Чакат с трепет пролетта СептемврИЙСКИТЕ деца!

• 25 092
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро.

Tommelise - напълно съм съгласна с теб, че това е мит, но на мен и доктори ми казват - спанак  коприва да се яде за желязото...То не че има лошо в тях, но и аз залагам на месото Simple Smile. Хемоглобин 109 за бебе нали не е много ниско?

geryalexandrova -  Hug .

Снощи излязох на биричка с приятелки. За пръв път откакто си имам Ивайло Simple Smile. от 7 та до 12 часа откарахме Simple Smile. Две от момичетата са бременни и на мен така ми се прииска пак да усетя всичките вълнения и трепети по създаването на нов живот...ама заради пустото секцио, ще чакаме.

А как добре ми се отрази това разтоварване. Може би по-често трябва да си позволявам да го оставям мъника на таткото и да излизам.

Хубав ден Simple Smile

# 421
оо забравих Simple Smile Ние днес ставаме на 7 месеца Simple Smile. Гери, честити 7 месеца на Йоанка също. Да са ни живи и здрави дечицата Simple Smile

# 422
  • Варна
... Хемоглобин 109 за бебе нали не е много ниско?...
Нормата е 107-130.

# 423
  • София
Добро утро и от мене ще си взема от кафето и тортата не бих отказала, нищо ,че при Гала На Кафе казаха, че било вредно комбинацията кафе със сладичко  newsm78 #Crazy Laughing
  Честити месечинки на Йоана и Ивайло и техните мами....  bouquet Mr. Green
За желязото ми той баща ми никога не е ял нищо зелено и все викаше , че си набавял витамините и желязото от" ...това дето растяло на кокал..." прав си е човека... Joy
 Ей, и да кажа, че съм определено за кърменето и то колкото се може повече, при нас просто нещата не се получиха Симо си беше мързелив и много гладен и винаги нямаше търпение да цока от цица, затова с цедене изкарах до 5-ти месец....иначе възхищавам се на мамите които продължават да кърмят... Peace

# 424
Добро утро и от нас,

Гери, честито ти пораснало бебче  Simple Smile

Ето една снимка да ви покажа как обезопасявам на Дани шезлонга като го слагам на леглото някой път  Laughing А и да го видите него колко е пораснал: http://september2010.snimka.bg/baby/daniel-na-danna-2010.527423.22893446

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 09:39 от _Dana_

# 425
  • София
Опитах се да си сменя лентичката и сега нямам никаква лентичка  Crossing Arms .

П.П а появи се ,щом й се скарах Mr. Green

# 426
  • Пловдив
Добро утро Crazy
Ей хора, направо Ви завиждам на силите, които имате като ставате по 100 пъти на нощ - Дидо втора вечер ми разказва играта и не знам вече на кой свят съм #Crazy
Права беше мама, като ми казваше, че си е много кротичък даже Naughty ...

Сядам с Вас да си пия кафенцето, гледам, че и тортичка сте сервирали Hug
Сега гледах Дони и Нети - даваха ги в Тази сутрин - много добро впечатление ми направи Нети, а не ми беше от любимките. С изказването си, относно кърменето, определено ми се издигна в очите Simple Smile

Мисля днес да отидем с малкия да видим и прабаба му, че утре си отивам в Пловдив, та днес да наобиколя роднините, да му се порадват Mr. Green
Ще си взема и домашно заешко и от утре въвеждаме и "кокала" smile3532
...И като стана въпрос за мръвчици - ако знаете как са ми се прияли пържолки на дървени въглища... Определено, другата седмица, стига да не вали, отиваме на вилата за един ден  chef

# 427
Добро утро!
Честити месечинки на Йоана и Ивайло!
Ние пак имахме тежка нощ, най-тежката от 2-3 месеца бих казала. Зъби ли са, какво ли, да минава, че нямам вече сили! Отделно от тези лекарства нещо ми е зле, гади ми се, като пред грип се чувствам...
diana.pd, много полезно "шейкче", благодаря ти, ще и се скарам аз накрая  Naughty
Знам, че магданоза е маточен стимулант, копривата също, щях беля да направя с тази коприва през 6-я месец. Пия чай, пия чай, едни болки в корема, на разходка не мога да ида, пък то като прочетох из нета каква била работата, ми аз контракции съм имала. Ама Господ го пази Никито. Затова месцето си е чиста работа  Peace Е и за зеленичко трябва да се хванем, малко салатка, малко магданозче в маджичката, в салатката, тараторче с копърче, еееех че вкусноооо. Айде да стават в градинката, че чакам да им се нахвърля!!! Laughing

# 428
  • София
Дана ,много е пораснал Дани.Голямо моче е станал  Grinning .
Аз също добавих нови снимки в албума.Някой от вас са ги гледали във фейсбук .но...  Grinning .

# 429
 smile3515  smile3516
Офффф, моето диване ще ме побърка!
Втора нощ ме прави луда, ама май аз съм си виновна (нощем го взимах при нас да го кърмя и след това не го връщах в леглото му щот и аз откъртвах)  ooooh!. Мисля, че се научи да спи при нас и когато го оставя в креватчето му - наддава кански рев  Close
Остави това, ами цяла нощ (не преувеличавам) ми висеше на циците, то бе ядене, то бе чудо.
Помагайте как да го отуча от този му навик  newsm78 ? Възможно ли е да някакъв временен период  newsm78?

Dana, малкият е пораснал много! Много е чаровен!   bouquet

Добро утро Crazy
Сега гледах Дони и Нети - даваха ги в Тази сутрин - много добро впечатление ми направи Нети, а не ми беше от любимките. С изказването си, относно кърменето, определено ми се издигна в очите Simple Smile

И на мен ми направи много добро впечатление  Peace

Честити месечинки на Ивайло и на Йоана!

# 430
Здравейте Мами сладурани   bouquet айде готови на старта за разходки.
Антония благодаря ти мила за коментара Simple Smile сега на 6-ти съм на консултация и ще го обсъдя с педи има или няма нужда да се дава...смятам го за простотия този малтофер.Нещо излишно е за мен.
Аз съм малко болна   Sick да се оплача,но нали съм сама няма време да се разпускам  #Crazy
Моята мома си се буди нощем, едвам издържам вече не иска да яде пие водичка и пак заспива или плаче, всеки път различно.
Днес нямах кърма в 9,00 и забърках попара ..мале каква радост много и се услади, нека си хапва детето като му харесва.Така че и аз я въведох, но упорито продължавам и да кърмя дано удържа фронта.
Това от мен хубав ден на всички и честит празник на милите дечица

# 431
Мерси за комплиментите към Дани  Heart Eyes

И нашата нощ беше безсънна, просто на мен не ми прави вече впечатление. Отделно Дани нали е хремав и подкашля, та се е будил поне десетина пъти, а колко пъти съм го кърмила, не мога да преброя...

# 432
  • Пловдив
Добро утро!
Мдааа, голяяям и хубав Дани Simple Smile!Растат децата!Аз вече в шезлонг не слагам, защото и двамата се навеждат напред, минават под играчките и тежеста обръща шезлонга.Последния път едва хванах Крисито да не се обърне напред, с шезлонга барабар Confused
Чести празник на празнуващите днес  Heart Eyes!
Хубав ден на всички!

# 433
  • на североизток
Честити месечинки на Йоана и Ивайло  Hug
Ама човек колкото и да не е гладен като види тия ми ти торти, като чете за тия ми ти пържоли, салатки, таратори...ееее съвсем надебелях вече Crossing Arms  Mr. Green

Аз да си довърша темата за родилното отделение в Т-ще  Mr. Green Даже съм подготвила и снимков материал, ето вижте при какви условия живеят първите дни от живота си нашите деца:

На тази мивка къпят бебетата сутрин и вечер, а на дунапрена ги преповиват(цяла нощ хлебарките се разхождат по него). А ето и тоалетните, в които ходят всички родилки с шевове и в които държа да отбележа нямаше никаква крушка и вечер само гадаеш къде точно да стъпеш  Naughty

Още като раждах първото си дете преди 5 години, се говореше, че ще има ремонт на РО, но все още виждате какво е положението. А да не ви казвам в неонатологично отделение пък какво е, там хлебарките са във вихъра си! За мое съжаление трябваше да прекарам една нощ там, преди да почна да раждам....няма да ви казвам, че имаше хлебарки и по възглавницата ми, и по телефона ми и по тоалетната ми хартия....отврат Sick Познайте дали съм спала #Crazy

Извинявам се за снимките и за дългия пост, но мнооого отдавна ми се искаше да ги споделя с някого! Дали пък да не ги пратя на здравния ни министър Thinking  Mr. Green Каква ли файда?!

Айде да се стягаме за разходки, че днес ще е прекрасен ден!

# 434
Iv4i_79 присетих се за родилното  Joy навяха ме спомени с тези снимки дайте да ги пуsнем в ефира на БТв-то  newsm78 нека малко се замислят хората  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт