Отговори
# 75
# 76
Гавина за превода  smile3525 smile3525 smile3525

И на мен ми направи впечатление че, при въпроса за влюбването в екраните партньори се смути и обърка  newsm78, може и да се дължи на недобро владеене на езика, но все пак това са предварително уговорени въпроси и би следвало да е с готови отговори, от друга страна защо сложи всички екранни партньори под един показател - влюбвала се в тях във филма само, това и била ролята, ами Бюлент къде остана  newsm78 newsm78, определано за мен се смути и оттам и този отговор - двусмислен  newsm78

Само да допълня -  много чаровна и сладка беше Туба, говореше непринудено и остроумно, изключвам онзи въпрос  Joy, и според мен е бил първоначално за екранен парттьор, и в последствие е станало екранни партньори  ooooh!

# 77
Ето го и част от хърватския текст

Lijepa Asi: Zaljubim se svaki put na setu!

Otkako su se prvi put pojavili na malim ekranima ljubavna priča između lijepe Asi i njenog filmskog odabranika Demira očaravala je milijune gledatelja diljem ne samo Hrvatske već i svijeta. Pravim imenom Tuba Buyukustun, ova glumica svakako nas se dojmila tijekom prošlotjednog intervjua koji smo s njom odradili na setu nove serije koju upravo snima.

IZ IN MAGAZINA: Zanosna Asi eksluzivno za IN magazin

Tuba Buyukustun je proglašena najljepšom turskom glumicom (Foto: Dnevnik.hr)

'Lijepo je kad znaš da ono što radiš, znači nešto, ljudima nešto posebno', rekla je Tuba Buyukustun kada smo je pitali što joj znači titula najljepše turske glumice, za koju je nedavno proglašena.

Iako gotovo svakog tjedna krasi neku od naslovnica poznatih modnih magazina ili pak snima reklame, Tuba čini se ne smatra da joj ljepota pomaže u poslu glumice, nego baš naprotiv.

'Zapravo ne vjerujem u to. Glumiti je jedno, a biti lijep potpuno drugo. Gluma zapravo doprinosi mojoj ljepoti, a ne ljepota mom poslu', rekla nam je Tuba, te je nadodala da 'uloge koje glumim zapravo su različite verzije mene same stoga mi je teško govoriti koja je razlika ili što povezuje Asi i mene'.

Radnja popularne serije snimana je u Antakiji, gradu na jugu zemlje koji graniči sa Sirijom. Upravo tamo teče rijeka Asi po kojoj je telenovela dobila ime. Poznato jest da tematika serije traži brojne ljubavne scene. No zanimalo nas je kako ostati hladan prema glumcu koji ti izjavljuje ljubav, drži te za ruku i gleda u oči. Zaljubi li se ikada u nekog od njih?

'Zapravo se zaljubim u njih, jer to moj lik traži od mene da ih volim. Zaljubljen sam u njih na setu, a poslije posla nisam', rekla nam je Asi iz popularne serije.

Ljubavna priča između Asi i Demira postala je ideal brojnim parovima diljem planeta. Čini se da se po tom pitanju Tuba ne razlikuje puno od lika koji je utjelovila u seriji. Više u prilogu IN

http://dnevnik.hr/showbizz/film-tv/lijepa-asi-zaljubim-se-svaki-put-na-setu.html

# 78
  • Пловдив
Ехеееее,къде сте чак ooooh!Няма изчитане тази "изчерпана "тема,брей hahaha
Катенце,много благодаря за новичката тема,която си направила с толкова любов newsm51 newsm51 newsm51

Благодаря и на Елма и Гауина за инфото и превода newsm51 newsm51 newsm51
Интервюто си е това,което и очаквахме-нищо ясно и нищо ново Mr. GreenАз вече съм убедена,че те винаги ще отговарят по този начин,или поне докато Мурат е най -женен LaughingАма пък по този начин интереса към филма още дълго време ще е голям.Да не би това да е скритата реклама на сериала,а hahaha
  spam2
ПП Ох,току що прочетох новина,че следващата партньорка на Кенан/Езел ще е Непоносимата Еда CryА толкова се надявах да е Туба,жалко Sad

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 22:30 от zlatinag

# 79
Сега да видим какво ще каже Мурат в петък  newsm78, вариантите са два за мен - или ще е пълна противоположност или ще даде същите отговори  newsm78

На мен интервюто с Туба ми хареса, не много дълго и многословно, с интересни въпроси от всякаква област, и за първи път да я питат за любов с екранни партньори, как се е съгласила на подобен въпрос  Rolling Eyes, толкова личен  Rolling Eyes и тя отговори много умно,  Peace, всеки да го разбира и тълкува както си иска отговора, с две думи всички са доволни от този отговор, поздравления за това

# 80
Нещо за лека нощ

# 81

Ама пък по този начин интереса към филма още дълго време ще е голям.Да не би това да е скритата реклама на сериала,а hahaha

Определено,интереса е голям,а пък и не само към сериала,но и към отношенията на главните актьори Joy

# 82
Аз мислех,че ще има повече въпроси за сериала/нямам предвид отношенията им/...мисля,че Дидиса беше писала,че би било интересно - за мен също Peace
Смятам,че на Мурат интервюто ще бъде по-дълго - все пак е пълна истерия около него,а пък и беше на вечеря с президента и получи лична покана за посещение Peace

# 83
Добро утро!

Хайде на кафе!!!

И Демир пита къде сте? newsm78

# 84
Добро утро!
Меги, благодаря за кафето Hug
Елма, Гауина, благодавя за инфото и превода  Hug
Отсега си мисля каква ли мъдрост ще каже Мурат за филма Аси  hahaha hahaha

# 85
# 86
# 87

Какво е било на душата и сърцето му през двете години в Антакия, никой не знае, а и не вярвам, че ще сподели с някой, особено пък журналист newsm78

# 88
# 89
Добро утро, виждам,че кафето е поднесено вече, нека чая да бъде от мен  Wink

Благодаря за интервюто и преводите  smile3525
Туба беше много хубава и естествена! И аз мисля като Вас,щом всички от екипа мълчат след 2 години, явно има нещо, мисля си че бащата на най най има пръст в това Thinking

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 08:47 от BilyB

Общи условия

Активация на акаунт