Чакат с трепет пролетта СептемврИЙСКИТЕ деца!

• 25 035
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Момичета ,да ви питам ,малките израстнаха ли физиологичния рефлукс?Йоана още повръща  ooooh! .
Друго ,което искам да питам ,ако бебето не иска попара за закуска ,какво друго да му предлагам?

Дани ,честита месечинка на Диди и дано скоро спрат да ви мъчат зъбките!

# 586
  • Варна
Гери, можеш да даваш овесени или други ядки с масло, сирене или АМ. Също можеш и кус-кус да дадеш, каша.

# 587
  • София
Гери, можеш да даваш овесени или други ядки с масло, сирене или АМ. Също можеш и кус-кус да дадеш, каша.
А как ги правя овесените ядки?

# 588
  • Варна
Заливаш ги с вода около 2 пръста отгоре и вариш, докато водата попие. Пожелание пасираш. Видях, че има също по магазините ечемичени ядки, вариант са непопулярните киноа и амарант. Аз само овесени съм давала обаче.

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 09:57 от antonia

# 589
  • София
Заливаш ги с вода около 2 пръста отгоре и вариш, докато водата попие. Пожелание пасираш. Видяхче имасъщо по магазините ечемичени ядки, вариант са непопулярните киноа и амарант. Аз само овесени съм давала обаче.

тенкю Grinning !ще пробвам гарджето и с тези папкания ,дано ги яде .

# 590
Момичета ,да ви питам ,малките израстнаха ли физиологичния рефлукс?Йоана още повръща  ooooh!
Ники все още не! Повръща си и това е. Паза го да не се върти след хранене, да не се превива и пак си връща 2-3 пъти на ден.

# 591
  • Пловдив
Честита месечинка на Диянка !!!
Да е жива и здрава и все така палава, за радост на мама и тате Simple Smile!!!
Момичета ,да ви питам ,малките израстнаха ли физиологичния рефлукс?Йоана още повръща  ooooh! .
И Александър още си връща, особено ако пие мляко!Но и каша и пюре по малко дори.Омръзна ми с тия лигавници и преобличане... Whistling
Хубав ден на всички !

# 592
  • Пловдив
   Добър ден и от нас.  : Hug
Редовно ви чета и виждам ,че имаме едни и съши проблеми.Слави много трудно заспива,гушкаме се,пея му и аз Зайченцето бяло,музикални играчки и най-често на гърдата.И крайния резултат е заспиване към 12 часа .А през ноща е кошмар -на всеки час ме буди с рев.Няма още зъбки,а и не виждам да  му е подут венеца.Явно всяко дете си е различно.Баткото беше на  5 месеца, когато го научих да заспива сам.Липсата на нормален сън + кърмене  е добра комбинация само за сваляне на килограми.Аз да се похваля вече съм -2 кг.от преди да рабременея.
     Май малко се поовлякох.Лек ден на всички!  Heart Eyes

# 593
  • Пловдив
И Дидко си връща, но вече му свикнах - преобличаме се по 4-5 пъти на ден и така Laughing Laughing Laughing Е, поне през нощта не повръща от два-три месеца (пу пу пу) Embarassed

Сега се връщаме от консултация, резултата е +600 гр (8.300) и +1.5см (67.5) Mr. Green Педиатърката ни беше учудена, че все още не съм се отказала от BLW smile3532 Е как да се откажа... онзи ден взех едно пюре с картоф и морков, че нямаше нищо подходящо за Дидо, пък и не остана време да му направя нещо... На 6 пъти (за 2 дни) го мъчих, но веднага, след като лапне лъжичката и усети какво му давам, започва едно въртене и едно пищене... В крайна сметка успях да му дам няколко лъжички и детето така се задави, че се уплаших жестоко - така не се е задавял с нищо досега Naughty Вече експерименти няма да си правя и ще си папа детето, каквото му е на сърце Crazy

Педито видя и пишока - каза, че сме се справили отлично Party

# 594
Здравейте и от нас  bouquet
С Катрин напредваме с упражненията,аз се превърнах в рехабилитатор,та се чудя дали да не запише 2-ро висше Mr. Green(това в кръга на шегата)
Днес бяхме на консултация-ее не сме пораснали и качили нищо този месец,но според мен е от упражненията Peace Взех бележка за детска кухня,и мисля следващата седмица да взема за полвин месец,да видим дали ще и хареса newsm78
Вчера и ние пробихме ушетата на шуша-еее няма такъв рев,толкова ми се е наплашила милата от доктори и всякакви,само че влезнахме в медицинския център и се разпищя #Cussing out
За приспиването-ние също с държане на ръчичка заспиваме Grinning
Хайде лек и слънчев Peace

# 595
  • София

За приспиването-ние също с държане на ръчичка заспиваме Grinning

и как става този номер  ,я бързо всички споделете  Crazy .

# 596
  • Пловдив
Оооо, чакам с нетърпение кухнята, но чак другия месец имаме уверението, че ще ни дават, т.е. на 8м. и 1/2.И то ни правят компромис, защото са близнаци.Иначе, в Пловдив са твърди-на 10м. трябва да е детето Naughty!nat003 , на вас как така ще ви дадат или е частна детска кухня?Аз четох за една частна детска кухня в Пловдив, но и тя е от 8 навършени месеца newsm78
За приспиването, гушкам ги един по един, с песничка и полюшване за по 5 мин. и са готови  Wink Но си имаме часове в които спим!Бая натежаха обаче вече, по 9 кг., по 4 пъти на ден, по 2 бебета... и фитнеса ми е готов!Добре, че ми е як кръста Laughing!

# 597
Ами з априспиването-лягаме една до друго,хващам и ръчичката и я милвам по главичката и тя се унася smile3504 плюс това Peace
За кухнята според нашата педиатърка също е от 8-ми месец,но каза,че няма да ни върнат с бележката,но ще видя де,аз не съм особено сигурна newsm78

# 598
  • у нас
нат искат акт за раждане на детето и ако няма навършени 10 м не става Rolling Eyes на братовчедка ми момчето яде поне от месец от техните яденета защото не им дават. Сега ще взима бележка от личната и вече ще ходи като навърши 10м. От нея знам това (от вчера....като ни видя бях с нея и точно за това говорехме Simple Smile

# 599
Привет, мами!
Ние се прибрахме от консултацията, отчет - 8,700 (8.000) и 69 см.(68). Ми много качил дундьо, ааааа ще намалям дажбата.  hahaha То смях, смях, ама се притесних. Още няма движение и му се трупат на дупето. Иначе храната остава същата, кис. мляко каза, че може да давам с плодовото следобед. Свеки ще прави домашно и сирене ще кваси... булгаришен - натуралишен. Като видя, че слагам сирене в попарата и веднага се нае  Laughing. То как да му имам вяра на това купешкото, хем от мандра го взимам. Пишлето и то било добре. Погледна, погледна -"Зъбче скоро ще има"! И аз виждам, обаче това скоро, мноооооого дълго  Joy Та всичко наред, само тези килограми много ми се виждат.
Гери, лягам до него, слагам му бибата, главичката до неговата, хващам ръчичките и му пея мноооооого тихичко. Като отнесе го пренасям в кошарката и готово.  Peace Много сладко заспива с лице навряно в моето, или по-вероятно си подпира бибата в носа ми  Joy

Общи условия

Активация на акаунт