CND shellac - дълготраен естествен маникюр вместо гел върху ноктите 2

• 127 023
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Ninia, Shopping FUstA благодаря ви за отговорите
Аз питам понеже една приятелка беше ходила на перманентен френски маникюр върху естествени нокти с гел и ми каза че самото дезинфекциране и обезмасляване на нокътната плочка щипело и то било най-опасното. При поставянето на Шилак-а, както при гела ли се изпилва нокътната плоча (в смисал както при гела върху естествени нокти) и отново ли щипе при обезмасляването ?

При Shellac-а плочката не се пили, и не се обезмаслява.
Възможно е да щипе при обезмасляване, когато се поставя гел, в такива случаи обикновено има разранени кожички, ранички и затова щипе. Но това не е често. Не е опасно.
При поставяне на гел, плочката не се пили, а се матира. Т.е до толкова да не е лъскава, но това зависи от маникюристката. Аз казвам как е правилно.

# 151
Момичета имам едно въпросче,: в момента съм с Шилак, за 2ри път си слагам, мнго бях доволна 1вия път и затова сега реших пак да си сложа(предния път беше преди 2-3 месеца). Сега гледам една много изгодна оферта за някакъв нов гел лак - Flawless - можете ли да ми кажете нещо повече, някой има ли наблюдения и впечатления Simple Smile благодаря предварително  Hug

# 152
  • София
Много ме дразни като израсне нокътя,с лак се скрива но остава височината и само се вглеждам,някакви идеи от професионалистките?

# 153
Ива&СиЕ и аз имах този проблем ето го и съвета Simple Smile раздели височината със ивица

grax , на израстналото можеш да сложиш бяла, или черна ивичка и да стане все едно е нарочно - подобно на това http://www.foto.bg/data/7043/medium/21052011395.jpg

# 154
  • София
Благодаря,ама като не е еднакво....на всеки нокът ooooh!
Другия път френски явно-не ми харесва на моите ръце но ще се прежаля

# 155
  • СОФИЯ
И аз да споделя моя опит до тук:
Първи опит CND през есента и вече не мога да си представя обикновен маникюр с лак, който пада след седмица. Втори опит с GELISH (маникюристката ми работи само с тях) - суупер издържа 20 дена. Трети последен опит OPI - по-нетрайни.

Притесненията ми - ноктите без лак изглеждат някак нездрави и слаби.

Можете ли да ми препоръчате спешно (за утре или вдругиден) маникюристка за такъв лак в софия. Може и на лични. Моята е в отпуска, а положението вече минава във фаза критично. Моят по телефона ми каза да си купя ацетон от железарския магазин и да напоя памук с него и после да ги обвия с метално фолио с лъскавото към ноктите  #Crazy. Разбира се я попитах дали ще ми останат нокти след това и тя каза - малко изсушава  newsm78

# 156
ako си с Щилак става и с обикновен лакочистител и фолио  Grinning

# 157
ako си с Щилак става и с обикновен лакочистител и фолио  Grinning

Обикновен лакочистител, НО с ацетон  Peace

# 158
аз съм го махала с най-обикновен лакочистител за 40 ст,  в който нямаше  ацетон Grinning

# 159
аз съм го махала с най-обикновен лакочистител за 40 ст,  в който нямаше  ацетон Grinning

Интересно, следващия път ще опитам и аз.
 А защо обвивате пръстите с алуминиево фолио? Аз го правих с прозрачно фолио.

# 160
Здравейте, извинявам се, че нахлувам така грубо в темата, но имам въпросче.
Тъй като напоследък сайтовете за колективно пазаруване доста нашумяха, появиха се и оферти за такъв тип лак, искам да ви попитам SND Shellac или Gelish е по-добрия? Дано въпроса ми е смислен и не съм в някакво заблуждение  Joy Предварително благодаря Simple Smile

# 161
Ползвах GELISH 3 месеца без прекъсване. Маникюристката ме уверяваше, че няма проблем.
Вече 3 месеца съм без лак и  още ми се цепят ноктите. Преди това бяха здрави.
Не правете такава грешка като мен.

# 162
Здравейте, извинявам се, че нахлувам така грубо в темата, но имам въпросче.
Тъй като напоследък сайтовете за колективно пазаруване доста нашумяха, появиха се и оферти за такъв тип лак, искам да ви попитам SND Shellac или Gelish е по-добрия? Дано въпроса ми е смислен и не съм в някакво заблуждение  Joy Предварително благодаря Simple Smile

По принцип тук в темата сме фенове на Шилак и го предпочитаме пред останалите. Laughing
В момента има много гел-лакове,важното е всеки да открие този, който най-му харесва и влияе добре на ноктите.

по принцип като основна разлика е,че  гелиш се пили нокътя, а при шилак-не.
а пилинето е вредно за ноктите. Т.е гелиш е по-скоро като гел, а Шилак- като лак.Например много мои познати ,ползвали Гелиш се оплакват след това от цепене на ноктите, и изтъняване!
а моите нокти (с Шилак вече година ) даже се заздравиха! Laughing
Но всеки сам си избира Naughty

# 163
Koketka_sf напълно подкрепям мнението на zvezdichka_86 аз ходя от вече 3 даже май 4 месеца със ший лак и съм супер доволна ,а и ноктите ми грам не са се повредили.Даже от една седмица съм без никакъв лак и маникюра ми изглежда перфектно.Нямам лак по простата причина че неми остава време да отида да ми сложат отново ший.Аз съм един от много големите фенове на този лак и най-вече съм голям фен на моята маникюристка,тя си знае коя е ще се разпознае Hug Hug Hug
лека вечер момичета   bouquet

# 164
Аз съм в процес на почивка след 3 месеца шилак, последните няколко пъти като слагах имах белите петна от дехидратация и леко нацепване, вече последния път като сложих си ме убедиха да ги оставя да починат, но доста време, докато израсте увредената част, сега съм без лак и когато свалих последния положението беше ужасно, повече от 1/2 нокът - целият на бели петна и на люспички, и сега цялото това нещо докато израстне ще е минимум 1 месец, мн съм доволна от лака иначе, но перидода на възстановяване на ноктите си е доста време ходене с кофти нокти...

Общи условия

Активация на акаунт