Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 84-та тема

• 161 368
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Нордина може ли рецептата за това пролетно ястие със спанак... -изглежда страхотно.   bouquet

# 406
Привет момичета!!!   bouquet

Аз сега малко ще си покоментирам на воля  Blush

labrex4е – то моето е само една проста салатка – а твоите са чудеса!!! И ако нямах съмнения, че пангасиус на фурна е всъщност риба  Mr. Green  направо и аз се преселвах у вас...
lux – в сладкото ти пиле ми останха очите, а тези гевреци с маслини    Shocked безмълвна съм
ditsan – кисело зале на фурна е сред любимите ми начини за приготвяне на зеле – а с месце – ммм
esy – това твое пиле със зеленчуци е неустоимоооооо, въобще не ми говори за моята салата  Laughing
Anuck – Мммм – тази баничка  мммм  Blush друго нямам сили да кажа!!! А Постните морковени бисквитки са супер и за големи зайчета!!!
nordinaЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН!!!   newsm38 И честита публикация!! Ти си истинско вдъхновение, мила!!! И шоколадовите ти мъфинки са така сластнииииии... А Пролетното ястие със спанак,гъби и картофи - божествено
lu4a – адски апетитини крилца – обожаваме всички вкъщи...
matze  - при теб всичко е много вкусно, но задущените гъбки са ми фаворит Simple Smile
nasЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН   newsm38 ,  а по тези тирамису пастички  Crazy ми полепнаха лакомите очета
Гуинет – надявам се вече си абсолютно здрава  Hug Грабвам си бързо и от телешкото варено и от неустоимия кекс с шоколад и боровинки
Madla – тези кашкавалени тиганички са ти божествени  Heart Eyes запазвам си рецептата
Apr – ще трябва да се ровна за рецептата на този Гръцки пастет от сирене много добре ми звучи!!!
Роца – много изкусителни макаронките, но нещо не се престрашавам да  ги приготвям  newsm78, а и още преглъщам по твоя черен диамант  Heart Eyes
Benita – чудни мъфинки – и тук да кажа – заплюла съм си ги за след ваканцията – като се върне на мама гладника Wink
nudel33 – чудно хлебче!!! Зи4е е майстор на майсторите!!!
Мммм - mari_eta – прекрасни са тия мъфинки маргаритки – като слънчица са грейнали
delicate – фантастични катми
megansg – пак чудни кифлички у вас  Simple Smile как успяваш, момиче???
Lindita – много вкусно при теб  newsm10
пеп-4o – ще ме караш да си купувам сега и тостер  Mr. Green А тази Пълнена погача изглежда за-ше-ме-тя-ва-щоооооо  Crazy
еликсир4е – прекрасно ти е хлебчето – все чудни ги правиш!!!! А супата от тикички с чедър мога да пробвам сега, докато детенце е във ваканция Wink... За хапките – ти си знаеш, че са  Heart Eyes чудесни
dexy – много апетитни брускети!!!
verabel - картофите с месо и зеленчуков микс изглеждат мнооооого вкусни
nolita – страхотна идея за питки!!!
PEMY – супер са кюфтетата на Гуинет – много се харесаха у нас – но се ометоха и не успях да снимам
TheNMaster – страхотен хляб!!!
nadeto_sp – много ми хареса идеята на тая твоя Муфалета
diana lobodova - Чудна пържолка
rozita_2703 - торта с крем тирамису звучи божествено вкусно
kukita83 – да ти е жива и здрава мама – чудна торта си и спретнала!!!
marabu – много добре ми изглеждат тия  Лепкави свински ребра
Денерис – чудничко изглежда  и супер, че е фалшива дроб сърмата
ивка27 – взимам си от картофените ти кюфтенца

А от мен Агнешко бутче с розмарин и чесън, запечени пресни картофи и прол … оди и козе сирене

разрез Simple Smile

и салатката Simple Smile отблизо:

Приятна събота и неделя на всички  newsm51

# 407
Kартофките по Диана Лободова Grinning

Благодаря за споделената идеа,страхотн станаха.Аз ги сложих върху хартия и ми се припокриваха,не се събраха да е всяко отделно и въпреки това се получиха повече от добре Laughing

# 408
  • ГОре на черешата...
Аз днес няма да показвам - хек с броколи ни е менюто, включвам се, за да поздравя Мина /Angellove/ за публикацията в новия брой на сп. Меню - честито, мила, заслужаваш си я  bouquet! А за снимките и това, което е на тях, мога само да възкликна - "УаааааУ!"  Crazy Peace Crazy

# 409
Днес голямата ни принцеса става на 7 години.Да е жива и здрава!
Това сътворих за партито.
торта
хапки
усуканата пита на Танита
невероятната баница на Морена

Парче от тортата и питата със сирене утре.

# 410
  • ВАРНА
lux чудесно изглеждат пиците;
nordina,вкусно и здравословно е у вас;
marabu ,ох-покапах се;
matze,направо им усещам хрупкавата коричка;;
Денерис ,скромна ли?Изглежда вълшебно!
еликсир,великолепна идея е тази супичка;
пеп-4o ,прелест-то десерт,основно,прасенце в зелев сок киснато....
ивка27,кюфтенцата ти са много примамливи;
Angellove ,любимо блюдо си приготвила;
Дес,картофките ти са великолепни с препеченкото по тях;

У нас топчета от биволско мляко в зехтин по рецепта на популярна съфорумка от този блог http://vkuhniata.wordpress.com/2009/07/16/spicy_yoghurt_balls/

Акула с портокалов Холандез

И една спешна,неочаквана торта за подарък

# 411
пеп-4o, след тези изкусителни манджички, освен да те питам ще ме запишеш ли на стол у вас?

Направо е страхотно всичко, което показваш!!!!! Прехвърли ми моля те рецептичката за тази пълнена погача, че очите ми останаха в нея!!!!

# 412
Ангелова, моите поздравления за публикацията и за невероятните предложения!

Всички сте показали чудесни неща за хапване!

От мен едно телешко с вино Wink

Телешко by Kemi H, on Flickr

# 413
Денерис благодаря Simple Smile

Много красива дроб сарма, макар и да е фалшива

еликсир благодаря за доверието, ама то важното да е вкусно, нали а цветът не е от значение Simple Smile

а при нас поредната рецепта (нова де)..и както винаги суперкалорично, вкусно и много топящо се  Simple Smile

Брауниз

# 414
Здравейте кулинарни вълшебници !  Hug

marabu, Anuck, lux , nordina , matze , esy , Денерис , еликсирче , пеп-4о , Дес , Мина , иланг - иланг ....мнооого е вкусно при вас !   chef   bouquet

от мен - Кексчета със сирене

и едни сладки трюфели в приготовлението на които се включиха и мойте малчовци  Simple Smile

# 415
Големи вкусотии! Crazy Heart Eyes  bouquet  chef

Angellove, аз съм само едни възклицания: ох, ах, ех, их, уоооу, думи нямам! Чудесна си!  bouquet  chef
пеп-4о, отде измисли сега тая пълнена пита, да има какво да мисля! Grinning  bouquet
Галина 74, да ти е жива и здрава принцесата! Прекрасни неща си направила - тортата, питката на Танита, хапките, баницата, всичко е ммм Crazy Heart Eyesbouquet
иланг-иланг, загледах тортичката, но рибката ме закова! Crazy  bouquet
bliznacite2004, разкошни са солените кексчета! По коя рецепта са?  bouquet
marabu направо ме довърши с тоя брауниз, да го загризе човек на монитора направо! Crazy  bouquet  chef

У нас тутманик, мекици и една сладко-солена сиропирана баница от майка, която е страхотна. Ще искам рецептата! Peace

# 416
лабрекс страхотен тутманик-страшен ми изглежда и при вас е била тестено днес Simple Smile

марабу
Брауни ями  Crazy Crazy Crazy   първото нещо което ще хапна но с мн шоколад, свърши диетата  Embarassed
близнаците - изкусителни муфини   chef

пак отново и отново страхотни питки, меса, хапки, торти, сладки оффффф искам от всичко да опитам - може ли да си организираме среща и всеки да направи по нещо и да се наплюскаме едно хубаво хахахаххахахах  ooooh! само за храна мисля, ако ем чуе човек ще каже тази сигурно е 100 кила

аз днес по молба отново правих поачи- този път зарадвах и приятели с малко повече творчество
поача роза

поача със сирене

и една салата от снощи, стана много вкусна
салата от ориз и спанак

не мога да пропусна ангеллове, която е обхванала всички ни  newsm51

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 23:29 от lux

# 417
Ох Лабрекс, като го гледам тая баница и ще прирпадна от слюноотделяне! Прекрсен е! Simple Smile Чакам рецептата с нетърпение.
Благодаря на всички, които са харесали снимките ми и ме похвалиха!  Hug
Днес ще ви покажа Моята малка, дебела и щастлива сова

# 418
  • Варна
Мале,мале...и нахранен да си днес ще преглъщаш и облизваш...
Ангеллове супер е бутчето и салатката и честито за списанието  newsm51
Иланг тортичката ти е "спешно "великолепна
Лабрех и аз чакам рецептата за сладко солената баничка...много е вкусна
Момичета всичко от всички е прекрасно,красиво,апетитно,да не изброявам
но сте супер  newsm51
За днес таратор,салатка,пържена рибка и скара свинска и пилешка.

# 419
Oххххх,все се заричам да не влизам тук newsm78Само от гледане качвам килограми,а вие сте надминали себе си със изкушения.
Ангелове въпреки че недолюбвам агнешко твоето изглежда толкова апетитно че за преглъщах,Ивка27 със нейните интерпретации на любимия ми спанак,Галина 74 със страхотното и меню за порасналата принцеса ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА,Еси със телешкото,Марабу със брауниза,Близнаците със кексчета и трюфели,Лабрекскакто винаги със неините тестени изкушения,Лукс със неините прекрасни поачи,
и за капак малката ,дебела и щастлива сова на Anuck незнам но ще ме уморите.Това не се издържа.
А сега да изкажа голямата си благодарност на ВЕНЕТАза чудесния козунак.Благодаря ти Вени че си споделила тази рецепта и си я придружила със толкова снимки и обяснения.След 5-6 неуспешни опита най-после направих страхотен козунак,УНИКАЛЕН благодарение на теб Вени. Hug Благодаря ти мила,много   bouquet  bouquet  bouquet
Ето го и него/само единия че другия не дочаках да истине и начупих за да видя дали се е получил/

Докато се натуткам и Меганс сложила прекрасното си меню.

Общи условия

Активация на акаунт