Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 84-та тема

• 161 838
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Здравейте, колко вкусно е отново тука,
mari_eta , твоите мъфини-маргаритки направо ми обраха точките - много са красиви
TheNMaster , прекрасен хляб си изпекла
nadeto_sp , хареса ми градинарският сандвич
diana lobodova , rozita_2703 , еликсир , иланг-иланг , megansg,purple tulips много вкусно и разнообразно меню
пеп-4o, какви са тези чудесии  - прекрасни ястия
nikito71 , много красиво е аранжирано менюто ти
Галина 74 , много вкусно. Да ти е здрава и щастлива дъщеричката  newsm59
bliznacite2004 , невероятни кексчета
labrex , майстор на тестените изкушения
lux , прекрасни идеи
Benita , ще ги изпробвам тези мъфини с компот - как хубаво са се надули
nudel33 , много ми хареса тарталетата
vanillla , прекрасно суши
аз се записвам с руло с гъбен сос

и млечна баница

# 451
  • Балчик
Отдавна не съм се разписвала в тази тема. Големи вкусотии сте приготвили, копирах си някои рецепти. Peace Няма да изброявам имена, че трябва да направя доста дълъг списък, от няколко теми насам. Laughing

При мен снощи:
зелена салатка, руло "Стефани" с любимите ни сотирани картофки с копър, селски хляб по рецептата на Ердинч, грис халва.
И тази сутрин за закуска- изварени пирожки - със сирене и със сладко от сини сливи.

A това е най-големият почитател на моите вкусотии  Laughing, защото не и даваме "човешка" храна, а тя много обича, горката:

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 13:02 от Джемма

# 452
  • ГОре на черешата...
Анук, бисквитките ти са страхотни, но совичката, ех Grinning...
Пърпъл Тулипс, разкошна трапеза, от всичко ми се дощя Crazy!
iucka, и твоята - също! Може ли подробности за салатата със спанак, че го обожавам - някаква термична обработка преминава ли Rolling Eyes?
Вени, грабвам си картофче и вярвам, че всичко при теб е наред Hug!
Лулу!, пастата ти е зашеметяваща  bouquet!
Джемма, вкусно и разнообразно е при теб Peace!
Мадла, чудно руло - и у нас - млечна баница с домашна юфка:

# 453
  • София
Леле, момичета, с какви вкусотии и красоти сте напълнили последните странички  Shocked Жалко, че не мога да изброя всички   bouquet

Записвам се без снимка, но съм на работа и няма как да си покажа бобеца с пушените гърдички  Wink

Пеп-чо, искам да ти кажа, че с тая пълнена погача направо ме преби!  #Crazy Удивително!   bouquet Задължително ще я приготвя за някой от следвеликденските празници! Представям си вкусът какъв е, баба ми правеше нещо подобно, но завиваше месото с тесто и така го печеше. Абе нямам думи!     bouquet

Angellove, агнешкото ти е много апетитно и красиво поднесено! Замириса ми на пролет и на Гергьовден!   bouquet

Галина 74, усуканата питка изглежда толкова вкусно, страхотно си се справила! Да ти е живо и здраво порасналото момиченце! Heart Eyes    bouquet

иланг-иланг, тъкмо се чудех какво да правя един буркан биволско мляко, че е пред заминаване, домашно издоено и приготвено. Дъщеря ми не го иска, че й залепвало масло по езика, толкова е мазно и гъсто  Shocked Чудесна идея, ще се възползвам още тази вечер   bouquet

А благодарение на Лулу вече знам какво ми се яде и тази вечер ще приготвя талятели с кюфтенца и доматен сос  Heart Eyes Благодаря!   bouquet Твоите изглеждат чудесно!

# 454

iucka, и твоята - също! Може ли подробности за салатата със спанак, че го обожавам - някаква термична обработка преминава ли Rolling Eyes?

Суров, той-сега е много крехък още. Смея да твърдя че е вкусно, защото аз по принцип такива зелении не ям. В случая има  спанак, натрушено сирене, домат, 3-4 счукани орехови ядки,маслини , лимон и зехтин (малко кашкавал от мен). По рецепта имаше и  някакви кълнове и вместо лимон -балсамов оцет, но у нас такива подправки няма.

newsm78 не разбрах как стана цялото в цитат  newsm78

# 455
  • ГОре на черешата...
  bouquet

# 456
  • Австрия
Madla, пеп-4o,  iucka, Venetta, purple tulips, diana lobodova,

благодаря ви много за комплимента!     bouquet   bouquet   bouquet

# 457
  • Австрия
mari_eta,

много добре изглежда баницата от домашна юфка.    chef Може ли рецептата, че имам доста юфка в къщи.

# 458
  • ГОре на черешата...
С удоволствие -
1 пакет домашна юфка /аз купих - мисля, че беше 800 гр/
1,5 л прясно мляко
250 гр захар
125 гр краве  масло
4 яйца
2 ванилии

Яйцата се разбиват с вилица с малко от млякото.
Останалото мляко със захарта и маслото се слагат на котлона да се загреят, докато се стопят.
Юфката се изсипва в подходяща тавичка и се залива с горещото мляко. Добавят се яйчената смеспи ванилиите, леко се разбърква и се пече в умерена фурна до зачервяване.
Това е, става много по-вкусна, отколкото ако се ползват обикновени кори за биница.

# 459
Леле, много вкусотии сте сътворили.Браво кулинарки!
А ето и обещаните от вчера парче от тортата и питката със сирене.

Благодаря на всички за пожеланията.
Специални благодарности към Лабрекс за идеите които си копнах от нея за тортата.-Пудингов блат/ягодов/,крема с крема сирене и заквасена сметана.  bouquet

# 460
Джема ,последната ти снимка е уникално сладка ,усмихна денят ми  Grinning

# 461
  • Австрия
mari_eta,
благодаря за рецептата.   bouquet

Аз имам домашна юфка, майка ми я е правила. Сигурно ще стане и с нея, защото тя е малко по-дебела от купената.

# 462
  • ГОре на черешата...
Даже и ще е по-вкусна, да се похвалиш после Peace! И поздрави на мама, че има такива златни ръце  bouquet!

# 463
  • Австрия
mari_eta

непременно!  Heart Eyes

Аз ще направя по-малко количество, защото незная моите разбойници дали ще я ядат.

# 464
  • Бургас
Момичета, как може така? Вие сте просто едни безмилостни изкусителки  Sad А темата е като наркотик за мен, което значи, че няма да си върна заветните 51, докато имам интернет Naughty
От мен:
Манник без грам мазнинка

Общи условия

Активация на акаунт