Отговори
# 180
Какви ли отговори ще даде Мурат на интервюто Thinking

# 181
Лирио, бъди сигурна, че си се върнала повече години, защото тази тема за любовта направо ни подмладява всички - сякаш отново изживяваме младостта си  Hug Hug
[/quote]
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Кате , newsm10 newsm10 newsm10,
Според мен за романтика и любов няма определена възраст ,който си е романтик по природа ,такъв си и остава докато е жив ,а тук сме си само такива Големи романтични душички  love001  love001  love001

# 182
# 183
Какви ли отговори ще даде Мурат на интервюто Thinking

Аз също се чудя какви ще ги натвори отново,моля се само да не се изложи на въпроси свързани с Туба ,че имам чувството само като му споменат името и и той замръзва и започва да ръси своите объркани и непоследователни обяснения

# 184
Фенче, благодаря за инфото. Миии, както сочи науката, това се превръща в закономерност. Laughing
Разрешаваш ли инфото да бъде постнато в другата тема? Praynig

# 185
Здравейте. Много коментари и смях е имало днес в темата. Имам едно предположение може ние да се нуждаем от очила, а не Мурат. Може би не виждаме това, което той е видял? Какво съм седнала да се опитвам да му намеря някакво извинение, като няма такова. Туба е много сладка по време на интервюто. А и аз не харесвам новата екранна двойка Туба/Къванч. По скоро той и на мен ми идва повечка захаросаничък отколкото мога да понеса. А да съм и по-точна моят тип мъже са тъмните мъже-тъмна коса и пъстри очи.  

# 186

Аз също се чудя какви ще ги натвори отново,моля се само да не се изложи на въпроси свързани с Туба ,че имам чувството само като му споменат името и и той замръзва и започва да ръси своите объркани и непоследователни обяснения

Е,то и да го питат не знам дали има нещо,което да не сме чули - той смени толкова версии,че ooooh!
Хърватките са луднали по него,не ми се мисли каква навалица ще е като ги посети Mr. Green

# 187
Аз вече не вярвам да ни изненада с нещо в отговорите си. Трябва да са много изобретателни хърватските журналисти, за да успеят да изкопчат нещо по различно от назубкания репертоар за това колко е женен, за най най и за Буря. 

# 188

Да си купите вестника  Joy Joy

# 189

Какво ли би го учудило  newsm78

# 190

Въпросът: "Смятате ли,че феновете ви вярват на всички глупости,които говорите?" Joy Joy

# 191
Цитат
А и аз не харесвам новата екранна двойка Туба/Къванч. По скоро той и на мен ми идва повечка захаросаничък отколкото мога да понеса. А да съм и по-точна моят тип мъже са тъмните мъже-тъмна коса и пъстри очи.

Анджък, точната дума е това, Сабина и според мен. Аз харесвам руси хора със сини очи. Например, любим артист ми е Р.Редфорд. Нооо той е дълбока вода... 

# 192

Въпросът: "Смятате ли,че феновете ви вярват на всички глупости,които говорите?" Joy Joy

rotfImao rotfImao rotfImao

# 193

Joy Joy Joy
И отговор: Не ме интересува, аз пак ще си ги приказвам....

# 194
Много е приятно в темата,ама имам неотложна работа ooooh! надявам се до 2 часа да свърша и после с удоволствие ще Ви изчета Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт