Отговори
# 705
# 706
Цитат
.... то е видно, че до ден днешен сме със сериите и героите неразделни

Кате, това цивилизования начин да кажеш че, не сме сами ли е?  hahaha Joy

Елма, дето не сме сами, ами се и множим  Joy Joy

Всички сме си много на ред ,но ние гледаме сериала по-различен от останалите зрители начин ,не само да си запълним свободното време както повечето го правят,а има може би и друга причина че,малко сме по - романтични

Свет, не сме малко, а много романтични - от доста времи си мисля, че съм пристрастена и към тази тема - всеки ден съм на линия и тук се чувствам удобно и разбрана  Hug Hug
Кате , сутрин първата ми работа е да си отворя темичката,след това бързам да си свърша домакинските задължения и сядам на компа,много съжалявам че ви открих толкова късно ,защото никой не ме разбираше от околните ,единственно на моите кандарми се довери съпруга ми ,не си мислете че само жени харесват Аси ,дори сега го гледа отново със субтитрите ,е не е толкова зарибен като мен ,но определено е фен на Мурат ,зарибих го и за Лин ,но само преведените серии гледа,

# 707
И аз по късно Ви открих, но пък затова не минава ден без да съм в темата. Не винаги пиша, но винаги я преглеждам. Радвам се, че Ви има. 

# 708
# 709
И аз по късно Ви открих, но пък затова не минава ден без да съм в темата. Не винаги пиша, но винаги я преглеждам. Радвам се, че Ви има. 

Hug Hug Днес явно е ден на откровенията  Hug Пристрастени към филма и темичката ни  Hug

# 710
# 711
# 712
# 713
Момичета,нали днес бяха наградите,на които и Мурат ще присъства Thinking

# 714
# 715
# 716
Момичета нали днес бяха наградите,на които и Мурат ще присъства Thinking

Днес, но от 20,30 ч. Hug

# 717
Момичета нали днес бяха наградите,на които и Мурат ще присъства Thinking