите и прегледите през два дена. Дано с това приключим.
Нашата девойка спи по цяла нощ, по-скоро ходя по гъза на брат й отколкото по нейния.  Mr. Green Ама да не приказвам, че да не стане като при вас.
Нашия татко пак е в командировка и тази седмица сме сами тримата.
Днес цял ден прекарах навън. Първо на разходка, а после на лекар и да прибера Део от градина. Направо ме заболяха задните части от толкова ходене. #Crazy
Аз днес й дадох едно пюре йогурт с праскова и ябълка. Изяде половината. Дали не прекалих с количеството. LITA, ти като даде за пръв път колко му даде на Мити?
Болните да оздравяват. Неспящите да спят вече и майките им да си починат най-накрая. И честита месечинка на празнуващите днес и предните дни.
Аз врънкам вече мъжо за 2-ро ама той още се дърпа... искал поне 2г разлика  Mr. Green
Наскоро се замислих, че вече може и да имаме нови бременни с второ (или трето детенце). Кой ли ще се отчете пръв. Whistling
Обзалагам се, че Симон ще е първото проходило бебе в нашата темичка  Grinning Peace

Абе да ви кажа не е задължително. То при всяко дете е различно де. Ама Део по същото време като Симон и Ивайло пропълзя и почна да се изправя , а проходи чак на годинка. А иначе имаше желание от по-рано да ходи. newsm78

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 22:06 от Машонка

Общи условия

Активация на акаунт