Защо?

• 14 320
  • 90
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Защото е всичко това, което категорично отказвах да повярвам, че съществува накуп в един мъж.

# 16
  • София
Защото беше много добър и нежен  Grinning И защото се срещнахме на точното място, в точното време!
И сега е добър и нежен, но вече са разкрити и отрицателните му черти  Wink

# 17
Защото не намерих нищо,което да не ми харесва у него...
Във всяко предишно гадже все имаше по нещо,дето разваляше цялостната картинка.
При него всичко беше на 6.
И все още ,в 99 % , е така...    Simple Smile

# 18
Защото преди само бях чувала какво е това да познаеш, че е Той, просто да го познаеш! Обичала съм, била съм обичана - нищо общо със сега, нищо!

Това е най-невероятният мъж, който можех да срещна, никога не съм вярвала, че съществува! Няма нито едно нещо в него, което да ме дразни и да ме кара да правя компромиси, кара ме да се чувствам 100% жена, най-обичаната, най-обгрижваната, най-щастливата! Намерихме се и ще сме заедно завинаги, наистина няма такава любов Heart Eyes
Не съм вярвала, че може да съществува мъж, който да е мъж във всяка ситуация, за него да има значение само семейството му, изключително сериозен, грижовен, обичащ, образован, умен, забавен, че и хубав - висок, със много хубаво, здраво тяло, сини очи... ми перфектният ми е! За секса не ми се говори, защото и там нещата са на 120%, никога не съм била тоооолкова желана, постоянно!

# 19
Защото правехме зашеметяваш секс.

# 20
  • Sofia
Защото преди само бях чувала какво е това да познаеш, че е Той, просто да го познаеш! Обичала съм, била съм обичана - нищо общо със сега, нищо!

Това е най-невероятният мъж, който можех да срещна, никога не съм вярвала, че съществува! Няма нито едно нещо в него, което да ме дразни и да ме кара да правя компромиси, кара ме да се чувствам 100% жена, най-обичаната, най-обгрижваната, най-щастливата! Намерихме се и ще сме заедно завинаги, наистина няма такава любов Heart Eyes
Не съм вярвала, че може да съществува мъж, който да е мъж във всяка ситуация, за него да има значение само семейството му, изключително сериозен, грижовен, обичащ, образован, умен, забавен, че и хубав - висок, със много хубаво, здраво тяло, сини очи... ми перфектният ми е! За секса не ми се говори, защото и там нещата са на 120%, никога не съм била тоооолкова желана, постоянно!
Уот Дъ фак - пусни снимка на този Бог.

# 21
   Защото е висок и хубав и слуша рок.

# 22
  • Бургас
Както е казал Монтен - защото той бе той, а аз бях аз.

Същото и при мен. Но дали все още сме това, което сме били, е друга тема...

# 23
Всъщност той сменяше една електрическа крушка на тавана на магазина, в който работех, беше с едни тесни дънки и изрязан потник, с една от ония рокерски забрадки на главата, с обеца на ухото и татуировка, качен на стълба и се загледах в дупето му  Laughing
Пуснах си чара на макс и така. Той нямаше много избор  Crazy

# 24
  • Варна
Както е казал Монтен - защото той бе той, а аз бях аз.

Колко кратко и ясно го е казал човекът! Не бих могла по-добре. Mr. Green

# 25
Не знам. Може би защото ме ценеше, желаеше, обичаше, имаше същите мечти и ценности като моите.

# 26
Как пък някой не каза нещо лошо newsm78 Само принцове на бели коне препускат в темата Mr. Green

# 27
Как пък някой не каза нещо лошо newsm78 Само принцове на бели коне препускат в темата Mr. Green
Е, все пак темата е защо сме Го избрали..)

# 28
Защото беше точният човек, в точното време, на точното място. И продължава да бъде.

# 29
Защото гледаме в една посока ... и ми се връзва на глупостите...

Общи условия

Активация на акаунт