Защо?

• 14 313
  • 90
  •   1
Отговори
# 45
На мен ми трябваха 4 години да разбера, че е той. Познавахме се от толкова и учехме заедно (задочно), но не си обръщахме внимание. Един ден (колко абстрактно понятие) след тежък изпит по биомхимия се заговорихме за първи път извън темата за ученето и работата и така си говорим вече 9 години  Mr. Green
Странното е, че сме колеги по професия, а се разбераме и професионално и лично  Mr. Green

# 46
Защото ми се опъна.
И беше цяло предизвикателство да го опознаеш, а още по-голямо да се опиташ да го опитомиш.
Все още не успявам, явно затова я има и още искрата.
Иначе хубави, умни с пари...много.
Ама такива които впечатляват и се отличават от стадото....малко  Twisted Evil

# 47
Не съм го избирала- просто с годините се оказа ,че това е моят човек, моята половинка. Не съм си и представяла в началото на връзката ни/ученическа любов/ че ще се омъжа за него и ще създадам семейство и бизнес. Развихме се и двамата през годините, разви се и връзката ни.  Heart Eyes

# 48
Защото има търпението да ме обича. Защото има лудостта да има идеали. Защото има дързостта да бъде добър човек.

# 49
В началото на връзката ни бях убедена, че само една гола любов е недостатъчна и
се разделих с него. Последваха пет много тежки години, през които не можехме да живеем един БЕЗ друг, но не можехме и да живеем един с друг.
Той се бореше, аз се бях предала, докато не осъзнах, че и аз не мога да живея без него,
от тогава живея втори живот и вече съм убедена, че любовта е напълно достатъчна, всичко друго се постига.

# 50
Защото Съдбата така реши  Party

# 51
  • До морето :)
Защото това е първия човек с който просто имам доверие на себе си  Laughing

# 52
Чисто физическо привличане  Mr. Green
Няма разум, няма стратегия, просто ей така.

# 53
  • Най-сетне у дома
Защото това е първия човек с който просто имам доверие на себе си  Laughing

Hug   bouquet

Знам за какво говориш. Желая ви щастие!

# 54
Защото ме обичаше,слагаше на 1во място,угаждаше,уважаваше и боготвореше. Как да не го направиш свой единствен .

# 55
Чисто физическо привличане  Mr. Green
Няма разум, няма стратегия, просто ей така.

Първата, която е като в моя случаи  Laughing
Често съм си мислила, че при мен просто е късмет, ама тотално като на тото, защото когато се взехме - никой от нас нямаше никакви планове, стратегии, приоритети и т.н. Дори не знаехме къде ще живеем.

# 56
Като го видях, знаех, че ще е той някой ден.

Като започнах да притръпвам всеки път като си идвам, реших, че го искам за цял живот.

Сега, макар с много въпросителни, пак искам да съм само с него. Не знам защо, но го чувствам.

# 57
Провокирана от темата на магарчо http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572014.0;all защо избрахте да сте с точно този човек, с когото сте в момента?
Заради това, че мисли и че е като мен. А може би защото от мига в който се срещнахме не исках да се разделям с него никога!!! А това, никога не ми се бе случвало до този момент.  bouquet

# 58
Защото бях на 15 и не съвсем трзво и зряло мислеща.После беше късно Mr. Green

# 59
Защо ли... защото вероятно вървяхме по една пътека. Все още вървим... Peace Всъщност точен отговор нямам. Сигурно, защото трябваше да сме заедно, намерихме се и така и направихме - заедно сме. Peace

Как съм пропуснала основната причина, а тя е тривиално проста - обичам го. Grinning Тогава го обичах и тръгнахме заедно по пътечката, сега още го обичам и вървя редом с него. Това е- просто е.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт