Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 84-та тема

• 161 359
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • Русе/София
То много кандидати за пренасяне,трябва някакъв списък да си направим. newsm78 JoyДнес при Ути беше Йоли,много добро представяне направи-както винаги.  bouquet

# 331
Labrex и аз няма да остана равнодушна  Flutter как може а поствате такива вкусни тестени, точно по моя вкус, но за съжаление не мога да ги папкам  ooooh! направих си голяяяяям списък с тестените, които ще си направя след като свърши кърменето на малкия или поне отнине алергията му

аз днес бях много продуктивна, постнах ги нещата в сайта си и когато мъжа ми се прибра и ме пита какво има за вечеря му казах да си отвори сайта и да си погледне менюто , много се смяхме  Joy

снощи късно ми причерня пред очите и така ми се ядеше сладко, че си направих едни бисквити с кокосов пълнеж- една доза, а втората доза с локум

бисквити

картофени крокети с бекон – турска рецепта

сладко пиле

оф май това е от мен, искам да си направя пастичка постна без яйца и мляко ако някой има рецепта може ли да ми пише на лични- много ми се яде  Cry

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 23:40 от lux

# 332

lux, и трите звучат много интересно и вкусно! Peace  bouquet

За вечеря филе от пангасиус на фурна.

# 333
Лабрекс,Марабу,Мариета,Сиер,Angellove ,Иланг,Деликат,Лукс много е вкусно при всички ви. #Crazy  bouquet
От мен кисело зеле със ребра на фурна

пица със кашкавал и сирене

и със луканка за месоядните

Приятна вечер на всички!

# 334
  bouquet

Лабрекс, заменям грах за твоите оладушки  bouquet
Деликат, обичам супи със зеленийки, твоята е супер!

Angellove, тази салата ще я сънувам Wink

У нас пиле със зеленчуци

# 335
Мина, страшна салата! Simple Smile Юлка, прекрсани предложения. Пепи това плато с мезета много ме изкуши! Simple Smile
Аз да ви изкуша с един супер лесен и вкусен десерт, който правих до като ме нямаше Simple Smile
Сиропирана баница с локум и орехи

# 336
Иланг,Anuck ,Деликате,esy ,Лабрекс,Марабу,Мариета,ditsan ,Сиер,Angellove ,чудесни предложения   bouquet  bouquet
Днес у дома......

Гъби с ориз,грах и царевица

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 00:00 от nordina

# 337
lux, взимам си от бисквитките!
Anuck , и от твоята баничка с локум си взимам!
От мен карамелезирани крилца

Картофени кюфтета-мъфини

Домашно масло от каймака на прясно мляко

# 338
  • DE
Седмични разни

Нудели с кюфтенца в млечно- сиренов сос

Месце от добре гледан прасчо, на супа

На мъжо рибния улов

Задушени гъби с лук и пушено филе

# 339
Няма как да не чета този форум - тук има всичко! Не съм БГ-МАММА но живот и здраве БГ-ТАТИ  Laughing търсех нещо полезно, здавословно и лесно та намерих много хубава рецепта за супа от червено цвекло и реших да я споделя! Снимах я но тя е просто супа и не ми се получиха снимките като на останалите  Embarassed! Утре ще взема фотоапарат (от по-хубавите) за да се види...така и така имам продукти за още 100  Joy

# 340
Олееее, много много вкусотии видях newsm81   Браво на всички  smile3501

От мен
Мусака                                                               и Печено пиле

И понеже днес съм рожденничка, но незнам дали ми е станала торта, а и ми взеха фотоапарата, ще ви почерпя с едни стари
Тирамису пастички

# 341
nas, да си жива и здрава и много щастлива Hug
Пастичките са разкошни, както съм с кафе рано сутрин, идеални са ми Laughing

# 342
nas, честит рожден ден! Бъди много щастлива през годините напред!  ura  party023
От мен едно среднощно хлебче

# 343
Nas,честит рожден ден и от мен.Да си жива ,здрава и мноооого шастлива.

# 344
nas Честит рожден ден и от мен! Simple Smile Много здраве, щастие и късмет!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт