Чакат с трепет пролетта СептемврИЙСКИТЕ деца!

• 25 063
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Ивчи Shocked Shocked Shocked
Ужас... Потресена съм #2gunfire
Идеята на Пламито е добра Peace
Аз имам клипче от болницата, в която лежахме с малкия, (1ва градска), но там условията са далеч по-добре...

А в клиниката, в която раждах - от там оплаквания никакви нямам Simple Smile

# 436
  • на североизток
Забравих да се похваля, че вече си хапваме по половин бурканче на ядене, от големите, а вече два дена и давам и домашна кокошчица с картоф. Малко и се чуди, ама горе-долу си хапва и нея. Вчера накупих и други месни пюрета, та да видим! Захраних и с глутен вече, де бисквитка, де плодово пюре с овесени ядки, де коричка хляб...нямаме реакция, така че го считам за успешно въведен. Вече ще мога да и давам от готовите млечни каши на Ганчев( за сега и към млякото няма реакция )
Абе с две думи напредваме Grinning Останаха жълтъка и сиренцето, за да почнем и попарките и ще чакаме десетия месец, за да се запишем и на кухня.

Исках и да ви питам, давате ли още вит.Д( Деавит)? Аз почти не съм и давала, че все забравям, и последния път педи ми каза да намаля от две капки на една  Mr. Green (аз на нея и казвам, че давам) , та май няма за какво да се притеснявам за фонтанелата newsm78 ама все пак да си сверя часовника и с вас Blush

Между другото преди година гледах в "Часът на мама" подобни снимки от Русенската болница и в студиото беше някакъв депутат ли, министър ли не помня. Нещо смънка, че вече имали и нова част в Русенското АГО и това почти не се ползвало  Mr. Green Та затова и аз реших да направя снимки, ама къде да ги пратя не знам!

Мъниче, чакам снимки   Wink

# 437
  • София
Честито на месечковците Simple Smile

dessynik1, може да е период това. Ако го мъчат зъби, е възможно да прави така.
При Лора винаги усещах когато тръгнеше зъб, защото удвояваше да не кажа, че ги и утрояваше, буденията. И когато беше болна - същата работа, побъркваше ме.
Сега и малкия  - нали е с хрема, голямо будене, голямо мрънкане. Добре че поне върви към подобрение според мен, та поне мрънкането, кашлянето и хъркането да отпаднат от нощния ред Simple Smile

Ивчи, това е кошмар  Shocked
А аз си мислех, че в Шейново е гадно. С Лора през 2008 бях на етажа, където не беше ремонтирано все още. Старо си беше и гадничко, но не чак толкова.

# 438
Iv4i_79 УЖАС какво е това нещо не знам... направо да му се доплаче на човек ..
аз бях потресена от Бургаското ОРБ ама това къде къде надминава ужасията там.
слава богу че в Бургас направиха Дева Мария болницата че вече си имаме европейски стандарти.

пратете тези снимки в бтв рубриката бай ганьо европеец

# 439
  • Пловдив
Ивчи, утре се прибирам в Пловдив и ще ти ги пратя Simple Smile
Ама да знаеш, че и аз искам Hug
Целувки на Ели и сладкия батко Simple Smile

# 440
  • на североизток
Ивчи, утре се прибирам в Пловдив и ще ти ги пратя Simple Smile
Ама да знаеш, че и аз искам Hug
Целувки на Ели и сладкия батко Simple Smile

Аз отдавна ги качих в албумчето  Sunglasses

# 441
# 442
Здравейте момичета отдавна не съм писала,но напоследък при нас положителните емоции са малко та затова.Имам нужда от малко помощ,искам да питам има ли майчета които получават майчинството си на 1 во число от месеца?Аз имам пик код и обикновенно виждам на сайта на Нои платежното няколко дни преди това,та интересува ме ако има други като мен които се интересуват кога им се превежда майчинството дали  са им пуснати платежните?Благодаря Ви предварително Hug

П.с може и на лични,да не натоварвам темата

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 14:06 от Kirra

# 443
  • Варна
Кира, НОИ прави преводи във вторник и четвъртък. Този месец преди пети пари няма да има.

# 444
Антония,мерси  за инфото,уж знам за вторник и четвъртък,но се паникьосах защото разбрах че фирмата ми обявява несъстоятелност

# 445
  • Варна
До края на 1-вата година няма да имаш проблем. Но за втората година майчинство, не знам как и кой трябва да ти подаде документите, ако ще ползваш де. Ако имате работеща баба, можеш на нея да прехвърлиш майчинството, а ти да почнеш работа.

# 446
Здравейте и от нас! Днес бяхме на консултация - теглене и мерене само  Wink - станали сме 9,400 кг и 69 см. Питах за изследванията на кръв и урина, които бяхме пуснали на 6 месеца - резултатите са много добри - хемоглобина е 124  Simple Smile . Даже лекарят се учуди, че е толкова висок, каза, че повечето бебета при него са с нисък хемоглобин. След консултацията бяхме и по банки и се прибрахме на обяд.
LITA и другите мами от Бургас, които недоволствате от ОРБ-Бургас - да, знам, че в близкото минало родилното там е било под всякаква критика (за другите отделения не знам), но...аз родих там и не мога да се оплача  Grinning - стаите са сравнително обновени, хигиената е добра. Раждането ми беше леко и бързо. Има си кусури, особено в наглото отношение на санитарките, но като цяло е много добре, особено за без пари  Wink !
iv4i_79, ужасни гледки!
Kirra  Hug ! Скоро пак да се видим в парка!

# 447
Geri,ще чакаме малко слънчице,че ти дни ние ги писахме дъждовни  Hug пък и то нямам начин при нас да не се засечем,имам в предвид че просто няма кой знае къде да се ходи в квартала Simple Smile))))

# 448
LITA и другите мами от Бургас, които недоволствате от ОРБ-Бургас - да, знам, че в близкото минало родилното там е било под всякаква критика (за другите отделения не знам), но...аз родих там и не мога да се оплача  Grinning - стаите са сравнително обновени, хигиената е добра. Раждането ми беше леко и бързо. Има си кусури, особено в наглото отношение на санитарките, но като цяло е много добре, особено за без пари  Wink !

Гери, аз бях на деня на отворените врати един ден и бях ужасена... сравнение с Дева Мария където бях седмица по-рано...
няма база за сравнение. всеки сам си взема решението къде предпочита да роди и как.
за мен ОРБ не беше вариант и никога няма да бъде.
моя много близка приятелка роди в ОРБ преди 3 месеца... резултат бебето е с хематом на главичката
майката е с траен стрес понеже лекарите са се държали отвратително с нея по време на раждането,
просто не искам да коментирам това е тема която не е за тук Simple Smile

Димитър си откри мъжкия атрибут... мачка го дърпа го и много се кефи  Mr. Green Mr. Green
да му се радва детето,че след едни 20г някой друг ще му се радва  Mr. Green

# 449
 Cry Cry Cry

Момичетааа,  newsm45 Симон падна и си удари устата днес сутринта и като потече една кръв .... и той като ревна .... цялата ми ръка беше в кръв. Изправил се на нощния шкаф и си пренарежда нещата, обаче се пусна и се олюля и си удари устичката в ръба ... досега е падал поне 20на пъти но все по дупе е падал ... та измих го, погледнах дали му е сцепена устната - леко подута отвътре и лека цепка...кръвта спря след 5 мин и му дадох да посуче кърма. Успокои се детето и почна да ми се радва и пипа по лицето ... в тоя момент рухнах, хора, като се разревах и така досега. Излязохме навън да се разнообрази, беше много уплашен и само искаше да го гушкам ... педиатърката каза, лед да сложа ако се е подуло и, че всичко е наред щом повече няма кръв. Майка ми рече и отсече, че утре отиваме за проходилка... а хич не искам, но май ще се наложи наистина, бях на 50 см от него и не успях да хвана на време  ooooh!  smile3537. Аз знам, че ще пада отсега много, но това с кръвта ми дойде много...

Общи условия

Активация на акаунт