Отговори
# 105
                                      ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ МОМИЧЕТА,
БЛАГОДАРЯ за кафето ,чайчето и малинките   bouquet   bouquet   bouquet
Гавина за превода  newsm51  newsm51
Елма за инфото  smile3525  smile3525

# 106
  • Пловдив
Изненада  #Crazy

Туба и Къванч в игрален филм през юни!

Sürpriz beraberlik!
Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün Haziran ayında yeni bir filmde biraraya gelecek ve beyazperdenin süper ikilisi olacak!
Biri Türkiye’nin en yakışıklı, öteki Türkiye’nin en güzel oyuncularından biri. Tabii ki Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’den bahsediyoruz. Her ikisi de mesleklerinin zirvesinde. Oynadıkları diziler merakla izleniyor...

Bunları neden mi söylüyoruz, çünkü Kıvanç Tatlıtuğ Haziran ayında yeni bir filme başlıyor.. Ve Aþk-Memnu’nun yapımcısı olan Ay Yapım çekecek bu filmi. Herkes, Aşk-ı Memnu ile bir fenomen haline gelen Beren Saat ve Kıvanç Tatlýtuğ’un yeniden aynı projede buluşmasını istiyor.. Ancak yapımcı Kerem Çatay, ikiliyi aynı projede tekrar bir araya getirmeyi düşünmüyormuş.. Peki yeni filminde Kıvanç’ın partneri kim olacak? ıddialara göre yapım şirketi Tuba Büyüküstün’ün üzerinde duruyormuş. Eğer anlaşma saşlanırsa Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün Arap ülkelerinde çektikleri reklam filminden sonra ilk kez bir projede bir araya gelecekler.

Олеле,аз съм двойно нещастна-Туба със Захаринчо,Кенан с Непоносимата,оххххх бе Sad Sad Sad

# 107

Имам нужда от някой да ми обясни всичко това и как е възможно??? От една страна казва, че придава на  героините си различни нейни черти и не знае къде е разликата тоест има преливане..............от друга страна казва за екранните си партньори, че се влюбва в тях само като екранен образ, и когато свършат снимките си е пак тя?

По отделно тези два отговора са си напълно логични, но в целият контекст има противоречие -
как така незнаеш коя част от теб е Аси и коя Туба и същевремено казваш че с приключването на снимките излизаш от образа на героинята си  newsm78 newsm78 newsm78
Доколко тогава излизаш от ролята с приключването на снимките и доколко играеш само роля?????????

Елма, според мен от тези интервюта не получаваме отговори, а си задаваме нови въпроси  Peace Така не стихва интересът към филма и ние сме живото доказателство за това  Hug Ако интервюто с Мурат е по-дълго, значи ще чуем повече глупости  Joy Joy
Катя ,Елма с тези няколко думи „че се влюбва в екранните си партньори и след края на филма излиза от образа на героинята ",донякъде ми отговаря на въпроса какво се е случило м/у Мурат и нея .Може би при нея това е практика имайки в предвит нейните досегашни екранни партньори и слуховете за това че и с Бюлент от ПОД ЛИПИТЕ са имали връзка и след края на сериала любовта им е свършила ,следва Аси какво се е случило -само слухове и догадки,сега с Джансел в Пленителката -пак нещо се споменава за евентуална връзка.До сега аз съм си мислела ,че за тези нейни екранни влюбвания в партньорите си,са виновни или журналистите или заради нейната популярност злостни клюки от нейните колеги и колежки ,но щом тя го е казала във вчерашното интервю всичко е ясно и няма да чуем повече от това което сме чели до сега за това какво се е случило в Аси.

# 108
Свет, аз също мисля, че всичко е погребано в Антакия Peace но все пак интересно е, че Туба не заявява категорично, че не е имало нищо, а си оставя вратичка и така още повече засилва интереса и към себе си, и към Мурат и филма. Hug

За мен много по-интересно ще е интервюто с Мурат, защото той е най-женения  Joy Joy

# 109
Злате на мен ще ми е супер интересно дали и в Каванч, Туба ще се влюби Heart Eyes Heart Eyes за да влезе в образ  ooooh!  ooooh!,ако играят разбира се в любовен филм  ,защото нищо не успях да разбера от инфото  newsm78 newsm78  ,турския ми още е в начално ниво .

# 110

Толкова сърца разби това момче  ooooh! ooooh!

# 111
Катенце ,аз не очаквам Мурат да спомене нещо повече от Туба ,колкото и да го притиснат с въпроси ,единственно се моля да не започне да ръси още по-големи глупости и в най-лошия случай да запее прословутата си ода за Буря и най най.Аз ако имах някаква възможност бих му за дала един единствен въпрос:„ЗАщо тези влюбени и пълни със страст погледи към Аси,никъде не ги видях,нито с Берент в Есенни страдания ,за Буря не знам защото не съм я гледала,сега с Нюргюл в ЛИН,навсякъде играе роля на много влюбен мъж"  newsm78  newsm78  newsm78

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 11:55 от Свет_ВАРНА

# 112
Катенце ,аз не очаквам Мурат да спомене нещо повече от Туба ,колкото и да го притиснат с въпроси ,единственно се моля да не започне да ръси още по-големи глупости и в най-лошия случай да запее прословутата си ода за Буря и най най.Аз ако имах някаква възможност бих му за дала един единствен въпрос:„ЗАщо тези влюбени и пълни със страст погледи към Аси,никъде не ги видях,нито с Берент в Есенни страдания ,за Буря не знам защото не съм я гледала,сега с Нюргюл в ЛИН,навсякъде играе роля на много влюбен мъж"  newsm78  newsm78  newsm78

Peace Peace Сигурна съм, че ще каже нещо и за Буря и за ЛиН и времето на интервюто ще изтече  Joy Joy

# 113
Много сте забавни  Hug

Злати, няма лек за твоята болка  Joy Joy Joy

Свет, аз доколкото разбрах Туба се влюбва в екрания образ, не в актьора, тоест тава е роля и тя играе, но нищо от това не пренася извън снимачната площадка, а относно връзката и с Бюлент, тя е започнала преди снимките на Под липите, и е завършила преди края на филма  Hug

Кате, не очаквам Мурат да говори за Буря, по простата причина че няма да има такъв въпрос, при Туба беше нещо като блиц интервю -  въпрос отговор, ако и при него е така, се съмнявам да не отговаря на въпросите, а да си върти плочата  newsm78

# 114
Здравейте и благодаря на всички момичета за интервютата, преводите, линковете newsm51

Защо пък Езел и Аси не са ги разделили newsm78

# 115
Фенче  Hug,
АСИ ясно, но за ЕЗЕЛ някой да каже, аз не го гледам ......
малко  spam2 spam2 spam2  защо Мурат и Туба не ги видяхме да се държат като нормални  хора??????? Ето така например

# 116
  • Пловдив
Фенче  Hug,
малко  spam2 spam2 spam2  защо Мурат и Туба не ги видяхме да се държат като нормални  хора??????? Ето така например

Елма,не сме  ги видяли и няма да ги видим защото ако се докоснат ще има експлозия Joy Joy JoyА в нета просто ще заври hahaha

# 117
Фенче  Hug,

наистина е така, много правилно си го написала,защо не се държат като нормални хора,има  толкова снимки на Мурат и Берен например, но никой не ги тълкува по някакъв различен начин. Снимки на Мурат и Туба извън тези от филма ако не се лъжа съм виждала точно 3(ако не са монтаж естествено).Дори и да имат някакъв спор или неразбирателство двамата пак могат да застанат заедно пред камерата заради феновете си.Знаем, че има актьори,които наистина са в конфликт,но имат доста общи изяви и снимки.

# 118
А какво ще правим с интервюто на Мурат? Той не говори английски......ще говори на турски, дано има дублаж на хърватски или преводач ......не че и хърватския го разбираме, но е по добре от турски  ooooh! Joy Joy

# 119
 Зравейте  Hug
 Елма благодаря за инфото. Радвам се, че Туба ще прави филм с Къванч, а не сериал. Злате много ме разсмя с твоята болка  Joy
 За отношенията между Туба и Мурат искам да кажа, че Били е права. Колкото и да не искат да са заедно ако се бяха напънали да го изиграят че са добри колеги и се появят някъде заедно, та даже и Бурча с тях, нямаше да има толкова чудене и писане.

Общи условия

Активация на акаунт