"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 57 014
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
  • Stuck in a moment
Койна Русева става адвокат на мафията

Тази неделя актьорският състав на сериала „Под прикритие" се разраства с появата на талантливата Койна Русева. Тя ще влезе в ролята на адвокат Бояна Василева, за да защитава зловещия мафиот Джаро.
Бояна е умна, хладнокръвна, амбициозна, добър манипулатор и много предпазлива. За повечето хора е обвита в загадъчност и мистерия. Няма изгубено дело. Умее да предизвиква безусловно доверие. Включително и това на Джаро. Василева е единствената, пред която той си позволява да се разкрива повече от допустимото. Бояна е влюбена в Туджаров от години, но той не вижда в нея друго освен верен съюзник в игрите си. Василева презира съдебната система, защо познава добре корупцията, която властва там. Също така презира младата наложница на мафиота Съни (Ирена Милянкова).

Хах, точно си мислех коя бг актриса би се вписала по-добре в представата ми за мутресата във филма и мислех за Койна Русева .
Отредили са и роля на адвокатка обаче Simple Smile

# 391
Ахах конкурентка на Сънни. Ето това е жената! Много харесвам Койна още от "Морска сол"! Сериала с тези попълнения още ще задобрее май.

# 392
http://www.cinefish.bg/Pod-prikritie-za-chestta-na-efira-news6327.html#comment

обективна статия, само критиката към Миленита ми е в повече.

# 393
Значи все пак ще заловят Джаро, щом ще прибегне до адвоката си Simple Smile Кефи ме Койна.

Ето един от саундраците в сериала

http://www.vbox7.com/play:mf0966d2

# 394
  • при него
и аз харесвам Койна Русева, дано да направи добра роля!

# 395
за анкетата: Съни + шефа на полицията (Красимир Доков)  Sunglasses

# 396
И аз много харесвам Койна Русева и чакам с нетърпение появата й в сериала.

Иначе, "Под прикритие" е просто моят сериал. Следя и "Стъклен дом", но просто ей така, по инерция. Отдавна вече не ми е кой знае колко интересен, но е останал навикът. Докато ПП го чакам с нетърпение, гледам повторенията и въобще, държи ме под напрежение от първата до последната минута. Дано да продължи в тоя дух и наистина да направят и втори сезон.

# 397
Ирена Милянкова възхитена от екипа на ”Под прикритие”

Манекенката Ирена Милянкова, която играе мутреса в хитовия сериал по БНТ1 „Под прикритие“, е очарована от актьорския състав на поредицата.
Красавицата, която досега не се е занимавала с акьорско майсторство, сподели пред bliasak.bg, че колегите й – професионалисти са много човечни, помагат й, съветват я и заедно обсъждат сцените.
„Владо Пенев, Мишо Билалов, Захари Бахаров, Мартин Вълев, Ивайло Христов, Ивайло Захариев – това са все страхотни професионалисти и изключително човечни хора“, изказа възхищението си Ирена. Тя е много очарована и от Искра Радева, която в сагата играе майка на нейната героиня Съни.
„Великолепна е. До този момент сме имали една единствена сцена. Когато дойде на снимачната площадка, толкова бързо се разбра с режисьора, толкова бързо влезе в образ, от първия път улучи посоката на състоянието си“, споделя Ирена Милянкова.
Освен от актьорския състав тя изказа възхищението си и от хората зад кадър: „Хората, които се грижат за визията на актьорите – гримьори, фризьори, стилисти – толкова са мили, грижовни. Изобщо не съм очаквала такова топло отношение. Ние сме всеки ден заедно. Наистина са много внимателни към мен“.
Тя сподели, че що се отнася до нейната работа, е самокритична. Работи упорито и искрено се надява ролята да й се получава. „Когато се гледам, вярвам, че мога и по-добре. Това ме кара следващият път да отида още по-нахъсана на снимки“.

http://life.dir.bg/news.php?id=8614587#appComments

# 398
Много е готина Ирена и според мен играе добре.Само малко героинята и на моменти ми е странна, сякаш не на място, но пък как ли да реагира жената, като не иска да е с Джаро, а е принудено да е с него и гък не може да каже.

# 399
  • при него
4 раждания!!! Браво Ирена! Изглеждаш невероятно!!!!!!!   bouquet

# 400
# 401

Не съм регистрирана във в-бокс-а и ми иска парола. Какво предстои?

# 402
 Изнасилване, Йоана Буковска, мъжът не мога да разпозная.

# 403
  • Разпиляна във въображението
И тя ли ще играе във филма? Пропуснала съм.

# 404

Общи условия

Активация на акаунт