Отговори
# 45
Хайде интервюто

http://www.youtube.com/watch?v=z8afCa0g9vs&feature=channel_video_title

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 19:24 от elma

# 46
Лирио, може и да си права  newsm78, сигурно има "сърдити", но защо продължава още???????? Две години.............това само говори че, не е превъзмогнато  newsm78

Права си,съгласна съм Peace,ама ако изведнъж заговорят за "Аси" ще е шокиращо за всички и още повече въпроси ще завалят Thinking

# 47
Момичета тук ми се струва че има намеса от страна на бащата на най най ,иначе колкото и да е имало обидени и наранени през тези три години според мен малко от малко щеше да отшуми.

# 48
Оф, нищо не разбрах  #Cussing out, каза че, любимата и роля е Аси newsm68 newsm68 newsm68, но другите неща ще трябва на спокойствие да ги осмисля -

станала близка приятелка със Селма
в антакия живота бил много различен от този в Истанбул, било трудно тези години
влюбена била в него, такъв и бил характера, но за филма, не извън него
вярва в любовни истории, романтична е, има разлики и прилики между Туба и Аси
снима ПС в момента, чувствителна е, единствено дете е, близка е със семейството си,
накрая и подариха хърватски шоколад и я очакват

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 19:39 от elma

# 49
Оф, нищо не разбрах  #Cussing out, каза че, любимата и роля е Аси newsm68 newsm68 newsm68, но другите неща ще трябва на спокойствие да ги осмисля

То няма и нищо друго ooooh! Къде бяха тези отношения с Мурат,аз не чух нищо такова Rolling Eyes Можеше да я питат какво е да се работи с него Whistling
Със Селма били близки на снимачната площадка,явно там всички са си близки и е удоволствие да се работи заедно,а извън нея - нищо Crossing Arms
Да видим дали и Мурат ще признае,че му е любима роля - Демир Thinking

# 50
Казват че, е влюбена в Демир и няма как да остане равнодушна къв него оф, този хърватски  #Cussing out, и после тя казва това че е влюбена в него, ...... интересно и двусмислено прозвуча, когато го каза, в първия маомент не разбрах за кого говори

# 51
Моля,за превод на интервюто на Туба!!Аз разбрах само отделни думи,
но се впечатлих от кокетнеченето на Туба  ,красотата й както винаги
и останах с впечатлението също ,че тя си направи една добра реклама
на текущия си проект с това интервю.

# 52
Казват че, е влюбена в Демир и няма как да остане равнодушна къв него оф, този хърватски  #Cussing out, и после тя казва това че е влюбена в него, ...... интересно и двусмислено прозвуча, когато го каза, в първия маомент не разбрах за кого говори

И аз така чух,ама после го върнах и ми се стори,че тя казва"them",а не "him" - да не е имала предвид двойката в сериала,ама пък после казва,че такава и била ролята...
Оф,обърках се,ще погледна пак ooooh!

# 53
Добър вечер момичета !

Успях да ви изчета най-накрая!

Има ли го някъде качено интервюто?

# 54

То и ние можем да й кажем, че е влюбена в Демир  Joy Joy

# 55
Интервюто е на пост45 на Елма Hug

# 56
скромна и дори срамежлива - думи на журналиста

# 57
Интервюто е на пост45 на Елма Hug

Благодаря ти !  Hug

# 58
Няколко кадри от интервюто на Туба:

# 59
И след това интервю,затъмнението продължава.......,а с него и