CND shellac - дълготраен естествен маникюр вместо гел върху ноктите 2

• 126 933
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Най-накрая ви изчетох и ще спестя глупавите въпроси, защото вече знам отговорите  Mr. Green

В момента съм с някакъв неизвестен за мен гел лак, доволна съм, харесва ми, но не искам повече да ми пилят плочката преди поставяне, затова следващия път ще си сложа Шилак Simple Smile

# 706
# 707
Госпожица Лаленце много харесвам как са оформени ноктите ти. Аз съм била със тъщия цвят Шилак, ка то твоя гел, много му се кефя.

Боби1973, втората снимка на негърка ли е? Много екзотично и готино! Simple Smile

# 708
Боби1973, втората снимка на негърка ли е? Много екзотично и готино! Simple Smile
Peace  Laughing

# 709
  • варна
 Embarassedмомичета,нямам време да изчета всичко,но кой лак е по-траен OPI или CND.лакираха ме с един ТРОСАНи,но на 5 ден започна да се лющи.

# 710
Аз се правя с на CND и ми издържа по месец. Но много зависи кой и как ти го слагат. Някой маникюристки си оставят ръцете и ми се е случвало на следващия ден да ми падне! На OPI не са ми слагали и нямам наблюдение.

# 711
Бихте ли ми препоръчали маникюристка в Пловдив. Вече две пробвах - първата толкова жестоко ми полираше ноктите докато сваляше шилака, че ми изтъняха и станаха едни меки, меки, докато прочета във вашата тема, че това било неправилно  Sad При другата на втория ден ми се появиха мехурчета под лака. Да поясня, че и двете маникюристки ги има в списъка на Интеркозметик  Confused Може и на лични. Благодаря  Simple Smile

# 712
  • вляво от асансьора
Не знам защо съм чакала чак до сега, за да си сложа Шилак, просто съм влюбена в резултата и се записвам да ви следя Simple Smile.

# 713
Специално се регистрирах, защото дойде време и аз да напиша нещо в този именно подфорум, а не само да ви чета! (Много полезни съвети, опит, всичко - адмирации, за което!)
За съжаление моят пост ще е негативен  #Cussing out
След като след дълго умуване "за" или "против" гел-лаковете, най-накрая и аз се поддадох на изкушението. Подариха ми ваучер от някакъв козметичен салон в Младост, София. Дамата беше изключително мила. Работеше бързо и прецизно и останах много доволна от крайния резултат. Две седмици лакът не мръдна, а нарочно го тествах много здраво. Станах фен.

И от тук насетне идва неприятната част II - купих си нов ваучер, но за ДРУГ САЛОН и тъй като съм крайно възмутена, ще кажа и името на салона и местонахождението му: салон STYLE на гърба на мол Сердика. Посрещна ме една начумерена, крайно недружелюбна маникюристка. Припряно и набързо свали стария лак. Не изчака достатъчно и се наложи да го изчегъртва по-усърдно. Без никакви допълнителни процедури (масло или поне измиване на ръцете/киснене в сапунена вода) плясна по малко разтвор за кожички, поизбута ги на две на три (защото казах, че не искам да ги реже) и започна с пиленето ... Набързо тотално развали формата на нокътната плочка и като й казах, че всичките са криви и й показах от коя страна да ги изпили, тя ми каза, че това било, защото ноктите ми са криви  #Crazy Поизпили един-два нокъта и видимо се ядоса и ми връчи пилата - "Ето, оправи си ги ТИ!"
Това го преглътнах ..., преглътнах киселата й физиономия, преглътнах това, че не изчисти от дребни власинки и боклучета ноктите и така, след нанасянето на лака, останаха ситни бабунки на някои от ноктите ...
НО не можах да преглътна факта, че на третия ден лакът започна да се отлюспва, а аз вече бях заминала в командировка в чужбина, където имах важна среща!!!
Днес, на 7мия ден, отидох на място да си искам парите и да направя рекламация. Нея я нямаше в салона. Говорих със собственичката на салона - любезна жена, която набра онова нещо по телефона и ми даде да се уточним. Казах й какъв е случая, че съм крайно недоволна и че лакът не е сложен както трябва, а онова нещо ми каза: "Ми аз какво да направя! Ами как да знам, че вие не сте виновна!". Едно друго нещо в салона без въобще да му е работа, реши, че трябва да брани интересите на колежката си и ме нападна - "Ами вие, ако сте изстъргвала чинии с ноктите си..." и т.н. (хахах о, боже!!!)
Е, собственичката поне беше адекватна, извини се, каза че все пак не може да е сигурна, че вината е тяхна, но ми върна парите.
И не, не ме разбирайте погрешно - не съм за глупавите 12 лева! Предполагам, че и вие...
Смятам, че е крайно време българинът да започне да се чувства потребител и да търси правата си, когато те са погазени! Или може би проблемът е, че съм била с ваучер ...? Ами, какво от това?!

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 21:30 от FataM

# 714
За този салон все лоши неща чувам... Sad

# 715
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз за това си ходя при Боби, и отминавам всички ваучери.  Peace

# 716
момичета, търсих инфо за състава на лака и вижте на какво попаднах
http://www.lemondrop.com/2010/07/21/the-truth-about-gel-manicure … fer-op/2#comments

# 717
  • където си пожелая...даааа...
момичета, търсих инфо за състава на лака и вижте на какво попаднах
http://www.lemondrop.com/2010/07/21/the-truth-about-gel-manicure … fer-op/2#comments

Shocked Shocked Shocked
добре, че се усетих навреме и го спрях тотално ши-то. При мен специално много ми развали здравината на самите нокти - и до сега не мога да си пусна дълги - -чупят ми се, разслояват ми се - а бе ужас. Не съм с ши повече от половин година Rolling Eyes.  Но всеки сам си решава Peace

# 718
Хайде сега- дрън, дрън...
който , каквото му е писано...
Аз като съм била 3г постоянно с акрил? И ноктите ми са си супер, е сега свалих акрила и съм само с шилакa - и акрила и шилака сама си го подържах. Много спекулации имаше и повремето когато акрила и гела навлезе в БГ, какво ли не беше за акрила (пожълтявали, позеленявали, а миризмата може да ти увреди клетките на мозъка)  Laughing

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 13:49 от fire lady

# 719
момичета някой може ли да ми каже в къщи мога ли да го сваля този шилак
току що ми го сложиха а изглежда ужасно на места обелен абе като стар, странично погледнати ноктите седят олющени и напрво ... ми иди... ужас, защото се обадих там където бях и нямало часове за утре да го махнат , къде във варна около окръжна работят с такъв лак? за да отида утре другаде...

Общи условия

Активация на акаунт