Притеснение

• 8 247
  • 170
  •   1
Отговори
# 105
Не те ли извикаха на преглед. Все пак ако има проблем да се реши по-бързо.
 Hug

# 106
Не ми се иска да те притеснявам, но и моят случай беше доло горе такъв и просто ми дойде в един момент, знам колко много искаш тази бременност, но ако има проблем така или иначе нищо не може да се направи, освен това е по-добре май не развиваща се бременност, която приключва в един момент, от колкото извънматочна такава. Може би, ако не беше пила лекарства до сега щеше да ти дойде...... но може и да говоря пълни глупости.
Стискам ти палци всичко да се размине по възможно най- безболезнения начин за теб. Недей да се тревозжиш излишно понеже в тоя случай няма как нито да промениш нещата , ното е нужно някакво самообвинение понеже нищо не зависи от теб. Успокой се  Hug Hug Hug

# 107
  • София
Не те ли викна на преглед нещо???

аз честно казано с изследванията барабар бих отишла при някой друг специалист. Таз твоята нещо не ме кефи, по прочетеното.

# 108

аз честно казано с изследванията барабар бих отишла при някой друг специалист. Таз твоята нещо не ме кефи, по прочетеното.
Тя ми каза да отида при нея в понеделник.А ако  евентуално ме заболи силно корема да тичам към някой спешен АГ кабинет , общо взето само лоши неща ми каза  Cry

Обадих се във Вита , но там ми казаха , че нямат свободни часове до вторник. Направо не знам, чета из нета обаче , че и при такива стойност ставали чудеса
 Praynig

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 22:13 от AnMary

# 109
  • София
аз честно казано нямам идея колко би било добре ако е извънматочна да седиш и да си чакаш... вероятно бих отишла към някоя АГ болница, за ад се успокоя е ли, не е ли...

# 110
Сега бях на преглед, и док. ми даде 1 грам надежда, като каза , че чхг -то не може да бъде основополагащ фактор за всички лоши работи, и на прегледа видя една съвсеееееееем миниатюрна точица, която се намира където трябва и след 1 седмица ще видим 100% дали е чаканата точица Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 111
стискам палци да е точицата, която чакаш  Hug

# 112
  • София
 Praynig Praynig Praynig щом е където трябва, пожелавам да стане по-голями и по-голяма и по-голяма Hug

# 113
Praynig Praynig Praynig щом е където трябва, пожелавам да стане по-голями и по-голяма и по-голяма Hug
  Peace Peace Успех и много, много те моля успокой се малко, знам колко е трудно но е много важно да мислиш и да се чувстваш добре. Мисли си само за хубави неща, мисли си , ако има бебе какво ще правиш, как ще го гледаш, къде ще го водиш- направи си един дълъг списък с прекрасни идеи и мечти за него и мисли само позитично Hug Hug Hug Hug Hug

# 114

Тя ми каза да отида при нея в понеделник.А ако  евентуално ме заболи силно корема да тичам към някой спешен АГ кабинет , общо взето само лоши неща ми каза  Cry

Обадих се във Вита , но там ми казаха , че нямат свободни часове до вторник. Направо не знам, чета из нета обаче , че и при такива стойност ставали чудеса
 Praynig
А другото , което ме учуди , беше че лекарката ми каза , че нямало смисъл да пия фолиева киселина , тъй като тя се пиела преди да стане бебето, и че сега нямало смисъл. Май май няма да отида повече при нея, доста странно се държи тази жена

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 15:19 от AnMary

# 115
  • София
 Crazy

разбира се, че има смисъл и се пие през цялата бременност(самостоятелно или в комбинирани витамини)

# 116
Аз не съм си и помисляла да не я пия, и не съм й казвала че пия. Но тази жена ме доведе до истерия с нейния непукизъ. Дори и наистина нещата да не се развиват добре , не смятам , че трябва да ми се каже по този начин , тя така ми снесе тази гадна информация , като че ли е най- нормалното нещо на света - никакво съчувствие от нейна страна. Crazy

# 117
Честно казано аз се чудя защо до сега не потърси второ лекарско мнение, а фолиевата на мен ми бяха казали да я спра в определен период от бремнността, не я пих цялата бременност, но това е др. тема....как си днес , какво мислиш да праявиш? А от лекар съчувствие не чакам, те са толкова  претъпнали,че не им пука какво говорят май....гледам да не обръщам внимание Wink Hug Hug

# 118
Здравейте, от снощи започна да ми тече кафеникаво и корема ме боли точно все едно ми идва и вече съм сигурна , че всичко е загубено  Cry, след малко ще звъня на док.

# 119
Здравейте, от снощи започна да ми тече кафеникаво и корема ме боли точно все едно ми идва и вече съм сигурна , че всичко е загубено  Cry, след малко ще звъня на док.
охххх, да  и при мен беше така....не исках да ти пиша миналата седмица, но лекарите виждат повече от колкото казват, тя е видяла ,че сакчето не е добре закрепено, както беше при мен и вероятно като моята лекара е искала да ти намекне да очакваш най- лошото, не се самообвинявай явно нещата отначало не вървяха добре, според мен лекарствата ти забавиха процеса, аз не пих и ми дойде по-рано....може и да бъркам, да знаеш че вероятно ще те повика на преглед след като ти свърши менст. , а тя може и малко по- дълга да е. И един съвет, ако ти дойде сега и ти кажат със сигурност,че си направила аборт, а вероятно за да го кажат ще ти пуснат пак кръвен- направи си някакви изследвания. Аз се доверих на лекарите, които казаха,че всичко е наред, че е нормално и понеже нямах много пари, а ходя при такива, които вземат доста не си направих още октомври изследвания и адски съжалявам вече.
Успех ти пожелавам. И всичко ще е наред Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт