"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 56 946
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Страхотна серия! Страшно много ми хареса сцената с боя, и въобще всичко, което се случи при преразпределението на наркопазара. Според мен Джаро ще си помисли, че някой от другите босове е записал разговора и ще се почне едно пуцане. Съответно босовете пък ще си помислят, че Джаро им крои шапката, за да завладее и техните територии и затова ще го поръчат.
Някой да има представа това коя по ред серия беше? Да си направя сметката колко още остава до края на сезона.

Вергилия, да, на Съни.

# 631
Ами на Съни, на холдинга S.U.N.N.Y прехвърля парите.

Май Николов е къртицата - стана много нервен, че е пропуснал мероприятието.

# 632
Покъртителен  епизод. Този сериал с всяка серия става все по - добър, направо не мога да повярвам, че е български. Другия епизод някой ще умре, ама няма да е Джаро. Николов се издаде, той е!!!
Обаче това ,което най ме шашна е, че един от босовете каза , че щяли да пуснат на полицията дизайнерската дрога, а точно днес беше хваната такава дрога. Този сериал все повече прилича на действителността. Браво!!!

# 633
Николов Деян Донков ли е? че полицаите ги бъркам.  Embarassed

# 634
Покъртителен  епизод. Този сериал с всяка серия става все по - добър, направо не мога да повярвам, че е български. Другия епизод някой ще умре, ама няма да е Джаро. Николов се издаде, той е!!!
Обаче това ,което най ме шашна е, че един от босовете каза , че щяли да пуснат на полицията дизайнерската дрога, а точно днес беше хваната такава дрога. Този сериал все повече прилича на действителността. Браво!!!

Да, и на мен това ми направи впечатление. Наистина са много в крак с нещата. И именно реализмът го прави толкова интересен и напрегнат!

Вергилия, да Simple Smile

# 635
Благодаря ви момичета.
В коментарите във фейсбук по-скоро казват, че Славов е предателя /кой е той?/
аз все си мисля за този, другия шеф, не Попов.

оле, не мога да ги запомня тези, само Попов запомних, много съм зле

# 636
Точно Славов е шефът на Попов. Grinning

# 637
  • Варна
И аз при вас. За първи път коментирам филм, но не се сдържах  Peace

Страхотна серия, страхотен филм. Особено сцената с боя ме остави без дъх. Гледах сама филма и така бях "влязла в него", че телефонна ми звънна и аз замръзнах  Laughing

Мда, и аз съм на същото мнение за Николов, той е къртицата. Следващия епизод също се очаква да е доста напрегнат. Интересно ми е как ще се усъмнят в Мартин, че го видях на детектора.
А Съни бързо май ще се откаже от Марто - няма какво да й предложи  newsm78

# 638
Съни е реалистка. Знае, че отърване от Джаро има само на оня свят.

А и какво може да й предложи Марто?!

# 639
А защо за бога Мартин ще отиде и ще каже на Джаро, че е поръчан. Точно това ще го издъни. Защо трябва да помага на Джаро?! Много се омазаха нещата. Между другото видяхте ли, че Иво се загледа по Зори. Моята версия, е че до края на сезона ще убият Джаро и Иво ще оглави групировката и ще си хване Зори, за мутреса, което ще вкара баща и в проблеми. Това според мен го готвят за 2 сезон.

# 640
Аз пък не мисля, че Съни е реалистка. Първо, не виждам да си дава ясна сметка с колко точно престъпни деяния Джаро си изкарва хляба. Има някаква наивност в нея, или може би умишлено затваряне на очите. Второ, ако беше реалистика, щеше да си наляга парцалите и да знае къде какво може да говори, и какво е абсолютно недопустимо да прави (да говори с репортера за Джаро, пък макар и извън интервюто). Хем мрънка, че иска да е свободна, хем обаче не иска да загуби всички удобства, които й осигурява живота с Джаро. Ни така, ни иначе. Предполагам, че образът й нарочно е такъв, за да има поле за развитие по-нататък.

Честно казано, и аз се колебая между Деян Донков и шефа на Попов. Обаче Деян Донков доста притеснено реагира на записа, та може и той да е. От друга страна обаче, шефа на Попов беше "забравил" в миналия епизод да осигури предавател за чантата с откупа. Не знам... Може и двамата да играят някаква игра, независими един от друг. А може и да са заедно.
Всъщност тази акция мина успешно, защото Попов не уведоми никой за намеренията и плановете си. Всички разбраха впоследствие. Не знам дали е имал нешо впредвид като е действал толкова тайно, или по случайност така се е получили, защото е трябвало да се действа бързо, но дано да се чукне малко по главата и да осъзнае за какво става дума.
Малко ме дразни това, че не показват Попов да взима някакви мерки относно къртицата в управлението. Ей така, хоп реши, че е младока, обаче после никакво развитие. Същата ситуация и при Джаро. Знаят си, че някой ги дъни на полицията, ама въпреки всичко си действат.
Обаче следващата серия ми се струва да бъде най-интересна и екшънска от всички досега. Не че е имало слаба серия, де. Simple Smile

# 641
А защо за бога Мартин ще отиде и ще каже на Джаро, че е поръчан. Точно това ще го издъни. Защо трябва да помага на Джаро?! Много се омазаха нещата. Между другото видяхте ли, че Иво се загледа по Зори. Моята версия, е че до края на сезона ще убият Джаро и Иво ще оглави групировката и ще си хване Зори, за мутреса, което ще вкара баща и в проблеми. Това според мен го готвят за 2 сезон.

М, не мисля, че Джаро е герой за един сезон. Пък и Зорито не ми се струва толкова наивна, колкото е Съни. И все пак, интересна хрумка Simple Smile

# 642
  • # супернатурална #
Ако това стане ще са страхотна двойка  Heart Eyes Освен това момичето е достатъчно интересно, за да се влюби Иво в нея и да ни покажат от още един ъгъл човешката му страна

# 643
На мен ми се стори че Иво загледа Съни, а после само се оправда, че гледа някое момиче от балета. Може би тайно харесва Съни и затова се отдръпна от близостта на Миленита.
За мен е изключено Джаро да се махне от сериала. Peace

# 644
  • Велико Търново
Някой да има представа това коя по ред серия беше? Да си направя сметката колко още остава до края на сезона.
Осма. Т.е. - остават още четири.

Всъщност тази акция мина успешно, защото Попов не уведоми никой за намеренията и плановете си. Всички разбраха впоследствие.
  Peace

За мен е изключено Джаро да се махне от сериала. Peace
Определено сериалът би загубил без присъствието на Михаил Билалов. И аз не вярвам да се лишат от него точно когато България открива този страхотен актьор.

Общи условия

Активация на акаунт