Защо?

• 14 311
  • 90
  •   1
Отговори
# 75
  • с/у ОколоМръсТното
защото аз така реших.
Предложих му и брак, а той прие и така...

майтапя се...
Защото си я моят мАж  Heart Eyes
Преди 2 дни щерката ме попита, как съм го намерила... умен и хармоничен...  И дали и тя ще попадне на такъв?

# 76
  • Бургас
Има много защото... Мога само да се надявам, че ще останат винаги така.

# 77
Не знам и аз се питам това.
Не съм била влюбена в него никога, но от първия ден исках да съм с него. Обичам го незнайно защо. Нали казват, че Господ е събирач.

# 78
Защото разбрах че неговото щастие е по-важно за мен от всичко на света. Защото е моята половинка.

# 79
  • София
защото му се възхищавам неимоверно. а възхищението е храната за моята любов и уважение. и най преди всичко, защото Той е най-добрият ми приятел, понеже както мъдро е казал Уилям Уротън - "Бракът не е легло от рози, не е и само легло. Най- общо това е клуб за подкрепа и взаимопомощ."

# 80
Нямам отговор, бяхме млади, влюбени, сега сме само влюбени и хич не си приличаме, понякога си пасваме, като деня и нощта сме.

# 81
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
така се случи, да се влюбя в него, но той е най- добрият човек, когото познавам... и това е една от причините
внимателен е, грижовен, овладян, отговорен , много специален за мен

# 82
Нямам си абсолютно никого. Затова веднагически излизам от темата и отивам да си направя профил в гепиме.ком.  Wink Wink

# 83
И аз това се чудя защо?

# 84
Ами защо... Защото първо - беше любов от пръв поглед. Когато го видях за първи път, той беше красив, висок, усмихнат. После усетих, че е добър човек, нежен, грижовен, спокоен, стъпил здраво на земята, искаше три деца, не бягаше от отговорности, умен, находчив, предприемчив, разсмиваше ме. Сексът - перфектен. Какво и кого да търся по-съвършен от това, което ми дава този мъж? Flutter

# 85
Аз не съм го избирала в тоя живот.Били сме избрани от предишни животи.Сега само донаписваме историята на връзката...Това е нещо като продължение...и няма да свърши с нашият край.Няма да се пръсне на парченца и да изчезне и да се изгуби във времето след като спра да дишам...пак ще я има...но в друго време и на друго място....
   Когато Бог създал човека,разделил душата му наполовина.Другата половина дал на втори човек.Разпръснал ги по света и оставил тежката задача на хората да скитат по света и да търсят другата си половинка на душата.
Аз моята съм я намерила.Цяла съм!

# 86
  • София
аз това с "половинката" не го разбирам. аз съм цял човек и съм намерила друг един цял човек.

# 87
  • София
Има  неща, които не могат да се обяснят.
Освен всичките му качества, имаше и нещо друго.
Просто знаех, че това е ТОЙ.
Някакво вътрешно усещане, че искам да остарея с този човек.

# 88
 Laughing Страхотни описания сте дали. И забавни също. Някои бият класацията. На Приятно ми е Богиня примерно, тя почти винаги е много забавна. 10`c   пък се цепи от колектива с възхвалите.  Mr. Green
Мъжете ни много биха се зарадвали, ако прочетат написаното.  Crazy
Защо ли?
Като върна времето назад и разбирам, че съдбата е крояла планове за нас.  Mr. Green

# 89
Мъжете ни много биха се зарадвали, ако прочетат написаното.  Crazy
Че моят го е чувал това безброй пъти! Rolling Eyes Най-обича като го кажа пред хора, а не насаме. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт