CND shellac - дълготраен естествен маникюр вместо гел върху ноктите 2

• 127 022
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
искам да попитам нещо маникюристките- кога се слага Шилак педикюр преди  кисненето в соли на краката или накрая след целия педикюр?  bouquet

# 196
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Помислих,че сте ме забравили.Благодаря,значи отпада,като вариант.  bouquetАз принципно от Ший-лака съм доволна,но исках да знам кое е по-добро.

# 197
искам да попитам нещо маникюристките- кога се слага Шилак педикюр преди  кисненето в соли на краката или накрая след целия педикюр?  bouquet
Накрая, след целия педикюр  Peace.

# 198
Момичета има ли някакъв начин да си го махна сама шилака, дали ще издържи 15 дни, защото ми се налага да заминавам скоро извън София.

# 199
Можеш да. Трябва ти лакочистител с ацетон. Напояваш памуче и го слагаш на нокътя да поседи около 5 мин. и после чистиш. Поне аз така процедирах  Peace

# 200
Можеш да. Трябва ти лакочистител с ацетон. Напояваш памуче и го слагаш на нокътя да поседи около 5 мин. и после чистиш. Поне аз така процедирах  Peace
Мерси  Peace

# 201
  • София
Много по доволна от ши лака в сравнение с гелиша.
Искам да помоля някой има ли снимки на френски с ши,да качи.
И един въпрос към професионалистките,казаха че френския се напуквал9каквото и да значи това?

# 202
И един въпрос към професионалистките,казаха че френския се напуквал9каквото и да значи това?
Ето френски с Шилак: http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/250981_1865269380 … 523_7794526_n.jpg
И пак: http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/253612_1904873310 … 549_5953985_n.jpg
Направени във варненски салон Simple Smile).

# 203
Ето френски с Шилак: http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/250981_1865269380 … 523_7794526_n.jpg
И пак: http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/253612_1904873310 … 549_5953985_n.jpg
Направени във варненски салон Simple Smile).

Aко не е тайна в кой варненски салон Simple Smile ? (може и на ЛС  Peace)

# 204
Aко не е тайна в кой варненски салон Simple Smile ? (може и на ЛС  Peace)
Ами не е тайна, те ги има така или иначе в "оня списък"  Laughing (със сертификатите на Шилака) Simple Smile.
She Beauty Culture, на червения, тука имат още снимки: http://www.facebook.com/pages/SHE-Beauty-Culture/125993030782854  Peace.

# 205
Ahim sa, страхотни са!!!
Аз, ходих в салон, който не фигурира в списъка   Laughing Първо,  момичето имаше не-повече от 6 цвята... и то все в червено, второ ми изпили плочката и трето настояваше, че е ШИ!!!!!!!!!
Поисках да ми направи French, и директно ми заяви, че не е възможно  Shocked
Пък сега като ви чета и гледам какви красоти сте показали, (и то все ши...) започвам да се замислям, на що за маникюристка попаднах!?  newsm78
За следващия път ще си знам!!!

# 206
Ahim sa, страхотни са!!!
Аз, ходих в салон, който не фигурира в списъка   Laughing Първо,  момичето имаше не-повече от 6 цвята... и то все в червено, второ ми изпили плочката и трето настояваше, че е ШИ!!!!!!!!!
Поисках да ми направи French, и директно ми заяви, че не е възможно  Shocked
Пък сега като ви чета и гледам какви красоти сте показали, (и то все ши...) започвам да се замислям, на що за маникюристка попаднах!?  newsm78
За следващия път ще си знам!!!
SvetlaV, жалко че така си случила ...Предполагам, че не всички маникюристки от "списъка" ще направят на всеки, това което му допада най-много, то все пак е и въпрос на личен вкус, но пък поне ще е сигурно, че могат да работят с лака както си трябва ....
Ива&СиЕ - това с напукването ми е много интересно и на мен, за първи път го чувам, наистина ако някой е компетентен ще е добре да разясни ....

# 207
Ако се сложи много дебело бялата линия е възможно при печенето да се набръчка, но за напукване не съм чувала, нито виждала...

И да предупредя - новата мода при "колежките" - рекламират, че слагат шилак, но всъщност ползват друга (обикновено евтина и по-долнопробна с-ма), нищо, че шишенцата са черни, бели, или каквито там имат, идеята е, че незапознати клиенти остават с впечатлението, че шилака е просто новаа система, а не марка на лака, обикновено остават недоволни и после споделят с приятелки, че не са впечатлени и не си струва.
Днес сменях шилака на моя клиентка, която не е на "ти" с цялата работа и бая поспорихме дали е с ши в момента, или друго.Ходила в друг салон и там я убедили, че работят с шилак, но на друга фирма.Познах по цвета, а и лака се беше обелил...Бяха и взели колкото и аз взимам за истинско ши  Sick!Аман от непрофесионалисти, аман от пресипване от едни шишенца в други, аман от поръчки от колежки на етикети и на практика фалшифициране на марки!!!
Днес наистина се ядосах много, защото клиентите остават с горчив вкус и си обясних вече редовните оферти в сайтовете за групово пазаруване - 5 лв. за шилак.

# 208
Боби, малко са съвестните маникюристи и козметици днес!!! Целта е да се вземат парите, нали се сещаш... Close   #2gunfire  #Cussing out

# 209
за въпросното напукване - на мен ми се е случвало и става вече след първата седмица но не само с френски, напуквал ми се е леко лака, почти незабележимо и най вече, когато са ми били по - дълги ноктите. а на френския му личи най много защото е светъл.

Общи условия

Активация на акаунт