На море в Елените - скорошни отзиви и мнения

• 81 186
  • 217
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!
Спряла съм се на почивка в "Зорница Сендс" - Елените.... Върнах се назад и прочетох, но освен че не е точно в Елените и плажът е каменист, нищо друго не открих. Има ли някой с по-подробни впечатления? Как стои въпросът с паркирането? Благодаря ви за информацията, която ще споделите.... всичко ми е от полза!

# 151
По повод поста на таткото - кое е подобно в Гърция и в Италия ?
Сравнението е направо смешно . Естествено зависи и къде си бил и от категорията на хотелите , но аз в Италия и Гърция съм получавала изумително качество и ниво на обслужване . Елените са доста потресаващо място в последно време ...
Турция за мен не е приемлива дестинация . Имам чувството , че там отиват хората само да плюскат , като че ли са държани на въже преди това  ooooh!

Съжалявам за закъснелият отговор, но си признавам, че не влизам много често във форума и рядко се логвам когато влизам. За Гърция сравнявам с Порто Карас - води се най-елитният курорт в Гърция където бях в 4-звездният хотел Ситония, както и в курортчето Аспровалта. В Италия съм бил в Лидо ди Йезоло до Венеция, където нивото на хотелеите не надхвърля това на вили Елените, даже напротив, а храната е в много малки количества, особено на закуска. Като цяло и в Гърция, и в Италия нивото на обслужване не е на особена висота, в смисъл, че  е ОК, но не и изключително, за разлика от Турция където даже са досадни.

# 152
Има ли нова тема за Елените за 2014 г. и смятат ели ,че сега юни ще отново толкова неприветливо както го описвате?!

# 153
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас.
На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците (персонала) и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

# 154
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас.
На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците (персонала) и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

може ли да дадеш повече инфо за условията на работа, понеже си мислих за работа там.

# 155
Някой със скорошни  мнения за Роял парк

# 156
Утре тръгваме и ще сме точно в този хотел.Четох доста негативни мнения.С бебе на 10 месеца ще сме и съм притеснена,но ще видим.

# 157
Дано на Вас да Ви хареса , ще чакам мнение .

# 158
Здравейте!
Ходила съм 4 пъти на Елените , но тази година пропускам и не мисля да ходя повече!
Миналата година се разочаровах тотално,иначе с всяка година ставаше все по-зле и по-зле.
От гледна точка местоположение и красота не мога да се оплача,както и от Аква Парка. Супер много ми харесва на МЕН , но поддръжката е под всякаква критика.Опитваха се хората,но явно нещо им куцаше и не се получаваше.
Храна има,не е като да няма избор ( но за 100 лв. на ден остана и да няма ) обаче беше много зле последния път.Безвкусно,персонала в ресторанта,както и на рецепция не бяха хич дружелюбни,дори от време на време арогантни. Но съм чувала,че не се плаща добре там и може би това до някъде обяснява положението.
Ако цената беше по-ниска пак бих отишла,но за тези пари ще отида на друго място и то за повече време...
П.С всичките ми посещения бяха във вилите.

# 159
  • Beyond the Frontiers
На ранни записвания цената беше доста ниска, а и 2 деца до 12 бяха безплатно. За съжаление наистина не се инвестира в поддръжка, а персоналът редовно остава без заплата.

# 160
Хм, за ранните да..миналата година родителите ми резервираха януари/февруари и имаше някаква отстъпка от порядъка на 10 лв. на нощувка ( не съм сигурна ) . Тази година още по-ниска ли е била цената?
Обаче за децата - първо дете до 12 г. е безплатно,а второто плаща 50% . От личен опит го казвам,тъй като имам доста малък брат,който миналата година беше на 11 г. , братовчедка ми също и платиха 50% от сумата за възрастен за второто дете.
Тази година чак ще ми липсват Елените,но няма смисъл да се ядосвам...
Хубавата храна винаги свършваше светкавично бързо ( както е в повечето ол инклузиви )  Confused Embarassed
Искрено се надявам да се оправи положението,защото самото място наистина е много хубаво  Heart Eyes

# 161
Всичко,което прочетох като отрицателни коментари излезе вярно.За тези пари може да се отиде на много по-хубаво място.Не бих повторила честно казано,но вече сме тук.Миналата година бяхме в Топола скайс и по нищо не мога да  сравня двата хотела.

# 162
  • Beyond the Frontiers
Ранните бяха с -30% от цените и 2 деца до 12 безплатно....

# 163
Ранните бяха с -30% от цените и 2 деца до 12 безплатно....

Напълно възможно е тази година да е било така,което е добре.
Но миналата не беше...или всъщност може тях да са ги таксували,а останлите хора не.. нямам представа  Laughing

# 164
Тази година, живот и здраве, за първи път ще почиваме на Елените, главно заради аквапарка. Записвам се да следя за актуални мнения. Това, което ме интересува е дали наистина вече шезлонгите и чадърите на аквапарка са безплатни. Притеснявам се дали ще има къде да легнем през деня, доколкото разбрах, шезлонгите на плажа са крайно недостатъчни, а не си падам да ставам призори в отпуската си в дебнене на шезлонги, както и нямам намерение да си плащам по три шезлонга с чадър всеки ден.
Другото, което ме интересува е дали е препълнено и тази година и съответно има ли голяма блъсканица при храненията, качеството на храната какво е, дали ще има изобщо какво да изберем, дъщеря ми е малко капризна, но ако има сносни салати, достатъчно таратор и плодове, ще съм спокойна? Надявах се да има отлив на невъзпитани чужденци, както се тръби по новините постоянно, но не ми се вярва особено.
И последно - хигиената на какво ниво е, за хотел Андалусия ми е въпросът основно.

Общи условия

Активация на акаунт