Закъснение и отрицателни тестове

• 1 927
  • 27
  •   1
Отговори
Здравейте! Имам проблем! Естествено!...Но се надявам с общи знания да ме поуспокоите малко.Миналия месец имах ненормално дълго кръвотечение...около 8 дни..никога не ми е било по дълго от 4-5 дена...дойде ми точно на 28 ден....което пак е странно, защото цикъла ми е къс, около 23-25 дена....Днес 22,03,2011 все още не ми е дошло...всичките ми тестове са отрицателни...С ИЗКЛЮЧЕНИЕ на един "Престо" който показа бледа втора черта...но след 4 други отрицателни такива, си мисля, че този нещо не е бил наред...закъснява ми 6 ден....по скоро 9, защото казах, че ми е къс цикъла....и нищо...гърдите ме боляха до вчера...ужасно...днес...омекнаха и само леко напомнят....НЯКАКВИ ИДЕИ?!?! Ама много искам да съм бременна.... Cry

# 1
  • СОФИЯ
Мила DaMia много се надявам положителния тест да е бил верния, но това може да се установи само ако направиш консултация с лекар или си пуснеш кръвен тест за да си сигурна. Чуствам, че желанието да си бременна ти е голямо, както на повечето дами тук Praynig Praynig Дано да е така, успех  bouquet

# 2
Мноого искам дааа!!!! Но вече леко се обърках.... не е ли рано за лекар.....?!?! Незнам...Да чакам ли още?!?!.....но благодаря за топлите думи.... Hug

# 3
Пожелавам и стискам палци да си бремена дано положителния тест да е верния.Успех и дано скоро да се похвалиш.

# 4
  • СОФИЯ
DaMia за установяване на бременност от лекар е рано, но ако  Praynig е друго лекар ще го установи. Ако е бременност и кръвния тест ще помогне Hug

# 5
Мдааа!!! Връщам се от лекаря...."Не се обврзвам с окончателно мнение...има някакво просветляванеее....ей тук в матката...." НИЩО!!! Не се вижда нищо....цикъл няма и помен...или е рано...или ще ми дойде..... ooooh!

# 6
Здрасти миличка,
И аз имам закъснение вече 8дни,отрицателен тест за бременност,за съжаление не намерих лекарката днес,а нямам търпение да отида на гинеколог, че взех да се притеснявам.
Можеби това закъснение се дължи на някакъв стрес newsm78 , стискам палци да стане чудото при теб в най-скоро време, ако не е станало вече Praynig

# 7
Това чакане ме убива!!!

# 8
  • Сфия
Добре де, пусни един кръвен... В която и да е лаборатория. Струва около 20 лв и той не греши. Показва точни цифри. Излиза на същия ден резултатът. Може да си имала късна овулация, за това още нищо да не се вижда. Имай пред вид, че Престо е единствения по-чувствителен тест. Той засича ЧХГ над 20, докато всички останали тестове са чувствителни за ЧХГ над 50. Така, че нищо чудно, че само Престо ти е дал положителен резултат. Може още да са ниски нсивата на хормона ЧХГ. По принцип той се удвоява на всеки 48-72 часа. Така, че, ако повториш пак след няколко дни би трябвало да видиш по-ясна чертичка. Успех ти пожелавам!

# 9
marrdata.....зная...и лекарката това ми предложи...ама мен хем сърби, хем боли.....хем искам да знам веднага, хем се стресирам ако всичко е "кьор фишек"и съм стресирана и затова не ми идва.....така миналата година от зар....100 теста....пък  кръвен , пък видеозони...и накрая....спонтанен......затова хем не искам да пришпорвам нещата...хем обаче ще полудея... Sick

# 10
  • Сфия
имала си спонтанен миналата година? Плюс миналия месец закъснение и после обилен цикъл.... newsm78Нещо хормони изследвала ли си? А всъщност не е ли по-добре да си наясно, ако имаш проблем или ако има бременност? Поне да направиш всичко възможно да я задържиш. Аз миналият месец минах през подобна случка... Действай според мен! Ако си бременна трябва да знаеш. А за какво ти е да живееш с някаква надежда? Ако не си бременна-пак трябва да знаеш, според мен. После, ако ти дойде ще се чудиш била ли си, не си ли била... Това по-добър вариант ли е?

# 11
да миналата година точно по това време......но на 8 март се случи...готино,а! Ама не съм имала закъснения....просто последния цикъл беше много обилен....ама мнооого....А най странното е, че щитовидната ми жлеза е проблемна.....и по този повод преди около 4 месеца се правих всички възможни хормонални изследвания.....нищо ми няма...работи си нормално...просто е надута...за операция е,но нямам проблем с хормоните....и азтова си помислих също...ама голямо съвпадание...в месец в който не сме пропускали и ден...за бебе..да ми закъснее....от хормони?!?!? А и да ти кажа..по добре да не знам, че съм била бременна....не искаш да знаеш как се чуствах миналата година..... #2gunfire......чакам!....и полудявам... Whistling

# 12
  • Сфия
А за щитовидната пускала ли си антитела-ТАТ и МАТ. Може хормоните ти да са в ред, но наличието на антитела говори за заболяване. Отначало няма изменения на хормоните, но след изветно време, когато антителата я унжощат до някъде започват да варирват хормоните. А те са важни, за да протече нормално една бременност. Ето аз например миналия месец видях 2 чертички, макар и с бледа втора. След 2 дена чертата ми изчезна и на другия ден ми дойде. Това е така наречената хим. бременност-ранен аборт. Сега разбрах вече на какво се дължи този аборт, след като от няколко дни съм с диагноза автоимунен тириодит на Хашимото. Това е също заболяване на щитовидната. Но като цяло предпочитам да знам, че съм била бременна, защото така отхвърлям евентуален друг проблем, като запушени тръби, липса на ову и други и ми е ясно, че проблемът е в щитовидната. След като приведа в ред хормона, който ми е 6 пъти завишен, доки ме успокои, че ще настъпи бременност. И съм по-спокойна. Чакам другия месец, за да подновя опитите, защото до тогава би трябвало с назначената терапия да си вкарам хормона в ред!
Успех ти пожелавам и чакам да кажеш как са се развили нещата! Пусни си по мой съвет антитела, ако не си го правила до сега....

# 13
А при ненормално обилен цикъл (наистина ненормално) след опити за бебе в точното време и след малко закъснение може ли да се смята за прекъсване на бременност в много ранен стадий според вас?

# 14
  • Стара Загора
Отиди и си пусни кръвен тест. Той ще даде отговор точен и ясен.

Общи условия

Активация на акаунт