CND shellac - дълготраен естествен маникюр вместо гел върху ноктите 2

• 126 945
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • Атлантис, Галактика Пегас
Боби, влюбена съм в тези цветя. Винаги са толкова разкошни   bouquet

# 692
Боби1973, страхотни са наистина, къде ги прави в салон или сама в къщи? (ако е в салон може ли да издадеш кой е)  Heart Eyes

# 693
Боби работи в салона, адреса го има на първа страница на тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=638839.0  Wink

# 694
Kordelia, това съм го пропуснала, но ще взема да посетя салона Simple Smile

# 695
# 696
ех Боби-майсторка си,сега издай цветята с печати ли са,ако е така,след кой слой ги слагаш-нали лепне?

# 697
Боби!  Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet
Печати са. Слага ги преди топ лака. Wink

# 698
И аз много се зарибих. Поръчах си ув лапма-36w от UK и четири шилака от различни продавачи от ибей от САЩ. Дали ще ги спрат на митницата? Толкова малки пакетчета...дано не ги спрат. Преди 2-3 месеца бях поръчала доста шаблони от САЩ и не ги спряха... Peace
П.П Вижте това http://prittywomanstyle.blogspot.com/2011/08/blog-post_19.html  Shocked
Да се похваля, днес пристигнаха базата и топа-не ги спряха на митницата и пощальона ми ги донесе у дома  Crazy Сега чакам и другите два, сигурно утре или вдругиден и те ще дойдат  Party
Миналата седмица ги бях поръчала на 5ти и днес са вече тук  Wink

# 699
Сега чакаме и да се похвалиш с цвят  Grinning!

# 700
# 701
Момичета, кажете няма ли европейски сайт, от който може да се купи основа и топ за Шилак?

# 702
здравейте момичета, работите ли професионално с други марки. имам почти всички лакове на ШИ, на ГЕЛИШ имам няколко/незнайно защо не ми допадат/.искам нови свежи цветове...

# 703
Здравейте,

за първи път използвах Shellac преди 10 дни. Страшно много се колебах и изчетох цялата тема във форума за да разбера кое как. По принцип ноктите ми са страшно меки, чупливи и цепещи се, но от 10 дни насам(да стискаме палци да е така и занапред) всичко е идеално... няма чупене, няма обелване на лака(преди всеки ден се лакирах).. направо съм в рая!!! Simple Smilebouquet

# 704
След слагане 1 година и месец на Ши лак, вчера реших да пробвам само гел. Напоследък взеха много да ми се чупят ноктите с Ши, а и не ги пусках дълги, правех почивки от по един месец от време на време, но почнаха мн да се трошат напоследък. С ши-то стоях по 3 седмици, сега с този гел колко ли може да се издържи? Много се стреснах като маникюристката ми каза, че ако се "отворел" гела и ако влезе въздух или вода можело дори и гъбички да хвана, да ми позеленеел нокътя и т.н. При това положение ако не може да издържи до 3 седмици май ще се откажа и пак ще мина на Ши.....който има опит и с гел нека да сподели. Предпочитам си шилака, но с това чупене на ноктите още първите дни се обезсмисля.....то може и с гела пак да стане така.

Общи условия

Активация на акаунт