Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 84-та тема

• 161 824
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Последната страница е изумително красива!  bouquet

Аз само с едни картофи, имаше и пържено телешко, но не успях да го снимам  Simple Smile

Untitled by Kemi H, on Flickr

# 526
Уникални вкуснотии както винаги харесах си толкова много неща, добре че денят е пред мен, ще мога да пробвам това онова Simple Smile. Мини киш със спанак от мен от вчера

# 527
boulangerie, открадвам си идеята за киш със спанак
esy , картофките са разкошни и те влизат в менюто за тази седмица Grinning
veni_mh, кифличките са убийствени #Crazy
Anuck, направо се облизвам по кошничките ти Hug
Менюто на marabu много ми допада  bouquet
От мен едни пълнени кюфтета на фурна от Еликсир

Пролетна салата  с мишле

# 528
  • Brussels
Анук, останаха ми очите в кошнишките!
Вени, разкошен гювеч!
Lu4a, много сладурско мишле! Simple Smile
От мен  Самбусек и Шоколадови кремчета

Хубав и усмихнат ден на всички!  bouquet

# 529
  • ВАРНА
   Боровинкови сънища

Основата е "целувкова" с леки добавки.3 белтъка се разбиват на сняг и се добавя 2,5 кафени чашки пудра захар.После се слага и фино смлени орехи или бадеми-1 кафяна чашка + есенция боровинка или друга.Това определя "сънищата".Креама е от сметана с течен шоколад,ейлис и сетно накълцани захаросани,портокалови корички.

# 530
lu4a и на мен ама това пържене  Tired

След онази 50 % нездравословна вечеря.. тази сутрин наваксахме с децата със здравословна закуска   Sunglasses

Мюсли с банан

# 531
  • Benelux / Varna
В нас една Великденска салатка ( така съм си я кръстила) и една много нездравословна вечеря от бланширани пържени картофки и печени панирани сиренца ( полуфабрикат) наготово и набързо.

Видях един много апетитен гювеч, ммм:) И едни ужасно съблазняващи - кошнички с ванилов крем и ягодки:)

Нездравословната ни вечеря бе продиктувана от шампионската лига и полята естествено с бира.

# 532
  • Варна

Лепкавите ребра /гърди/ на Юлка! Много ни харесаха! Салатка и бобен дип със зелен лук и чесън.

Може ли да кажеш каква е рецептата за тези ребра? Не успях да я намеря.

# 533
  • Русе/София
Мили момичета както винаги всичко в темата е страхотно.Коя да похваля,все ще изпусна някоя майсторка.....Зорница,Надето-сп,Марабу,Луча,Еси,Вени-мх,Лукс,Анук .Губи ми се Леля Ог?
От мен една бърза питка/че нямах търпение да опитам новата тавичка/ и едни спагени-екзотик/с ананас/

# 534
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Привет момичета, погалихте ми очите с вкусотийки, а за стомаха няма да споменавам какво ми причинихте.... ooooh!

запеканка с картофи, пилешко месо, топени сирена

малко скара

една импровизация на тема:  тортичка с млечно-сметанов крем с пияни вишни и основа от лимонов кейк  с отвротителна снимка, но пък много вкусна

и само кремче                                                              гофрети

Честит празник на всички медици.   bouquet    bouquet      bouquet

# 535

tutulina, мнооого си се постарала и мнооого вкусно! Heart Eyes  bouquet
Бързата питка на 3xi е разкошна, на nadeto_sp самбучетата също!  bouquet  chef
verabel, Anuck,  marabu,  lux, veni_mh,  esy, zornitsa, при всички е невероятно вкусно, огромно удоволствие е да се гледат снимките!  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet

Вкъщи дроб по египетски и бързо пухкаво ролце за домашна употреба. Laughing

# 536
  • от точка К до точка С и обратно
Здравейте, момичета!
Тук винаги намирам каквото душа иска - гофретки, пилешки дробчета, погачи, кифлички, гювечи, торти, кремчета, кишове, тарталети, вариации с картофки.  bouquet Много ми е хубаво тук! Laughing
от мен днес
Свинско по китайски

и поредните мъфини - този път с парченца шоколад

Хубав ден!

# 537
  • София
Дима, пуснах ти линк "на лични" с рецептата. Копвам го и тук заповядай - http://www.gotvetesmen.com/recipes/categories/MEAT/pork/recipe_2176.php

# 538
  • сред люляците
Гуинет, както винаги, всичко при теб е прекрасно.
labrex ако знае колко много обичам такова руло... няма да го показва, щото ей сега ще прескоча до нея... колко му е? Hug
tutulina , твоята тортичка е опияняваща направо!
3xi , изкушаваш много с тази питка...
nadeto_sp , не съм правила самбусек, но като гледам твоите, май няма още дълго да си трая...

И след вашите красоти и богати менюта, аз минавам само с едни картофени крокети. А какво ще има за вечеря... и аз не знам... newsm78

# 539
скромна торти4ка от мен
и бонбонките по рецепта на Лабрекс.Лабрекс ,хиляди благодарности  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт