Защо?

• 14 306
  • 90
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна/UK
Защото от самото начало на нашата връзка, аз имах огромни лични проблеми и той беше до мен(и до ден днешен е така) Познаваше ме едва от няколко седмици, а премина през "адът" за мен. Вече сме заедно 15 години и дай Боже да останем така. Не успях да му родя дете, но за него това не беше и не е от значение. Той беше този който каза, че не е важно дали аз съм родила или не, той иска да има дете с мен и ако начина е да осиновим - така да бъде. Simple Smile

# 61
Освен, че ви обича, мъжът ви е и много благороден! Желая ви щастие!

# 62
  • Варна/UK
Освен, че ви обича, мъжът ви е и много благороден! Желая ви щастие!

Ако това се отнася за мен, Ви благодаря! Peace

# 63
  • софия
защото разбрах, че той е моята половина. не съм се излъгала вече повече от 7 години - това е най-прекрасният човек на света. Носи ме на ръце, а освен това е чудесен баща. Вече има трудна задача обаче освен мен носи на ръце и дъщерята....Добре, че ще му се роди подкрепление след няколко месеца Grinning

# 64
  • До морето :)
Защото това е първия човек с който просто имам доверие на себе си  Laughing

Hug   bouquet

Знам за какво говориш. Желая ви щастие!
Благодаря! Продължавам да си имам пълно доверие Simple Smile

# 65
  • София
случайнот и защото така ни било писано

# 66
  • Между гори и планини
Защото от първият момент усетих че сме "от една порода". Не съм се излъгала....
Това е единственият човек (като изключим детето), който познавайки ме и знаейки всичките ми недостатъци, ме обича и не се опитва да ме промени. С него съм себе си, мога да говоря за всичко, споделям всичко. Той ми е най-близкият човек, дори когато сме на хиляди километри един от друг. Защото това е мъжът с когото си представям старините. Защото той е по-добрата ми половинка....

# 67
  • в 1001-та нощ
беше, като щракване на 2 елемента от пъзел .... и всичко си дойде на мястото  Peace

# 68
  • Пловдив
случайнот и защото така ни било писано

И аз така си мисля...че всичко е спуснато от горе и така е трябвало да се случи! Heart Eyes Аз и Той!

# 69
  • София
Трудно се отговаря на въпросите защо!

# 70
Защото беше първото нещо, за което взех решение без да се замисля дори за миг! И не съжалявам! Защото той е мъжът, който ме накара да се замисля за брак, за деца, за бъдещето. Човекът, който ме накара да повярвам в себе си. Обичам го, просто е.

# 71
  • Варна
Защото съм Богиня, а той бе готов да стане първожрец на култа.

# 72
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Защото бяхме хлапета на по 20 в луд студентски купон ... и на шега купона продължава вече 14 години  Joy

# 73
  • тук-там
Защото дръпна някакво "въженце" в мен, което наостри сетивата ми и "АЗ" престана да бъде единственото нещо  на света! Защото вече толкова много години "въженцето" все още е опънато... и това ми харесва. Колко други са се опитвали... през годините, но.... хлабава история  Mr. Green

# 74
  • Талант на 2012,2013 г.
Защото той е другата половина на онова цяло, което ме кара да се чувствам жива.

Общи условия

Активация на акаунт