Кога пожелахте второ дете?

• 9 701
  • 194
  •   1
Отговори
Тъй като в момента ме вълнува именно въпросът за второто дете ,би било интересно да споделите ,кога ви обзе желанието да имате второ дете - скоро след раждането на първото или пък се колебахте дълго след това ?    Grinning

# 1
Не сме се колебали-искахме да имат 3-4г разлика; Разликата им е 4г 1мес и 6дни Laughing

# 2
Желание за второ сме имали винаги, но решихме да изчакаме първото да поотрасне малко. Като стана на 3г. започнахме вече да говорим за второ и ето че лятото ще е факт живот и здраве. Разликата им ще е четири години и половина.

# 3
Не сме се колебаели с таткото дали искаме второ ,трето дете .Не съм и смятала предварително каква искам да е разликата между децата ми. Нещата някак естествено се случиха и подредиха.

# 4
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ние с татито вече искаме второ  Simple Smile Когато е писано да се появи, тогава  Heart Eyes

# 5
Отдавна,ама за мое нещастие вече година и не съм забременяла, дано скоро стане....ако бях забременяла когато почнахме вече щяхме да имаме бебе на 4-5 месеца(второ де) Wink

# 6
  • София
Ами като станахме на 1г и 2-3 мес. Е ,за съжаление третата ми бременност ще е по-щастлива и красива!

# 7
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Ох, от около месец ни човърка тази мисъл. Mr. Green
Разбрахме се обаче да поизчакаме поне още година  Grinning

# 8
  • София
Пуснете някаква анкета Simple Smile

Правихме опити когато каката беше на 4,7г. Второто се появи когато каката беше на 7,4г.

# 9
Отдавна,ама за мое нещастие вече година и не съм забременяла, дано скоро стане....ако бях забременяла когато почнахме вече щяхме да имаме бебе на 4-5 месеца(второ де) Wink
То и при нас втория път, за разлика от първия отне повече време, близо година почти. Успех!

# 10
Не знам защо,ами ми се струва,че колкото повече го мислип защо не става от 2-3-4 път:) още повече е забавя..

# 11
  • София
Още преди да успеем да направим първото... по начало искахме 3 бр. Но не става... Sad изобщо.

# 12
Не сме се колебали-искахме 4-5 години разлика.

# 13
  • в Надежда-та
Пожелах го веднага щом родих първото Mr. Green
Решихме обаче че 3г. е една добра разлика Wink

# 14
  • София
От самото начало като заговорихме за бебета си бяхме пожелали две дечица с разлика две, три години

Общи условия

Активация на акаунт