Момичета, ще ходите ли на море с мъниците? Искаме да ходим, но не знаем къде.Споделете подходящи места за почивка с деца.

Сега съм запазила час при д-р Станчева,в София в Медицински център по детски болести,тя била педиатър-невролог.Та ако някои има някакви набл'дения,в петък ще ходим и ще видим.Карат ме някакви обувки да купувам,които да и крепят глезените или по-скоро кокалчетата,но за мен е твърде рано да прохожда,та чак обувки.Ох за 1 седмица полудях,всеки говори каквото си знае
и накрая момъка доволно се събуди окончателно в 7:20 ........ е през деня бях като тазманийския дявол. Беше кошмар, защото вече бях премаляла от умора и за първи път ме заболя зверски главата и нямах сили чаша с вода да вдигна дет се вика. А той усеща, че съм нервна и сякаш се чувстваше застрашен и само да се мръднех на 1 метър от него се почваше кански рев и хайде пак при него да е спокоен, ама като ми задрънчеше с една играчка по ламината - свитки ми излизаха.
) бебо иначе е доволен от Хип като цяло. Но това пюре просто освен смесено с нещо друго и аз няма да го ям. 
както и да е - и това ще мине и замине. 
Сега съм запазила час при д-р Станчева,в София в Медицински център по детски болести,тя била педиатър-невролог.Та ако някои има някакви набл'дения,в петък ще ходим и ще видим.Карат ме някакви обувки да купувам,които да и крепят глезените или по-скоро кокалчетата,но за мен е твърде рано да прохожда,та чак обувки.Ох за 1 седмица полудях,всеки говори каквото си знае 

почна се ....
. Вярвам, че просто това е поредното некомпетентно мнение. На теб повече спокойствие и

Препоръчани теми