.Друго ,което искам да питам ,ако бебето не иска попара за закуска ,какво друго да му предлагам?
Дани ,честита месечинка на Диди и дано скоро спрат да ви мъчат зъбките!
!ще пробвам гарджето и с тези папкания ,дано ги яде .
!!!
.

Е как да се откажа... онзи ден взех едно пюре с картоф и морков, че нямаше нищо подходящо за Дидо, пък и не остана време да му направя нещо... На 6 пъти (за 2 дни) го мъчих, но веднага, след като лапне лъжичката и усети какво му давам, започва едно въртене и едно пищене... В крайна сметка успях да му дам няколко лъжички и детето така се задави, че се уплаших жестоко - така не се е задавял с нищо досега
Вече експерименти няма да си правя и ще си папа детето, каквото му е на сърце 

Взех бележка за детска кухня,и мисля следващата седмица да взема за полвин месец,да видим дали ще и хареса 

.
!nat003 , на вас как така ще ви дадат или е частна детска кухня?Аз четох за една частна детска кухня в Пловдив, но и тя е от 8 навършени месеца 
Но си имаме часове в които спим!Бая натежаха обаче вече, по 9 кг., по 4 пъти на ден, по 2 бебета... и фитнеса ми е готов!Добре, че ми е як кръста
То смях, смях, ама се притесних. Още няма движение и му се трупат на дупето. Иначе храната остава същата, кис. мляко каза, че може да давам с плодовото следобед. Свеки ще прави домашно и сирене ще кваси... булгаришен - натуралишен. Като видя, че слагам сирене в попарата и веднага се нае
Та всичко наред, само тези килограми много ми се виждат.
Много сладко заспива с лице навряно в моето, или по-вероятно си подпира бибата в носа ми
Препоръчани теми