Отговори
# 60
Изгледах го и аз.

Определя себе си като романтична, чувствителна и бунтар.

Тя е много привързана към семейството си. Единствено дете и единствено момиче е - всичките й братовчеди са момчета.

В ролите показва части то себе си и не може да разграничи къде свършва тя и къде започва образа, който изгражда.
Влюбва се в екранните си партньори, но това е само за филма. Като свърши филмирането свършва и влиянието на филма върху нея и си става пак тя.

Предполагам, че информацията не е нова за вас след толкова нищене на Туба.

# 61
Момичета какво казва журналиста в края на интервюто за "колега"- на Туба ли.

# 62
Здравейте. Момичета не така нямате настигане, а и толкова много новини, не ставаше да чета по диагонал и Вие хоп сте скочили в новата тема
Кате и от мен едно благодаря за нея! От интервютата нищо ново, за най най бях забравила колко сляп е Мурат. Дали да не му уредя преглед при офталмолог, за мен не е проблем, даже няма да заплати за прегледа. То любовта е сляпа, ама чак пък толкова ли?

# 63

Това е първият въпрос с отговор. Пак се юрнах, а не ви попитах дали има нужда от превод  Embarassed  Да продължавам ли?

Журналист: В моята страна Вие станахте идеал за женска красота. Чух, че сте избрана за най-красивата турска актриса. Какво значи това за Вас?
Туба: Хубаво е, че това което правиш значи нещо добро за хората и това ме прави много щастлива и някък специална. 

# 64
Мислех, че интервюто ще е по-дълго  newsm78 Благодаря и на преводачките   bouquet
Туба каза малко думи, но и аз разбрах, че спомена и новия си филм  Hug

За толкова кратко интервю и на Мурат няма да му е трудно - аз си мислех, че ще има повече въпроси за Аси  newsm78

# 65

Това е първият въпрос с отговор. Пак се юрнах, а не ви попитах дали има нужда от превод  Embarassed  Да продължавам ли?

Журналист: В моята страна Вие станахте идеал за женска красота. Чух, че сте избрана за най-красивата турска актриса. Какво значи това за Вас?
Туба: Хубаво е, че това което правиш значи нещо добро за хората и това ме прави много щастлива и някък специална. 

Давай, винаги има нужда от превод  newsm51

# 66
Гауина, благодаря за превода!  newsm51
Какво точно казва за живота далеч от дома по време на двете години снимки?

# 67

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 68
 Изгледах интервюто и ми хареса. Благодаря елма  Hug
 Благодаря и за превода   bouquet
 Беше много сладка и си личеше, че се затруднява на английски. Но е невероятно харизматична!
 Дано някой преведе коментара на журналиста, който е на хърватски. Имам чувството че може и да не са излъчили всички въпроси и някои да ги преразкава той. Стори ми се много кратко.

# 69
Готово. Извинявам се, ако има правописни грешки.

Разказ .....
Туба: Не вярвам в това. Всъщност едно е да играеш роля, друго е да си красива. Актьорската игра помага на моята красота, а не красотата да помага на актьорската игра.

Журналист: Колко различна е Аси от Туба?
Туба: Героините, които играя са с различни мои черти, версии и не мога да кажа какво е различно и какво е еднакво между Аси и мен.
.......
Журналист: Беше ли ви трудно да снимата на другият край на Вашата страна?
Туба: Бяхе толкова далеч от нашите домове, че си изградихме различен живот в Антакия, в южна Турция. Ние бяхме там около 2 години. Бяха трудни времена. Не беше лесно.

Журналист: Намерихте ли нови приятели по време на снимките на Аси?
Туба: Да. Намерих.
Журналист: И това беше?
Туба: Например Селма, която изигра моята по-голяма сестра. Бяхме много близки по време на снимките.
.......
Тука ще се опитам да напиша нещо от хърватския текст, но не ми е силата в този език
.... Обича толкова страсно Аси. Ако му гледате лицето не можете да се откъснете от екрана. Не можехме да не попитаме Туба дали може да остане студена към артиста, който всеки ден ... изиграва/демонстрира любов и дали тя се е „предала” пред някой от своите филмови партньори?
Туба : Всъщност се влюбвам в тях защото аз съм в тази роля и тази героиня трябва да се влюби в тях. Влябена съм в тях във филма. Но не съм когато съм извън филма.

Журналист: Романтичен човек ли си?
Туба: Да.
Журналист: Колко рочантична?
Туба: Не зная. В сравнение с какво?
...
Туба. Да. Влияе на живота ти. Но след това, когато изградиш героинята можеш да отделиш героинята от личния си живот.

На скоро Туба се е разделила с дългогодишен приятел. Не желае да говори за раздялата с млъдежът защото все още е того болезнено. ..... но вярата си в любовта не е изгубила.
Туба: Аз разказвам любовни истории. Ако не вярвам в любовта няма да мога да ги разказвам.

По въпроса, че е звезда
Туба : не, не вярвам, че на това, че съм звезда.
Журналист: какво значи за Вас „да бъдеш звезда”
Туба: Не зная. Не вярвам и затова нищо не значи за мен. Аз само си върша работата по много добър начин.
Журналист: Коя е любимата Ви роля?
Туба: Всички, но моята любима ... моята любима е Аси и първата ми роля. Казва се Зерифе.
Журналист: Какво правите в момента. Снимате ли?
Туба: Снимаме нов сериал наречен „Гюнюлчелен”. Това е история за едно момиче, което е циганче и след това става певица.
Журналист: Как се описва с няколко думи
Туба: Аз съм романтична. Мисля, че съм чувствителна и малко бунтовник .
...
Туба: Аз съм единствено дете. Всъщност в моето семейство аз съм единственото момиче. Всичките ми братовчеди са момчета. Трудно е. И е хубаво. Хубаво е, но трудно.
Журналист: Привързана ли сте към семейството си.
Туба: Да. Много.

# 70
Гауина,

# 71
Туба пак "смота" отговора за екранните партньори  Joy

# 72
Цитат
Не можехме да не попитаме Туба дали може да остане студена към артиста, който всеки ден ... изиграва/демонстрира любов и дали тя се е „предала” пред някой от своите филмови партньори?
Туба : Всъщност се влюбвам в тях защото аз съм в тази роля и тази героиня трябва да се влюби в тях. Влябена съм в тях във филма. Но не съм когато съм извън филма.

Хубав въпрос е задал журналистът. Grinning
А в отговора си Туба се е пообъркала или ... пък нарочно не е. Не мога сега да кажа какво точно не е изпипано в отговора й, но има нещо...

# 73
Туба пак "смота" отговора за екранните партньори  Joy

Така е  Laughing Ама за всеки случай отговора и е по-нормален от тези, които дава Мурат  Peace
 Катя може да ти звучи малко странно отговора и заради това, че говори на английски и изпитва трудности. На турски сигурно би го казала по-хубаво.

# 74
Gawina,благодаря за превода, smile3525

Цитат
Не можехме да не попитаме Туба дали може да остане студена към артиста, който всеки ден ... изиграва/демонстрира любов и дали тя се е „предала” пред някой от своите филмови партньори?

Хубав въпрос е задал журналистът. Grinning
А в отговора си Туба се е пообъркала или ... пък нарочно не е. Не мога сега да кажа какво точно не е изпипано в отговора й, но има нещо...

И при мен така Peace

Общи условия

Активация на акаунт