"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 57 006
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
А дали този запис от телефон не са го пуснали екипа на сериала, за по-голяма популярност Simple Smile

# 406
 На 98% съм сигурна, че така е станало Simple Smile

# 407
  • при него
офффф Буковска...  newsm43
защо ще развалят хубавият сериал с тази....

# 408
  • На земята, която е всъщност звезда.
А дали този запис от телефон не са го пуснали екипа на сериала, за по-голяма популярност Simple Smile

Веднага си го помислих. Laughing

# 409
  • София
http://www.cinefish.bg/Pod-prikritie-za-chestta-na-efira-news6327.html#comment

обективна статия, само критиката към Миленита ми е в повече.

И на мен ми идва в повече критиката за Миленита, при условие, че въобще не намирам повод да я критикувам, нито я познавам, нито проявявам интерес към творчеството й, но смятам, че се справя страхотно!!! И на фона на всичко това, ми е странно, че някой я критикува открито нея, а опрощава греховете по не-опитност на главните герои (Мартин и Съни), заради това, че им бил дебют филмът... Е? Те дебютантите обикновенно са за епизодични роли, за да наберат опит, или са свръх надарени, за да им поверят от началото главна роля от този калбър! Никой не назначава студент направо за директор, нали така? От друга страна и след 10 години бившият студент може да е шофьор във фирмата, ако за толкова става...

Значи, ако не беше това единствено плюене по барманката, никога не бих го избълвала това...

# 410
  • при него
Барманката е готина smile3501

# 411
  • Stuck in a moment
Чакам с нетърпение утре вечер да видя как Мартинчо ще отърве кожата... Shocked

Чак сега разбрах,че барманката била Миленита....

# 412
Хм, Йоана Буковска не я харесвам. Но ще видим какво са замислили сценаристите за нейното участие.  И аз си мисля, че този "папарашки" видеоклип е пуснат от екипа на сериала. Тоз номер е стар, колкото света.  Mr. Green

# 413
Айде, днес серийката....да идва по-скоро вечерта, че да гледам!

Рекламирайте сериала сред познати, защото доста хора не гледат много - много БНТ и не знаят какво изпускат!

# 414
  • Stuck in a moment
Момичета, смятате ли, че ПП достоверно пресъздава подземният свят в България? На мен ми се струва, че са им доста идеализирани образите, особено на Джаро, любовницата му и Мартин.
Мисля си, че в реалността нещата са в пъти по-грозни и груби....
Което не пречи да гледам с удоволствие Wink

# 415
Момичета, смятате ли, че ПП достоверно пресъздава подземният свят в България? На мен ми се струва, че са им доста идеализирани образите, особено на Джаро, любовницата му и Мартин.
Мисля си, че в реалността нещата са в пъти по-грозни и груби....
Което не пречи да гледам с удоволствие Wink
Доколкото си спомням като консултант ползват криминален журналист май от 24 часа.Според мен най си отговаря на реалността бруталните  сцени  -"сплашването" на някой прегрешил от техния кръг .
Цитат
Рекламирайте сериала сред познати
това,че не го дават през седмицата е голям минус.Съпруга ми не гледа по принцип сериали ,но от 20.00 часа през седмицата гледа всичко  Laughing

# 416
  • София
Специално Джаро в реален вариант си го представям по скоро в Биад или някое подобно заведение, а любовницата му нещо такова. Laughing
Иначе доста неща смятам че близо до истината Peace

# 417
Aз с нагласата за 20 ч., пак обърках часа....още малко има
Simple Smile

# 418
 Аз пък Джаро си го представям с прототип Васил Божков, а гаджето- Лилана.

# 419
  • с трима мъже :)
тази вечер ще има ли серия?
ако да - от колко?

Общи условия

Активация на акаунт