"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 57 023
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Е всички ми допадат (без Забранена любов - просто не съм го гледала), трудно мога да определя най-добрият, два са от скоро, другия има голям стаж вече на екрана.

# 361
Аз гласувах за "Под прикритие", макар че харесвам доста и СД и Столичаните.Обаче смятам че от трите сериала/Забранена любов не го броя, че не съм го гледала/ определено 'Под прикритие" е измислен и направен поне досега доста добре, всяка серия подържа интереса,доста екшън има,  дано да продължи така.
А чели ли сте някъде случайно нещо за това кога ще се появи и героят на Христо Мутафчиев, нали и той трябва да вземе участие?

# 362
И аз така гласувах, макар че съм фенка и на СД.

# 363
  • КиТ
И аз така гласувах,за темпото с което върви в момента,просто няма равен Wink Peace

Стискам палци,за по натам Praynig Praynig Praynig

# 364
Хора много бързо забравихте как почна "Стъклен дом". Началото и 1 сезон беше повече от силен. Аз още не искам да хваля много "Под прикритие", за да не го урочасам. Когато се покаже на това ниво поне 2 сезона ще мога да кажа, че е най - добрият сериал. Иначе аз си гласувах за "Стъклен дом" може да не е на същото ниво от 1 сезон, но вече 3 сезона задържа рейтинг и повече се е доказал.

# 365
Хора много бързо забравихте как почна "Стъклен дом". Началото и 1 сезон беше повече от силен. Аз още не искам да хваля много "Под прикритие", за да не го урочасам. Когато се покаже на това ниво поне 2 сезона ще мога да кажа, че е най - добрият сериал. Иначе аз си гласувах за "Стъклен дом" може да не е на същото ниво от 1 сезон, но вече 3 сезона задържа рейтинг и повече се е доказал.
това е много вярно

# 366
това е много вярно
Подкрепям "Стъклен дом" е най-добър към момента. Класацията много вярно отразява ситуацията с бългапските сериали.

# 367
Аз гласувах за ПП, защото съм сигурна, че повечето ще подкрепят СД и да има малко баланс Wink

# 368
  • София
Аз пък не съм толкова впечатлена от "Стъклен дом" - добър е, но в никакъв случай не ме "грабва", както "Под прикритие". Изкуство си е да накараш зрителя нетърпеливо да очаква следващия епизод! Peace

# 369
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аз пък не съм толкова впечатлена от "Стъклен дом" - добър е, но в никакъв случай не ме "грабва", както "Под прикритие". Изкуство си е да накараш зрителя нетърпеливо да очаква следващия епизод! Peace

Peace Гледала съм отделни епизоди на другите три сериала, но според мен са доста по- слаби, особено като актьорска игра. За пръв път сега търся и гледам онлайн изпуснат епизод, за другите не бих си направила този труд. 

# 370

Аз съм на същото мнение. Харесвам ги и двата, но Под прикритие ме залепва за телевизора от първата до последната минута Simple Smile

# 371
  • Варна
И аз гласувах за ПП...всички много ми хвалеха Стъклен дом и си изтеглих първият сезон...изгледах първите 10-15 мин. от първата серия и го изтрих...изобщо не ме грабна, както ПП...определено ме изненада много приятно...

# 372
Тази серия беше най-добра от всички. Дано продължат така.
Аз си мислех, че Попов ще използва метода на Джаро да разбере кой е къртицата Simple Smile Това е стар изтъркан номер Simple Smile Много ми харесва играта на Среброто, особено сцената в автобуса, когато го биеха. Актьорите все повече се напасват и играят супер, с изключение на Мартин, де Simple Smile Може за следващия сезон да го сменят.
И според мен Донков е "певеца".  Peace
Толкова ми е интересен сериала, че чак не искам да гледам трейлъра, за да не си разваля изненадата Simple Smile

# 373
  • при него
Много харесвам "Под Прикритие", интересен сюжет и добра актьорска игра. В момента той е фаворит в нашето домакинство.

Стъклен дом беше на голяма почит в къщи също, НО вече тотално прекаляват с продуктовото позициониране.. само марки и табелки... и доста разводниха сюжета.. а двете "грации" - Е.П. (която ми е супер антипатична след алкохолно-шофьорската й изцепка) и Д.П. (която ми е прекалено "страдаща" и "манипулативна") тотално ме карат да сменям канала в момента в който се появят в епизода. Свежи са Ставрев и Чарли... извинете че се отплеснах...

# 374
И аз за първи път го търся да го гледам и следя.
Определено в момента е най-добрият бг сериал

Общи условия

Активация на акаунт