Чакат с трепет пролетта СептемврИЙСКИТЕ деца!

• 25 057
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Jani4ka, и Теди не иска вода.Започнах да му предлагам когато почнах да го захранвам, пие по глътка-две и толкова.

Момичета, ще ходите ли на море с мъниците? Искаме да ходим, но не знаем къде.Споделете подходящи места за почивка с деца. Simple Smile

# 106
И аз да се оплача от времето  smile3516 smile3515 smile3516
то пък, бива ли такъв студ  ooooh!
Купих и въпросните "колектори", та да видим  Whistling

Нат, мисля че ти беше започнала 90 дневната диета? Сподели, моля те трудоизпълнима ли е и изобщо впечатления? Може и на лични да не товарим темата  Peace

П.С. Ако и други са я спазвали нека споделят  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 15:53 от vany666

# 107
Уф, и на мен времето не ми понася. Излезнахме за малко на разходка, а вятърът щеше да ни отвее и скоропостижно се прибрахме у дома. Че и другата седмица го дават дъждовно. Crossing Arms
Ember, ще се повтора май, но ние избрахме Синеморец за през май и Албена през юли.
С водата и ние сме скарани, макар, че започнахме захранването. Предлагам след пюренцето и кашата, но бебка пие съвсем малко и започва да се мръщи.
И ние ще събираме урина за изследване утре сутрин. Как става врътката при девойките не ми е много ясно. Знам, че има и колекторчета за момичета, но все ми се струва, че няма да ни свършат работа.  Thinking

# 108
Уфф писна ми #2gunfire
Днес бяхме на преглед при невролог,които някакси установи,че Катрин е карала рахит и от това се отразило на крачетата,е аз не съм забелязвала,нооо незнам,полудявам ви казвам,едно след друго ooooh! Сега съм запазила час при д-р Станчева,в София в Медицински център по детски болести,тя била педиатър-невролог.Та ако някои има някакви набл'дения,в петък ще ходим и ще видим.Карат ме някакви обувки да купувам,които да и крепят глезените или по-скоро кокалчетата,но за мен е твърде рано да прохожда,та чак обувки.Ох за 1 седмица полудях,всеки говори каквото си знае newsm45

# 109
Здравейте!

Ние по-миналата вечер поставихме личен рекорд по ставане по среднощ и ранните сутрини часове. Два пъти до 5 сутринта и като се почна от 5 до 6 часа, 7 пъти станах в рамките на 1 час  Tired Tired Tired Tired и накрая момъка доволно се събуди окончателно в 7:20 ........ е през деня бях като тазманийския дявол. Беше кошмар, защото вече бях премаляла от умора и за първи път ме заболя зверски главата и нямах сили чаша с вода да вдигна дет се вика. А той усеща, че съм нервна и сякаш се чувстваше застрашен и само да се мръднех на 1 метър от него се почваше кански рев и хайде пак при него да е спокоен, ама като ми задрънчеше с една играчка по ламината - свитки ми излизаха.

Майчета, да питам. На мен от както ми дойде МЦ всеки път един ден от месец много ме болят яйчниците, ама така сякаш ще ми идва. И онази вечер (дето не се спеше нормално) докато го кърмих ме връхлети гениалната мисъл, че тогава, когато ме болят яйниците, съм в овулация. Сметнах го и горе-долу тогава се пада. Дали наистина е от това според вас и вие имате ли такива болежки??? Никога досега така не ме е боляло освен точно като ми е идвало (преди да забременея)

бейбидол, пюрето е на Хип (с био тиквичките и картофа  Sick Sick Sick ) бебо иначе е доволен от Хип като цяло. Но това пюре просто освен смесено с нещо друго и аз няма да го ям.  Naughty

Ох, почвам да си мисля дали зъби не го мъчат "лудото ми Ленче" ама пък няма грам признаци за такива ...  newsm78 както и да е - и това ще мине и замине.

# 110
Уфф писна ми #2gunfire
Днес бяхме на преглед при невролог,които някакси установи,че Катрин е карала рахит и от това се отразило на крачетата,е аз не съм забелязвала,нооо незнам,полудявам ви казвам,едно след друго ooooh! Сега съм запазила час при д-р Станчева,в София в Медицински център по детски болести,тя била педиатър-невролог.Та ако някои има някакви набл'дения,в петък ще ходим и ще видим.Карат ме някакви обувки да купувам,които да и крепят глезените или по-скоро кокалчетата,но за мен е твърде рано да прохожда,та чак обувки.Ох за 1 седмица полудях,всеки говори каквото си знае newsm45

нат как така рахит? сигурни ли са?
май ще е по-добре за второ мнение.
всичко ще е наред  Hug Hug
Talktoher аз винаги когато съм в овулация ме боли така.. всеки месец си знам кога съм.. Simple Smile
Димитър е същата работа мръдна ли на метър от него се започва рев ревв  просто как така за една седмица стана толкова ревлив не ми е ясно,... а ако изляза от стаята какво става..... ooooh!
той като новородено не ми е ревял така като последните няколко дни.. да разбера и аз че гледам бебе  Heart Eyes

# 111
nat003, какъв рахит? Че нали Катрин си е от доста време на АМ, а то е обогатено с всякакви витамини. Аз мисля, че даже кърмените бебета са по-склонни да правят рахит, може и изобщо да не е имала тя такъв. Консултирайте се с още някой лекар. Иначе обувки и т.н. - ще купите, щом трябва, то се знае. Рано им е да прохождат, ама да си й ги слагаш, може да й е по-удобно да си стъпва на крачетата. Стискам палци лекарката в София да ви зарадва само с хубави новини.

# 112

Бях питала , кой използва Нахтхерцен за суха кожа на цялото тяло ли се маже ,но никой не ми отговори ???

Аз съм писала няколко пъти и с риск да стана досадна - дерматоложката каза, че не е подходящ за толкова малко бебе  Peace
Иначе преди това съм мазала само по сухите места, но не помогна...
благодаря   bouquet

# 113
А Дани цял следобед мрънка и повръща  Confused Освен това се изака 5 пъти с разстройство. Просто няма от какво да е, освен от Хипското пюренце ooooh! Не ми върви с пюретата и това е  smile3515 При това то е за 4 месечни, а той е на 7. Confused

# 114
  • София
Palmirka,

аз използвам балсама на Нахткерцен още от 2-3 тия месец, т.к. имахме едни обриви по лицето и суха, люспеща се кожа. Много съм доволна. Оправи проблема още с първото намазване. Определено си заслужава парите, а и е доста икономичен.

Наистина, използвам го само за лицето на малката, а тялото мажа с лосиона на Хип.

# 115
  • София
Здравейте, момичета! Не съм ви чела от два дена и вие сте напреднали с материала Laughing. Влизам само да се разпиша, че и тримата са ми болни - баткото от днес е официално с бронхит, а Арзу и Ясин кихат и кашлят в надпревара Grinning. Изчезвам, че някой ме зове

# 116
Момичетаааа,

Точно преди малко му правех клипче като се събуди и за моя огромна изненада Симон сам се изправи в леглото си  Shocked http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150131393823516

А сега докато пиша се обръщам и го гледам как се изправил на колена и се вдигнал на нощното ми шкафче и си хванал една тубичка с крем  ooooh! почна се ....

За удрянето на играчки една в друга - не съм забелязала, но едно е сигурно при нас - пляска с ръчички една в друга.

Нат, и аз не вярвам за рахита, както каза Дана  Hug. Вярвам, че просто това е поредното некомпетентно мнение. На теб повече спокойствие и  Praynig   Hug Hug Hug

Лита, днес мъжо сутринта почна да ми се сваля , но го изгоних бързо бързо като му казах, че най-вероятно съм в овулация  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 117
  • София
beb4o_fb, дано бързо да се оправят малките мишоци Simple Smile

talktoher, не може да бъде, браво на вас. Леле, направо няма спокойствие вече  Shocked

# 118
  • София
Някокй беше писал за препарат за петна ,който става за бебешки дрешки.Може ли пак да го сподели  Blush !

# 119
Palmirka,

аз използвам балсама на Нахткерцен още от 2-3 тия месец, т.к. имахме едни обриви по лицето и суха, люспеща се кожа. Много съм доволна. Оправи проблема още с първото намазване. Определено си заслужава парите, а и е доста икономичен.

Наистина, използвам го само за лицето на малката, а тялото мажа с лосиона на Хип.
да сега видях ,че пиоше балсам изписаха ни го , защото има две съхи петънца на ръката bowuu

Общи условия

Активация на акаунт