"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 57 017
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
Все още във фейсбук обаче е доста назад с броя на почитателите: СД - над 207 000!!! (тук съм и аз), Столичаните - над 17500 (тук не съм), а Под прикритие  - 7609 (вкл. мен)  Confused

# 376
  • На земята, която е всъщност звезда.
Не се учудвай, другите сериали са тип сапунка, а този не. Не знам дали биха го харесали домакините и бабите напр.

# 377
Е другите сериали са и от доста време, пък и ги дават по по-гледаеми телевизии Simple Smile Аз за ПП разбрах от форума Simple Smile Просто Канал 1 съм забравила , че съществува. А и на другите сериали им правят голяма реклама постоянно между другите предавания, пък БНТ като не се гледа няма как да се видят и рекламите Simple Smile Със сигутност ПП, ако го даваха по Бтв или Нова щеше да има още по-голям рейтинг. До скоро много хора не знаеха за съществуването му , а дори и все още.

# 378
# 379

ООО на Иво подписа е прекрасен! Взимам го направо! Нали може!? Rolling Eyes

# 380
Граби  Wink...затова ги слагам...иначе щях да си ги крия у чекмеджето.  Laughing Едно момиче - Реничка от
http://tvserialsbg.30.forumer.com/    ги прави.
   bouquet

# 381
Граби  Wink...затова ги слагам...иначе щях да си ги крия у чекмеджето.  Laughing Едно момиче - Реничка от
http://tvserialsbg.30.forumer.com/    ги прави.
   bouquet

Мерсии! Много е готин този Захари бре! Каде съм гледала до сега, че не съм го забелязала не знам!

# 382
Malko_Slance, сигурно Дзифт ще ти е любимия бг филм тогава  Laughing

# 383
Играл е в "Дзифт" (не съм го гледала  Embarassed )...явно пак мъжкарска роля. Heart Eyes

# 384
  • София
Записвам се и аз в темата!
Вчера изгледах четирите серии на куп и сега чакам с нетърпение неделята за следващия.
Веднага фаворит ми стана Иво, Джаро също е много въздействащ, Куката и той.
Миленита се справя много добре.
Главната мъжка и женска роля обаче не ми допадат.
Спрягания за новия секссимвол Мартин ми е един такъв миловиден, много неподходящ за образа си, не ми е достатъчно симпатичен за да му простя рецитацията на моменти.
Съни пък хич не се вписва в образа на мутреса, както споменаха доста хора преди мен.
А и никак не ми е красива.
Малкото момиченце е такъв бонбон Heart Eyesинтересно ми е каква ще е историята там, не ми се вярва да е просто за запълване на дупки.
Информатора от полицията съм почти на 100% сигурна че е Донков.

# 385
Ее, как може да не сте гледали "Дзифт" Simple Smile култов филм.

п.п. За малкото момиченце си мисля, че по-нататък ще има някаква ситуация, в която ще трябва да го спасява. Може бе ще се изправи пред избор - живота на момиченцето или .... разкриването му, примерно Simple Smile Нещо такова ми се върти.

# 386
Malko_Slance, сигурно Дзифт ще ти е любимия бг филм тогава  Laughing

Гледах му трейлъра на този филм, много ми е хард, не ме привлече. Виж в LOVE.NET наистина ми хареса! Има силна харизма този човек и играе много добре!

# 387
Е, трейлъра понякога заблуждава. Дай му шанс Simple Smile

# 388
чудесен филм изгледах и 4-те епизода
много добър Simple Smile

# 389
Койна Русева става адвокат на мафията

Тази неделя актьорският състав на сериала „Под прикритие" се разраства с появата на талантливата Койна Русева. Тя ще влезе в ролята на адвокат Бояна Василева, за да защитава зловещия мафиот Джаро.
Бояна е умна, хладнокръвна, амбициозна, добър манипулатор и много предпазлива. За повечето хора е обвита в загадъчност и мистерия. Няма изгубено дело. Умее да предизвиква безусловно доверие. Включително и това на Джаро. Василева е единствената, пред която той си позволява да се разкрива повече от допустимото. Бояна е влюбена в Туджаров от години, но той не вижда в нея друго освен верен съюзник в игрите си. Василева презира съдебната система, защо познава добре корупцията, която властва там. Също така презира младата наложница на мафиота Съни (Ирена Милянкова).

Общи условия

Активация на акаунт