Чакат с трепет пролетта СептемврИЙСКИТЕ деца!

• 25 056
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Честити месечинки на Йоана и Ивайло!  talktoher, тепърва предстоят още такива моменти, за съжаление - ние, с таткото, бяхме до Фатих, когато падна и си счупи два зъба...Бях пак до него, когато се засили и си сцепи главата, втория път когато си чукна пак "тиквата" се бях обърнала, за да взема нещо от земята и така...Дано да му мине бързо на Симон, а ти се успокой Hug

# 451
  • Пловдив
Димитър си откри мъжкия атрибут... мачка го дърпа го и много се кефи  Mr. Green Mr. Green
да му се радва детето,че след едни 20г някой друг ще му се радва  Mr. Green
И при нас е тъй от 3-4 дни Laughing Laughing Laughing Вечер в коритото пада едно дърпане, едно чудене... Mr. Green

Пък ние се захранихме и с мвърчица Whistling Едно смукане беше, едно чудо, но докато си смучеше парчето и изведнъж откри, че става и за ядене hahaha Хапна си доста момчето  Heart Eyes

talktoher, знам, че отстрани е лесно да се каже, но все пак - успокой се Simple Smile Симон вече сигурно е забравил, че се е ударил Hug

# 452
 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 newsm45 newsm45
еееееееееееееееее няма такъв рев. От сутрнта се къса малкия.

# 453
talktoherHug  На мен напоследък ми става лошо от кръв...не знам какво ще правя с малката. Преди 2 години му правиха разни манипулации на единия ми куч и щях да припадна. Просто не ми се мисли какво ме чака.  :roll

Добре де, едно не мога да разбера кашата от Елда кога се започва? Едни казват след 7 навършени месеца, други 6, а на опаковката пише след 4м.  #Crazy А иди разбери!  ooooh!

# 454
talktoher
в устата най-лесно заздравява  утре няма да му има нищо, споко
Димитър вчера и той падна завалията ама пак ни гък да каже.. и този път и аз не реагирах..
първия път се втурнах гушнах го изведнъж и той тогава се разрева
сега само се доближих.. хванах го  взех го отидохме на прозореца  огледах го за поражения  Mr. Green
и толкова.
ама и аз много се уплаших де, но знам че реагира ли се децата усещат веднага..

# 455
talktoherHug  На мен напоследък ми става лошо от кръв...не знам какво ще правя с малката. Преди 2 години му правиха разни манипулации на единия ми куч и щях да припадна. Просто не ми се мисли какво ме чака.  :roll

Добре де, едно не мога да разбера кашата от Елда кога се започва? Едни казват след 7 навършени месеца, други 6, а на опаковката пише след 4м.  #Crazy А иди разбери!  ooooh!
опаковката е най-точно, аз отдавна спрях да слушам съвети и предложения
 Hug Hug

# 456
Jani4ka, дадох каша от елда и круша на 5 и 1/2 м.
Днес дадох и желтък. С това мисля приключва голямото захранване. То какво остава... кис. мляко, после прясно, белтък, цитруси и не се сещам друго изискващо повече внимание. Но има време до годинката. Дано няма нищо от желтъка, ще съм на щрек, че аз имах алергия като дете, пъпчасвах цялата.
vany666, Ники е така от 3 дни. Да избиват вече тези зъби, че се върнах в първи клас с коликите.  ooooh!
talktoher, не мога да си представя какво ти е! Дано се успокоиш, шока сигурно е голям. Важното е, че Симон е добре.  Peace
Ние пък направихме една нестандартна разходка по никое време. Ами ядосах се, цял ден чакам да завали, не вали, ааааа в количката и в 16 часа излязохме. То пък много приятно, мрачно но топличко и тихо време. Иначе не се трае диването цял ден, малко разнообразие  Wink
Аз пък въобще не съм ходила в 1-ва на отворените врати, не съм си и мислила да раждам на друго място, освен в Девата. Там отношение, обстановка, идват през нощта 3-4 пъти да ме питат удобно ли ми е леглото, да ми повдигнат ли главата, краката, санитарките усмихнати, сядат за малко съвет да ти дадат, нали са по-стари. Рехабилитаторка раздвижва след секциото, телефона до главата ми, 5-6 пъти съм звъняла, включително и през нощта, веднага идва акушерка. Избощооооо цивилизация. За какво ли не съм ги дала тези пари, основно за неща без които мога да живея, но раждането не е всеки ден. Така разсъждавам аз.

# 457
Мерси, момичета   bouquet

Яничка, той преди 2 седмици си издра доста сериозно бузата и пак тече кръв, но не се впечатлих въобще, а и той въобще не реагира. Друго е когато тече обилно кръв и блузата и ръцете са в такава Cry а той е почервенял от рев  Sad

Цял ден реве и не е спал. Гушне се за малко и пак рев, явно слюнката го щипе яко и пюре почти не яде, хапне една лъжица и рев. Не е просто онова всекидневно падане, с което съм свикнала, а и той също... сигурно цяла вечер няма да спи ... нека му мине по-бързо и да му зарасне раната и тогава и аз ще се успокоя. Confused

# 458
LITA, velizarka_8, уважавам мнението ви   bouquet ! Исках да кажа, че не е чак толкова лошо в ОРБ! Няма да се караме и сърдим  Hug !
Оххх...ние също сме на тема зъби...отново...Пак сме криви и ревем, докато не избие шестия зъб, няма да миряса диването  Tired .
talktoher  Hug , всичко ще е наред, сигурно ужасно си се изплашила! Моето диване вече падна 2 пъти от дивана, голямо реване беше (и аз, и тя).

# 459
 Hug Hug

Да ти кажа напълно съм съгласна с теб!

Добре, приемаме, че започвам да я захранвам с елда...давам няколко лъжички. После да я дохраня ли с оризовата каша и после кърма или само кърма? Защото тя ми изяжда по 100мл оризова каша.

# 460
LITA, velizarka_8, уважавам мнението ви   bouquet ! Исках да кажа, че не е чак толкова лошо в ОРБ! Няма да се караме и сърдим  Hug !
Ааааа не, за каране и сърдене въпрос да не става  Hug! Не знам как е, не ходих на тези отворени врати. Но за мен не обстановката е толкова важна, а отношението. Аз съм малко пъзла, та ако ми се стреснат, съвсем щях да се ошашкам  Shocked Вече съм курназ де, но като мина всичко и се убедих, че не е страшно  Laughing

# 461
Яни аз давах няколко лъжички нова храна ( в твоя случай елда ) после дохранвах винаги с познат и приет вкус
дали мляко или оризова каша все едно но давах по едно
т.е елдата + 150АМ например
или елда + 100 оризова каша

а в повечето случаи си решавах проблемите като взимам каша в която има вече въведена храна + новата

# 462
  • у нас
Фата - И аз не знам за парфюма..... newsm78 обмислям бърбърито, версачето кристъл ноар, булгарито- само жасмин, и емпориото Crazy

# 463
  • Варна
 Hug Hug

И аз не съм съгласна. На пюретата не винаги съдържанието отговаря на посочената възраст. В повечето случаи написаните месеци се отнасят само за консистенцията. Има например пюрета за сле 4 мес. включващи сметана или пълномаслено мляко  Rolling Eyes. Аз лично не съм давала още такива. За кашите е още по-зле. Всички са написани за след 4 месеца, с изключение на "Страчитела", която е с како - от 8 месец.
Аз затова чета съдържанието на всяко бурканче и кутия едно по едно.

# 464
  • София
Фата - И аз не знам за парфюма..... newsm78 обмислям бърбърито, версачето кристъл ноар, булгарито- само жасмин, и емпориото Crazy

Гласувам за версачето с четири ръце  Grinning .

За какво ли не съм ги дала тези пари, основно за неща без които мога да живея, но раждането не е всеки ден. Така разсъждавам аз.

Да ,и аз съм на това мнение.
Аз за какво ли не си плащах през тази бременост.З.Каса не съм ползвала и не съжалявам.

Hug Hug

И аз мисля така  Peace !

Общи условия

Активация на акаунт