Чакат с трепет пролетта СептемврИЙСКИТЕ деца!

• 25 041
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Мирка, честита месечинка на Никола и на щастливата мама!

Fata, аз затоплям пюренцата в уред за подгряване на шишета. Аз самата не обичам студена или на стайна Т храна и предполагам, че и на бебетата им е по-приятно да хапват леко затоплени храните.

Ivelina, малко ме учуди с това, че даваш храните директно от хладилника. Ти се оплака, че Ангел плаче доста. Дали пък не е свързано със стомахчето му? Може да го дразни студеното  newsm78 Не се опитвам да давам съвети, просто добронамерено изказвам мнението си.

Да ви кажа, Александра стои стабилно седнала от около седмица. Няколко пъти се изправи от легнало до седнало положение като леко се хваща на нещо за опора. Гледам, че и на легълцето се набира да се изправи. Все ми се струва, че и рано още и гледам да не я насърчавам.

Jani4ka, аз нямам паролка за албумчето и не съм гледала никакви снимки до сега. Ще ми позволиш ли да надникна и евентуално да кача няколко наши снимки?

# 556
  • на североизток
iv4i_79 - гледах част от предаването, но аз ли нещо съм глупава, така и неможах да схвана каква е разликата между ЕКО и БИО, ама както и да е, дано да е по-добро от това на пазара.... по този повод тази седмица ще си купувам киноа и просо и започвам да варя на Дани, мисле след седмица да вкарам и плодови пюрета и да ги добавям към кашите  Sunglasses
То и аз не разбрах, само разбрах, че ЕКОто е по-добре от БИОто, ама защо newsm78 те толкова много говорят и все се прекъсват и не се изслушват...

За затоплянето май пак е въпрос на вкус, защото наистина има разлика във вкуса. Аз например много от манджите ги обичам или студени(ако позволява консистенцията) или на стайна Т( а най-много мразя тестяна закуска претоплена на микровълнова Sick със сигурност я предпочитам студена). Никола също не обича много топли манджи-примерно фрикасето му е любимо и го яде и студено, както е желирано, а пък мъжа ми не може така, той и сандвич да е, предпочита да го затопли на скаричката Mr. Green А Елито като се чудя тука как да я накарам да прояде я пробвах и с топло пюре, и на стайна Т, и от хладилника....установих, че харесва току що приготвеното от мен пюре(като го претоплям на другия ден не му се кефи така) или купено на стайна Т, а плодовите пък като ги затоплиш стават по-кисели и не са толкова приятни. Но си мисля, че е добре да свикват както на всякакви вкусове и консистенции, така и на всякакви температури Peace

# 557
Добър ден и от нас!
От поста на velizarka относно старите теми от бременността, в които сме писали, си видях първите коментари тук  Laughing . За първи път съм писала при Септемврийските мами края на февруари миналата година. Интересно ми беше да прочета какво съм писала преди година  Mr. Green  .
Иначе ние сме добре (до колкото е възможно). С храненето нещо напоследък не ни върви. Слагам я на стола за хранене, хапва няколко лъжички и почва едно въртене, една игра и се мръщи. Едва изява половин бурканче от големите (това е в най-добрия случай). Лигави се и като суче. Суква 2-3 пъти, пусне гърдата и започва да се хили, пак суква, пак пусне. Седим стабилно от около 2 седмици. Правим и опити да пълзим, ама нещо не й се получава и пълзи назад или се върти в кръг Laughing .
Много срички казваме вече. До скоро не казваше "ма-ма", но от снощи...Много мило ми стана като каза - МА-МА. Знам, че е неосъзнато, но ми стана приятно. Освен "ма-ма", "та-та", дя-дя", "ба-ба" и подобни вече си казва и други някакви срички, много е смешна като си приказва нещо и се обяснява  Grinning .
Ааа, освен това сме се научили да правим напук на мама и тати, като не стане на нейната. Например иска дистанционното на телевизора, взима го, в следващия момент аз й го взимам от ръцете - тогава се започва големия рев.
Опс, поувлякох се в писане! Извинете!

# 558
Много благодаря за съветите  Hug Ще взема да го закупя това пюре от слива, и да увелича крушата. Радвам се, че споделяте опита си, защото откривам много полезни неща. И моето момиче не харесва вчерашни пюрета  Laughing, сега разбирам защо. Благодаря и за добрите думи, които казвате за моята хубостница  Laughing !

# 559
здравейте мили мами , и ние сме тук ! много интересни нещица си пишете и реших да ви поздравя !страхотно форумче   bouquet

# 560
  • Варна
А кои сте вие?

# 561
ние сме мама веси и бебе крис той също е роден през септември -12 .09.2010 Grinning

# 562
  • Варна
Добре дошла мама Веси с бебе Крис. Hug Имате ли си братчета или сестричка? Дай малко инфо за вас, ако искаш.

# 563
може би сега няма да е защото господина се събуди ,но при първия удобен момент Rolling Eyes

# 564
Какво затишие в този форум като е хубаво времето  Laughing

# 565
  • Варна
При нас времето не никак добро  Sad.
Да ви споделя какво обядва Дани днес - полента със зеленчуци, по нашенски качамак  Mr. Green. Много му се услади. Тъй като имах малко пюрирани зеленчуци от вчера, а нямаше време да сваря и картоф за допълване на порцията, му "сготвих" царевичен грис. Смесих го със зеленчука +сиренце и масло. Изяде си всичко, даже остана разочарован, като му показах празната купичка. Тези дне ще пробваме и мляко (АМ) с грис/оризов или пшеничен/ + плод.

# 566
Здравейте и от мен момичета  Hug
Имам чувството, че не съм ви чела с години, а са минали само няколко дни.
Ходихме при майка ми да я видим и да помогна в домакинството, че милия ми баща в момента опъва за всичко  Tired
С малчо сме добре. Днес го водих на изследвания и всичко е в норма.
 Цялото търчане + диетата, която започнах, стъпвам сутринта на кантара и гледам  newsm09 newsm09 newsm09 ...... 49кг. Направо не повярвах, но пък се зарадвах  smile3521
Като ми остане време ще ви прочета основно и ще си пробвам дрехите от преди да забременея  Blush

# 567
  • у нас
Ванче да си изтриеш поста или поне кг, че ще докараш инфаркт на някой ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
аз от вчера съм също на диета- глад и секс Crazy Mr. Green Mr. Green Mr. Green  включвам и малко разходки  Sunglasses
трябва да се вталя smile3537 то бива бива ама......

днес взех каша на Рая и тя ЯДЕ Joy Party Яничка Hug  bouquet

Добре дошла на мама Веси  bouquet

# 568
  • Варна
Tommelise, включи в диета некоя ябълка или малко топла вода, че ако нещо не върви да има какво още да спираш. Joy
Ванчееее, с тия 49 оки накъде още ще диетираш?  Heart Eyes

# 569

За затоплянето май пак е въпрос на вкус, защото наистина има разлика във вкуса. Аз например много от манджите ги обичам или студени(ако позволява консистенцията) или на стайна Т( а най-много мразя тестяна закуска претоплена на микровълнова Sick със сигурност я предпочитам студена). Никола също не обича много топли манджи-примерно фрикасето му е любимо и го яде и студено, както е желирано, а пък мъжа ми не може така, той и сандвич да е, предпочита да го затопли на скаричката Mr. Green А Елито като се чудя тука как да я накарам да прояде я пробвах и с топло пюре, и на стайна Т, и от хладилника....установих, че харесва току що приготвеното от мен пюре(като го претоплям на другия ден не му се кефи така) или купено на стайна Т, а плодовите пък като ги затоплиш стават по-кисели и не са толкова приятни. Но си мисля, че е добре да свикват както на всякакви вкусове и консистенции, така и на всякакви температури Peace
Е, точно затова се чудя, аз също много храни ги ям направо от хладилника, ако не е прясна храната, не държа да е топла, а някои си ги обичам студени(като кюфтета например и желиранко хапвам Crazy) и най се дразня като ми каже някой да си я стопля малко в микровълновата  Rolling Eyes
Май и аз ще давам на всякакви температури  Peace

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 20:15 от fata_morgana

Общи условия

Активация на акаунт