CND shellac - дълготраен естествен маникюр вместо гел върху ноктите 2

• 126 981
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да попитам-цвят корал имат ли?

# 136
Да, само че се казва TROPIX. Има вариант и да се комбинират два цвята и да получиш понаситен от този който предлагат.

Колкото до лампата - желателно да е на CND, тъй като тя е съобразена със тази системата, т.е. има отразяващо фолио на дъното и от страни на лампата.

# 137
Да, само че се казва TROPIX. Има вариант и да се комбинират два цвята и да получиш понаситен от този който предлагат.

Колкото до лампата - желателно да е на CND, тъй като тя е съобразена със тази системата, т.е. има отразяващо фолио на дъното и от страни на лампата.

Aз работя от 1 год с Шилак, и лампата ми е обикновенна - нямам никакви проблеми. изобщо не е задължително да е CND

# 138
аз сега ща правя голяма почивка от шилак, ноктите са ми доста зле вече, мързи ме да ходя да ми го махат само и мисля сама да си го махна, с ацетон и памук нали? ацетона от аптека ли го взимате?

# 139
От където си намериш, няма особено значение  Grinning
Аз напоих малко памуче, сложих го на нокътя и за да не ми падне обвих с прозрачно фолио. Седях около 5 мин. и това е.

# 140
аз сега ща правя голяма почивка от шилак, ноктите са ми доста зле вече, мързи ме да ходя да ми го махат само и мисля сама да си го махна, с ацетон и памук нали? ацетона от аптека ли го взимате?
Не е нужно да ползваш ацетон. Достатъчно е лакочестителят ти да НЕ е безацетонов - съвсем обикновен върши чудесна работа. Най-ефикасно се сваля с алуминиево фолио. Напояваш памуците, завиваш с фолиото, изчакваш 10 мин(не по-малко) - и сваляш. Важно е да ползваш нещо дървено, което няма да нарани плочката. Wink

# 141
Добро утро момичета,
И аз нещо съм се запалила по Шилак-а и искам да си сложа, но се незнам дали е вреден при бременни смисал дали има противопозност при бременни жени?

# 142
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ЖУЛИЯ благодаря.  bouquet

# 143
Хубаво де, ами ако ти го нанасят от кутийка като боичка с четка за темперни ( на мен на такава ми приличаше поне), тогава какво е? newsm78

# 144
Добро утро момичета,
И аз нещо съм се запалила по Шилак-а и искам да си сложа, но се незнам дали е вреден при бременни смисал дали има противопозност при бременни жени?

Мисля,че не,  не съм чувала да има такова вредно влияние...

# 145
Добро утро момичета,
Мисля,че не,  не съм чувала да има такова вредно влияние...

Пише, че не е - това е пуснато през преводачката  Whistling

# 146
Добро утро момичета,
Аз съм бременна, ползвам си го редовно. Не е вреден.

# 147
Хубаво де, ами ако ти го нанасят от кутийка като боичка с четка за темперни ( на мен на такава ми приличаше поне), тогава какво е? newsm78
Вероятно цветен гел.
Деси, честито! Hug

# 148
Вероятно цветен гел.
Деси, честито! Hug
На OPI системата гел лакове е в бурканчета, и се нанасят с четка. Wink

Мерси, Боби - то не остана много Grinning

# 149
Ninia, Shopping FUstA благодаря ви за отговорите
Аз питам понеже една приятелка беше ходила на перманентен френски маникюр върху естествени нокти с гел и ми каза че самото дезинфекциране и обезмасляване на нокътната плочка щипело и то било най-опасното. При поставянето на Шилак-а, както при гела ли се изпилва нокътната плоча (в смисал както при гела върху естествени нокти) и отново ли щипе при обезмасляването ?

Общи условия

Активация на акаунт