Защо?

• 14 317
  • 90
  •   1
Отговори
Провокирана от темата на магарчо http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572014.0;all защо избрахте да сте с точно този човек, с когото сте в момента?

# 1
Както е казал Монтен - защото той бе той, а аз бях аз.

# 2
Защото точно с този изпитах чувството, наречено любов.

# 3
Присъединявам се към Монтен  Simple Smile

Но ако трябва да добавя, нещо прозаично от себе си, то бих казала, че в моят човек открих всичко на куп, което исках - безрезервна любов, всеотдайност, честност, добро сърце, топла усмивка, общ език,  силни ръце, които да ме носят, приятел и любовник, и сигурно още много други неща.
Надявам се и за него да е така по отношение на мен  Simple Smile

# 4
  • София
Трябваше. Но го обичам ужасно много. Просто не беше от онези влюбвания и женитби....романтичните....Е, след като вече 15 години сме екип Wink

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 20:15 от Парци

# 5
С острия си нюх на разгонена самка подуших превъзходните гени, които бълбукаха у него. Навирих опашка, той ме последва и така.

# 6
Бях влюбена...Цели 4 години. Преживяхме две години далече един от друг. Вярвах му.Сигурна бях.Не си играхме на куче и котка.След 4 годишна връзка бях убедена, че с тия екстри трябва или да се съберем или да се разделим.
Е, успешно. Допълваме се чудесно.

# 7
Просто прехвърчаха искри, там и тогава, на автогарата във Велико Търново, когато се видяхме за първи път.....За първи път в живота ми се случи...и ето последствията. Laughing

# 8
С острия си нюх на разгонена самка подуших превъзходните гени, които бълбукаха у него. Навирих опашка, той ме последва и така.
И аз нещо подобно, но с изключение на това, че моята приятелка навири опашка, не аз. Laughing Но той явно не бе привлечен от нейната миризма.  Вероятно е  усетил генетична несъвместимост Thinking

# 9

Същата..))
И двата пъти.. Embarassed

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 22:02 от magarcho

# 10
защото има много пари и ме носи на ръце

# 11
  • София
Не знам.
Взаимност. Тръпка. После грижа и любов. И всичко. Нямам точен отговр или по-скоро отговорите са много. Важното е, че нямам за сега отговор защо да не е той. Нито един. Срещу всички останали ЗА.  Laughing

# 12
  • София
Защото е той. Защото съм аз. Защото сме.

# 13
защо избрахте да сте с точно този човек, с когото сте в момента?

И аз това се питам близо 20 години Rolling Eyes
(много съм му ядосана в момента и нищо добро не мога да кажа) Naughty

# 14
Не зная точно-имах спешна нужда да се "кротна", той беше първият, който се оказа до мен, влюбих се по-късно. А защо съм с него в момента-ами сигурно ми е хубаво с него и нещо още по-важно-интересно ми е.

Общи условия

Активация на акаунт