Отговори
# 90
Добро утро  Hug

# 91
В очакване и на неговото интервю, и аз мисля че, ще е по дълго  newsm78

# 92
  • Пловдив
Добро утро HugБлагодаря за кафенцето  и чайчето  bouquetА случайно да има гладни Grinning

# 93
Туба : Всъщност се влюбвам в тях защото аз съм в тази роля и тази героиня трябва да се влюби в тях. Влябена съм в тях във филма. Но не съм когато съм извън филма.

Журналист: Колко различна е Аси от Туба?
Туба: Героините, които играя са с различни мои черти, версии и не мога да кажа какво е различно и какво е еднакво между Аси и мен.

Имам нужда от някой да ми обясни всичко това и как е възможно??? От една страна казва, че придава на  героините си различни нейни черти и не знае къде е разликата тоест има преливане..............от друга страна казва за екранните си партньори, че се влюбва в тях само като екранен образ, и когато свършат снимките си е пак тя?

По отделно тези два отговора са си напълно логични, но в целият контекст има противоречие -
как така незнаеш коя част от теб е Аси и коя Туба и същевремено казваш че с приключването на снимките излизаш от образа на героинята си  newsm78 newsm78 newsm78
Доколко тогава излизаш от ролята с приключването на снимките и доколко играеш само роля?????????

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 09:11 от elma

# 94
# 95

Never Have I Fallen

Your lips speak soft sweetness
Your touch a cool caress
I am lost in your magic
My heart beats within your chest

I think of you each morning
And dream of you each night
I think of your arms being around me
And cannot express my delight

Never have I fallen
But I am quickly on my way
You hold a heart in your hands
That has never before been given away

# 96
Изненада  #Crazy

Туба и Къванч в игрален филм през юни!

Sürpriz beraberlik!
Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün Haziran ayında yeni bir filmde biraraya gelecek ve beyazperdenin süper ikilisi olacak!
Biri Türkiye’nin en yakışıklı, öteki Türkiye’nin en güzel oyuncularından biri. Tabii ki Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’den bahsediyoruz. Her ikisi de mesleklerinin zirvesinde. Oynadıkları diziler merakla izleniyor...

Bunları neden mi söylüyoruz, çünkü Kıvanç Tatlıtuğ Haziran ayında yeni bir filme başlıyor.. Ve Aþk-Memnu’nun yapımcısı olan Ay Yapım çekecek bu filmi. Herkes, Aşk-ı Memnu ile bir fenomen haline gelen Beren Saat ve Kıvanç Tatlýtuğ’un yeniden aynı projede buluşmasını istiyor.. Ancak yapımcı Kerem Çatay, ikiliyi aynı projede tekrar bir araya getirmeyi düşünmüyormuş.. Peki yeni filminde Kıvanç’ın partneri kim olacak? ıddialara göre yapım şirketi Tuba Büyüküstün’ün üzerinde duruyormuş. Eğer anlaşma saşlanırsa Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün Arap ülkelerinde çektikleri reklam filminden sonra ilk kez bir projede bir araya gelecekler.

http://www.internetajans.com/default.asp?NID=104252

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 12:54 от elma

# 97
Здравейте момичета
Благодаря за кафето  smile3525
Гавина за превода  smile3525
Елма за инфото  smile3525

# 98
# 99
# 100
# 101
# 102
# 103

Имам нужда от някой да ми обясни всичко това и как е възможно??? От една страна казва, че придава на  героините си различни нейни черти и не знае къде е разликата тоест има преливане..............от друга страна казва за екранните си партньори, че се влюбва в тях само като екранен образ, и когато свършат снимките си е пак тя?

По отделно тези два отговора са си напълно логични, но в целият контекст има противоречие -
как така незнаеш коя част от теб е Аси и коя Туба и същевремено казваш че с приключването на снимките излизаш от образа на героинята си  newsm78 newsm78 newsm78
Доколко тогава излизаш от ролята с приключването на снимките и доколко играеш само роля?????????

Елма, според мен от тези интервюта не получаваме отговори, а си задаваме нови въпроси  Peace Така не стихва интересът към филма и ние сме живото доказателство за това  Hug Ако интервюто с Мурат е по-дълго, значи ще чуем повече глупости  Joy Joy

# 104

Общи условия

Активация на акаунт