Отговори
# 120
Хахаха, хареса ми тази идея - Туба, Мурат и Бурчин в добавка.  Joy hahaha
Като я гледам Б. в екипа на "Езел" стои все като принадена. Трябва още някоя и друга пластична операция, а Туба да се посбръчка и ... ще станеееееее.  Mr. Green

# 121
  • Пловдив
Смей се,Диди,смей се,на хорската мъка Sad hahahaДа вземете с Елма да ми намерите лек(някакви готини снимчици например на двамцата  :oops:newsm03

# 122
Зравейте  Hug
 Елма благодаря за инфото. Радвам се, че Туба ще прави филм с Къванч, а не сериал. Злате много ме разсмя с твоята болка  Joy
 За отношенията между Туба и Мурат искам да кажа, че Били е права. Колкото и да не искат да са заедно ако се бяха напънали да го изиграят че са добри колеги и се появят някъде заедно, та даже и Бурча с тях, нямаше да има толкова чудене и писане.

Е вие какви сте неблагодарни  Joy Joy Joy, наслаждавате се на един уникален по своята същност във всяко едно отношение филм -  сценарии, музика, операторско майсторство, символика, сцени, природа, главни и второстепенни герои и искате и отношенията между тях да са нормални,  Naughty не става, как мислите се получава подобна комбинация, която въздейства така на зрителите? Само с много силни чувства, а те пораждат и определени отношения.....ще ги търпим какво де се прави, и да мълчат и да лъжат и да мрънкат  hahaha Joy Joy Joy

# 123
Хахаха, хареса ми тази идея - Туба, Мурат и Бурчин в добавка.  Joy hahaha
Като я гледам Б. в екипа на "Езел" стои все като принадена. Трябва още някоя и друга пластична операция, а Туба да се посбръчка и ... ще станеееееее.  Mr. Green

Катя,  Peace и аз се чудя, като е толкова ниска, защо се е набутала до Кенан??????? Още повече се забелязва разликата.............никакво чувство за синхрон няма тази жена  ooooh!

Злати, откъде бе мила снимчици??????? Те, непознатите хора не се снимат заедно

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 14:30 от elma

# 124

Е вие какви сте неблагодарни  Joy Joy Joy, наслаждавате се на един уникален по своята същност във всяко едно отношение филм -  сценарии, музика, операторско майсторство, символика, сцени, природа, главни и второстепенни герои и искате и отношенията между тях да са нормални,  Naughty не става, как мислите се получава подобна комбинация, която въздейства така на зрителите? Само с много силни чувства, а те пораждат и определени отношения.....ще ги търпим какво де се прави, и да мълчат и да лъжат и да мрънкат  hahaha Joy Joy Joy

Еми ще си ги търпим нали си е нашия филм  Joy  Определено въздействието на филма е по-голямо заради чувствата, които показват.

# 125
Хахаха, хареса ми тази идея - Туба, Мурат и Бурчин в добавка.  Joy hahaha
Като я гледам Б. в екипа на "Езел" стои все като принадена. Трябва още някоя и друга пластична операция, а Туба да се посбръчка и ... ще станеееееее.  Mr. Green

Катя,  Peace и аз се чудя, като е толкова ниска, защо се е набутала до Кенан??????? Още повече се забелязва разликата.............никакво чувство за синхрон няма тази жена  ooooh!

Злати, откъде бе мила снимчици??????? Те, непознатите хора не се снимат заедно

Голям смях днес в темата  Joy Joy Мисля, че след интервюто с Мурат ще ни е още по-забавно  Joy Joy

# 126
Зравейте  Hug
 Елма благодаря за инфото. Радвам се, че Туба ще прави филм с Къванч, а не сериал. Злате много ме разсмя с твоята болка  Joy
 За отношенията между Туба и Мурат искам да кажа, че Били е права. Колкото и да не искат да са заедно ако се бяха напънали да го изиграят че са добри колеги и се появят някъде заедно, та даже и Бурча с тях, нямаше да има толкова чудене и писане.

Елма, ама те никак не мрънкат - направо си ни лъжат и приказват врели-некипели  Joy Joy

# 127
Злати, за теб специално, най красивото и прочувствено любовно признание, във хърватски вариант  Hug / е, не са Туба и Мурат, а Аси и Демир,  Wink, но те и без това не знаят къде свършва ролята и къде са самите те, така че ..... Mr. Green

# 128
Здравейте! newsm51 newsm51 newsm51
Интервюто на Туба е изследвано до най-малката подробност!
 А след интервюто на Мурат ще е още по...

# 129
Втори сезон на Gonulcelen НЕ Е ПРОЕКТ на Томрис.
Никъде в сериите не пише името й като Proje tasarim - ръководител проект,
за разлика от сериите в Първи сезон, къде името й като Proje tasarim е изписано
веднага след yapimci - производител, както и в новия й проект също си пише, че е неин.
Прегледайте сериите и ще видите сами.
Peace
---------------------------------------------------------------
Момичета, моля ви да копнете това в темата им, защото явно момичетата там
са се объркали нещо, както и аз преди да проверя как стоят нещата.

# 130
Зравейте  Hug

Елма, ама те никак не мрънкат - направо си ни лъжат и приказват врели-некипели  Joy Joy

Кате, всичко е с цел да ни зарадват нас, тяхните фенове , нали са професионалисти, трябва да го изиграят перфектно това с лъжата или ние ще се разочароваме, а те не искат да губят верните си фенове

# 131
Втори сезон на Gonulcelen НЕ Е ПРОЕКТ на Томрис.
Никъде в сериите не пише името й като Proje tasarim - ръководител проект,
за разлика от сериите в Първи сезон, къде името й като Proje tasarim е изписано
веднага след yapimci - производител, както и в новия й проект също си пише, че е неин.
Прегледайте сериите и ще видите сами.
Peace
---------------------------------------------------------------
Момичета, моля ви да копнете това в темата им, защото явно момичетата там
са се объркали нещо, както и аз преди да проверя как стоят нещата.

Фенче, това е ново за мен! Не съм обърнала внимание досега за тази "подробност"
 Чий проект е тогава втори сезон?

# 132

Фенче, това е ново за мен! Не съм обърнала внимание досега за тази "подробност"
 Чий проект е тогава втори сезон?

Не знаех, че могат да се сменят продуцентите така посредата  Peace. Много странно, наистина  Thinking

# 133
Фенче, не съм обърнала внимание  newsm78, но нали нейната продуцентска къща го продуцира? Винаги започна с логото на Sis Yapım  newsm78

http://www.sinematurk.com/film.php?action=goToFirmPage&firmi … ;ad=Sis%20Yap%FDm

# 134
Фенче, не съм обърнала внимание  newsm78, но нали нейната продуцентска къща го продуцира? Винаги започна с логото на Sis Yapım  newsm78

http://www.sinematurk.com/film.php?action=goToFirmPage&firmi … ;ad=Sis%20Yap%FDm

А само тя ли е собственик? Защото ако има и друг, дори и сина и, може да си разделят проектите.

Общи условия

Активация на акаунт