Ужас... Потресена съм

Идеята на Пламито е добра

Аз имам клипче от болницата, в която лежахме с малкия, (1ва градска), но там условията са далеч по-добре...
А в клиниката, в която раждах - от там оплаквания никакви нямам
Останаха жълтъка и сиренцето, за да почнем и попарките и ще чакаме десетия месец, за да се запишем и на кухня.
ама все пак да си сверя часовника и с вас 

- станали сме 9,400 кг и 69 см. Питах за изследванията на кръв и урина, които бяхме пуснали на 6 месеца - резултатите са много добри - хемоглобина е 124
. Даже лекарят се учуди, че е толкова висок, каза, че повечето бебета при него са с нисък хемоглобин. След консултацията бяхме и по банки и се прибрахме на обяд.
- стаите са сравнително обновени, хигиената е добра. Раждането ми беше леко и бързо. Има си кусури, особено в наглото отношение на санитарките, но като цяло е много добре, особено за без пари
!
! Скоро пак да се видим в парка!
- стаите са сравнително обновени, хигиената е добра. Раждането ми беше леко и бързо. Има си кусури, особено в наглото отношение на санитарките, но като цяло е много добре, особено за без пари
!
Симон падна и си удари устата днес сутринта и като потече една кръв .... и той като ревна .... цялата ми ръка беше в кръв. Изправил се на нощния шкаф и си пренарежда нещата, обаче се пусна и се олюля и си удари устичката в ръба ... досега е падал поне 20на пъти но все по дупе е падал ... та измих го, погледнах дали му е сцепена устната - леко подута отвътре и лека цепка...кръвта спря след 5 мин и му дадох да посуче кърма. Успокои се детето и почна да ми се радва и пипа по лицето ... в тоя момент рухнах, хора, като се разревах и така досега. Излязохме навън да се разнообрази, беше много уплашен и само искаше да го гушкам ... педиатърката каза, лед да сложа ако се е подуло и, че всичко е наред щом повече няма кръв. Майка ми рече и отсече, че утре отиваме за проходилка... а хич не искам, но май ще се наложи наистина, бях на 50 см от него и не успях да хвана на време
. Аз знам, че ще пада отсега много, но това с кръвта ми дойде много... Препоръчани теми