Чакат с трепет пролетта СептемврИЙСКИТЕ деца!

• 25 014
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 91
Добро утро!

Вани, ама тя жената в аптеката не е виновна. То и това което е дала е колектор - контейнер. Някои мами предпочитат в него да съберат урината.  Wink

За водата и аз си мисля, че сега като се захранваме би следвало да пие вода. В началото като се роди и давах и пиеше. После и я спрях и сега като и давам тя и се мръщи.   Mr. Green Ще съм по-настоятелна.

# 92
Вани,това стерилно шишенце ще ти трябва след като вземеш урина с колектора,да я пресипеш в него.Така,че си купи и колектор за момче.

# 93
Здравейте от нас Hug

Отдавна не съм писала само попрочитам от тук от там че татито ни пак го няма и не ми остава време много да сядам на компютъра. Ние сме добре със Сияна,  но и ние както още доста гледам имаме проблем със съня буди се по 2-3 пъти на вечер неиска да яде просто си е изтървала бибата и нервничи, незнам зъби ли ни мъчат какво ама поне се успокоявам че е просто някакъв период който ще отмине Mr. Green

Даниелка- Аз също смятах да ги пробивам на 25-ти , но като се обадих да попитам и жената  ми каза че няма проблем да ги пробие, но да е в друг ден защото тогава имала много работа и нямало да може да и обърне специално внимание понеже е мъничка така че ще преценим кога, но ще е скоро, може би баща и като се върне на 28-ми. На племеницата ми и ги пробиха на 7 месеца и мина много леко всичко, просто ако се пробиват рано сега е момента докато не се осещат още да ги дърпат.

Честити месечинки на празнуващите baby_neutral

Лек ден Hug

# 94
  • София
Да ви се оплача-нещо взеха да ми изпушват бушоните.Никак не съм в час и много ми се реве  Cry недоспиването си каза думата и немога повече така  Cry .

# 95
  • на североизток
Аз пък съм възмутена от времето Crossing Arms
Щяло да е топло, слънчево, да спира вятъра  blahblah
Елате да го видите, нищо подобно, даже и дъжд заваля smile3515

Гери, поплачи си, може пък да ти мине smile3518
Аз вчера бях особено нервна, незнам нещо във въздуха ли е newsm78

# 96
iv4i_79 и според мен детенцето ти не се буди от глад.Аз моята я отказах от нощното хранене (след 12часа имам предвид) още на 3 мес.по препоръка на педи (много наддаваше) с вода и залъгалка.Имали сме и непробудни нощи Peace.Напоследък ми се буди 1-2 пъти,което ми се струва много добре,като чета повечето измъчени мами  Rolling Eyes

# 97
  • на североизток
iv4i_79 и според мен детенцето ти не се буди от глад.Аз моята я отказах от нощното хранене (след 12часа имам предвид) още на 3 мес.по препоръка на педи (много наддаваше) с вода и залъгалка.Имали сме и непробудни нощи Peace.Напоследък ми се буди 1-2 пъти,което ми се струва много добре,като чета повечето измъчени мами  Rolling Eyes

Ооф, ние от първата седмица до 5тия месец си спяхме непробудно по цяла нощ. Като заспи в 22ч. и до 7-8ч. сутринта Sad Ама свърши спокойствието вече Confused

Ей, все забравям да ви питам, има ли някой, който следи кърмаческата мода? Знаете ли кога ще се започнат обсъжданията на новите модели? Че ние с това кърмене май няма да приключим скоро Laughing А пък аз съм си доволна от дрешките, цяла зима си ги нося, и колко пъти са влизали в действие на обществени места Embarassed ама то се свиква  Mr. Green Има истина в това, че ревящо от глад бебе привлича повече вниманието на околните, отколкото да си го накърмиш дискретно и навреме Laughing

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 12:15 от iv4i_79

# 98
цък  #Crazy вчера щях да хвърля момата през терасата...така ми дигна нервите, че думи нямам. И на мен вчера ми беше криво  Mr. Green, но на често ми се случва.Питам се аз ли не съм наред или все някой ще се намери да ме ядоса с нещо newsm78 ???
Днес ще папкаме заешко с копър чакам да се събуди.
Бях питала , кой използва Нахтхерцен за суха кожа на цялото тяло ли се маже ,но никой не ми отговори ???
За урината и намен ми дадоха такъв колектор и нищо не направих три изхабих  ooooh!.

# 99
Очевидно Николета не усеща любовта, с която аз й приготвям храната. Предпочита ранните моркови на Хип пред моите пюрета, а сега нещо се наплаших, и не смея да й давам цели зеленчуци. А и тя ги яде само, за да си чеше венците. А днес не пожела да яде нищо, дори и купешкото пюре (което за мен е отврат, но моето мнение не важи). В такива дни се обезверявам как ще се справим със захранването. Е, няма да е цял живот на прясно мляко от мама, но сега така ми се струва  ooooh!. Айде, оплаках се! Добре, че поне времето е хубаво и ще излезем да се разнообразим с една приятелка...

А да, яде гумен делфин, гарниран с морков! Мда, виж, играчките ги дъвче с удоволствие!

# 100
Вани, аз тази сутрин взех урина в такова стерилно шишенце, което казваш, че са ти дали в аптеката. Сложих го да седи голичък на моите крака, с гръб към мен и между неговите крачета държах шишенцето. За има-няма 10-ина минути си пишна детето.

Марти също спеше по цяла нощ до скоро, но от две или три седмици се събужда поне веднъж, че понякога и по два пъти на нощ. Пробвах го с вода, ама нъц. Иска да цоца. Точно пет минути цок-бльок и е заспал. И така до 7-7.30ч.
А преди това е имало нощи от 21ч. вечерта до 08 ч. сутринта непробуден сън.
Период е сигурно.
Но един-два пъти на нощ е съсвем поносимо  Simple Smile

# 101
Ммдааа и аз съм разочарована от времето - такъв кофти вятърррр Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil
Ние днес излязохме раничко. Ходихме на ДК - 7400 (7200), 70 (68)  Laughing  Laughing  Laughing Биха ни последния синфлорикс. Следващия път хепатитната и малко почивка!
Сега се прибрахме, за да хапнем пюренце! Ах, как сладко папка на мама момченцето!
Чета, че много мами са изнервени покрай недоспиване  Confused И моето диване се буди по 3-4 пъти, ама аз съм свикнала, така е откакто се роди. Не жали мама  Mr. Green Винаги трябва да е нащрек  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Аааа, забравих да се оплача - сутринта сложих на Ники колекторчето и всичко беше тип-топ. Занесохме урината, ама педи каза следващия път щот сега й свършили направленията или не знам си там какво  #2gunfire  #Cussing out
Айде, усмихнат и спокоен ден на всички! Ние пак палим мотора, щот слънцето се показа все пак.
  bouquet   bouquet   bouquet

# 102
И аз се посмръзнах от разходката  Simple Smile Дани пък не поиска да обядва с картофеното си пюре и му дадох едно Хип - ябълка, банан и праскова, за сефте. Ей каква уста отвори  Laughing Ами вкусни са ги направили хората.

Какво се оплаквате от 1-2 пъти ставане на бебетата нощем?  Wink Моето си се буди по 4-5 пъти, суче здраво и чак тогава заспива пак. Алтернативата ми е да ореве целия блок, така че му угаждам и това е.  Grinning

# 103
Oooooх и аз ви завиждам за нощите. Ники да е имал 2-3 вечери като вашите, с пробуждания 1-2 пъти, от както се е родил. А през първите 3 месеца беше истински кошмар. Нямаше сън по-дълъг от 2 часа нито ден, нито нощ! Не знам какви нерви съм имала, но някак издържах, а сега ми идва много вече.
Гери, не си сама! Аз също давам откат. Карам се на таткото, покресвам и на Ники понякога и веднъж  Confused ...няма да си призная какво направих, че и мен ме е срам като Giada (ако не се бъркам, ако да-извинявам се  Embarassed)
Иначе си направихме хубава разходка. Гледа дръвчетата, небето нещо го заинтригува. Преди само в мен се втренчваше. Има напредък човечето, развива се интелектуално  Laughing

# 104

Бях питала , кой използва Нахтхерцен за суха кожа на цялото тяло ли се маже ,но никой не ми отговори ???

Аз съм писала няколко пъти и с риск да стана досадна - дерматоложката каза, че не е подходящ за толкова малко бебе  Peace
Иначе преди това съм мазала само по сухите места, но не помогна...

Общи условия

Активация на акаунт