CND shellac - дълготраен естествен маникюр вместо гел върху ноктите 2

• 127 012
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Да попитам,но не ми се смейте.За ши лака специална лампа ли има?

# 631
Чак специална не е.Има маркови лампи- на фирмата производител на шилак и има таймери за изпичането на различните слоеве.Но, за да съм честна ще кажа, че със старата ми лампа не ставаше така здраво и качествено.Предполагам, че крушките ми не са били от най-силните, въпреки, че техническите характеристики бяха еднакви, но има значение газа, с който пълнят крушките  Wink!

# 632
  • София
Чак специална не е.Има маркови лампи- на фирмата производител на шилак и има таймери за изпичането на различните слоеве.Но, за да съм честна ще кажа, че със старата ми лампа не ставаше така здраво и качествено.Предполагам, че крушките ми не са били от най-силните, въпреки, че техническите характеристики бяха еднакви, но има значение газа, с който пълнят крушките  Wink!

Тази лампа,която аз съм виждала няма таймер.Времето за печене е 2 минути.А лаковете,които ми слагат са оригинални,сигурна съм и за останалите продукти.
Ще видя този път колко ще ми издържи лака.

# 633
Не се притеснявай - ако момичето има качествена лампа на др. фирма не би трябвало да има проблем.

# 634
MAMA GALQ ти каква лампа ще поръчваш???аз работя с 9w ,ама искам да си взема 36w,че епо-удобно като се работи и с 36w си печеш 2 мин,а 9w трябва да стоиш повече,а на клиентките не им се чака.

# 635
ася20 , ти защо не си купиш оригиналната лампа (професионалната) на шилак, след като работиш с клиенти?Така си гарантираш качеството...Аз първо поръчах една от Ибей от 36w и след това купих и оригиналната...

# 636
Момичета, да ви питам какво мислите за тази лампа:
http://go.aukro.bg/uv-ultravioletova-lampa-za-noktoplastika-59-l … -i2105205602.html
Дали с нея ще ми стане сполучлив маникюрът?

# 637
Както писах по-горе по-важни са крушките.Съдейки по цената ще направя сравнение - на мен само крушките ми струват 120лв.
Ако си я вземеш и се съмняваш, че пече добре увеличи времето за печене  Peace!

# 638
  • Пловдив
Здравйте, аз искам да попитам за дали сте ползвали геллака на стар найлз, по-точно дали е нормално да се отлепят крайчетата на другия ден , или маникюристката не си е свършила работата както трябва  newsm78

# 639
След дълго канене днес най-сетне си сложих шилак.Засега ми харесва много.Следя темата отдавна,но исках да пробвам преди да пиша.Та сега съм се навила директно да си поръчам комплект за шилак,а от ибей да си взема лампа.Само от многото четене тук не разбрах с какво го махате.За тампоните и фолиото разбрах,но лакочистителя какъв трябва да е?Като начало ще си поръчам оригиналните за сваляне,но нали било по-удобно с фолио и тампони?!?И другото което не ми е ясно,след слагане на топ лака и изпичането му,маникюристката зачисти отгоре ноктите със спирт.Стори ми се най-обикновен спирт от аптеката-едно високо шише.Не мисля,че беше специален спирт.  И след това вече ме намаза със солар ойл.Нека Боби като професионалист да каже така ли се прави.Олиото за да ми поддържа ноктите тогава ли се слага?

# 640
Да, олиото се слага накрая.Щом ще се правиш сама си вземи ацетон от железарията, спирт 95градуса. от аптеката и по мое мнение не ти трябват оригиналните тампони - с памук и фолио си е идеално Peace!

# 641
Благодаря ти Боби.Ацетона за махане на лака,а спирта за почистване след като се направи нали?

# 642
Да, да махнеш лепкавия слой.

http://www.foto.bg/data/7043/medium/008_2_.JPG

# 643
Боби,последно въпросче Embarassed,ако си купя лампа с една крушка от 9 вата,ще ми върши ли същата работа като тази с 4х9.Ще си пека палеца примерно отделно.Питам защото тези малките са много по-комфортни,иначе незнам къде ще прибирам толкова атрибути.Ако да,то с колко ще се наложи да увелича времето на печене?

# 644
  • София
Момичета, да ви питам какво мислите за тази лампа:
http://go.aukro.bg/uv-ultravioletova-lampa-za-noktoplastika-59-l … -i2105205602.html
Дали с нея ще ми стане сполучлив маникюрът?

Аз съм със същата. Пече добре, не съм имала никакви проблеми, ползвам я от 2 години! Предполагам не става за професионална употреба, но за в къщи е екстра....

Общи условия

Активация на акаунт