"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 56 939
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Ясно е че Съни не може да се освободи от Джаро без последствия, но защо тогава се правеше на влюбена ученичка? А какво, всъщност, иска тя, че да очаква от Мартин да й го предложи  newsm78

Споделям мнението, че Иво се загледа в Съни и то доста продължително, но едва ли заради това се отдръпна от Миленита - просто тогава получи смс-а, че са записани  Peace

# 646
На един дъх изгледах сериите, ужасно ме е яд, че не започнах по-рано да гледам сериала. Много, много добър.
Нямах наблюдения върху играта на Захари Бахаров, даже си мислех, че е малко преекспониран, но той буквално играе, та се къса.  Laughing Много силна роля прави. На моменти играта на Ивайло Захариев не ми допада, идва ми малко дървен и има какво да се желае, но пък с времето сигурно ще става все по добър. Иначе е голям чаровник. Михаил Бахаров, Джаро,  обаче не знам колко по-добър може да стане, страх ме хваща от героя му.

Мисля, че дъщерята на Попов много ще загази с Иво. През цялото време ни внушават, че той поиска ли нещо, го получава. И не е свикнал да му казват "не". Зорница хубаво ще покаже колко е лошо да се окажеш на неподходящо място в неподходящ момент. Както май се е случило и със Съни - вижда я в операта Джаро, решава, че ще я има и ще е с него,  и край. Няма измъкване. От тематиката на сериала и това, което показва, тръпки ме побиват. Sad

Edit: Колебая се кой е предателят в полицията - първо си мислех, че е Деян Донков, после си мислех, че е шефът на полицията и той като забрави онова устройство, чак се самопохвалих, че съм познала.  Laughing Ама сега пак си мисля за Деян, много странно реагира, не беше само ядосан, че не е участвал в акцията, ами беше смутен, уплашен

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 23:10 от Артемида_

# 647
И аз не мисля, че сериалът не може без Джаро. Такива лидери не могат да бъдат заместени лесно. Той е мафиот с висок интелект, а актьора прави сериала толкова магнетичен.
На мен пък ми се струва доста измислено Съни да си позволява да се влюбва в Мартин, да се целуват и говорят по коридорите на бара, не бих си рискувала живота така. Даже и подаръка успя да му даде без никой да я види, направо руска рулетка.

# 648
Ако махнат / убият Джаро, ще е голяма загуба. Невероятен е актьорът! Захари Бахаров също много ми допада, макар че понякога не разбирам какво казва и превъртам по няколко пъти, но това беше в първите серии, сега всичко му разбирам. Много ми харесва и актьорът, който играе Куката, както и Попов. Тези актьори не съм ги чувала и виждала и направо съм очарована, че са българи! Heart Eyes Heart Eyes

Аз си реших, че Младокът е къртицата и въобще не си помислих, че ще е друг. ooooh! В началото си мислех, че ще е Донков, сега подозирам и него, и Славов. Whistling

# 649

Споделям мнението, че Иво се загледа в Съни и то доста продължително, но едва ли заради това се отдръпна от Миленита - просто тогава получи смс-а, че са записани  Peace
Получи смс точно след като се отдръпна, а и беше ясно че тя го сваля но той дори не я погледна. Не я иска нея. Сега ще завъртят Съни с трима мъже, за да поставят Иво и Мартин един срещу друг и в този аспект освен като любимец на шефа.

# 650
[
[/quote]
Получи смс точно след като се отдръпна, а и беше ясно че тя го сваля но той дори не я погледна. Не я иска нея. Сега ще завъртят Съни с трима мъже, за да поставят Иво и Мартин един срещу друг и в този аспект освен като любимец на шефа.
[/quote]

Добро предположение  Peace!

Само идеи да търсят сценаристите - тук има в изоблие и все добри!

# 651
Съмнявам се Иво да харесва Съни, не знам защо, но идеята да си падне по Зори, много ми хареса. Това момиче е силен характер, Иво също и може да излезе нещо добро. Даже може и тя да влезе в мафията заедно с него и баща и да трябва нея да лови. Иначе Съни с 3-ма възлюбени ми е тъпо като идея. Не случайно и изградиха толкова подробно образа на Зорница, там ще става нещо.

# 652
  • Варна
densi, може би си права, не я гледах тази сцена внимателно, още бях в шок от сцените с куфарчето и ринга.
Макар и да съм сигурна, че Иво се загледа в Съни, по-скоро ми допада повече идеята да се съберат със Зори. Но от друга страна не знам дали ще го направят сценаристите, все пак е на 16 години - непълнолетна, наркотици, секс, мафия.
Май много наивно гледам върху нещата за мафиотски филм  Grinning

# 653
Съмнявам се Иво да харесва Съни, не знам защо, но идеята да си падне по Зори, много ми хареса. Това момиче е силен характер, Иво също и може да излезе нещо добро. Даже може и тя да влезе в мафията заедно с него и баща и да трябва нея да лови. Иначе Съни с 3-ма възлюбени ми е тъпо като идея. Не случайно и изградиха толкова подробно образа на Зорница, там ще става нещо.

Peace
И аз мисля в тази насока - Зори и Иво.  Като гледах серията си помислих, че тя ще се забърка с него не по собствено желание, а той ще я принуди,  няма думата "не" при него. Но идеята наистина малката да се влюби и да стане част от света,  който баща й иска да разобличи, ми е реална. Като сценарий ще е добро.

# 654
Здравейте Hug

Аз не разбрах по кого се загледа Иво, че  в този момент бях с друго заета, но не вярвам да си пада по Съни- първо -тя е смъртоносна , и второ те се знаят отдавна,че да се преоткриват сега Crossing Arms
Съни newsm78 хем боли- хем сърби Mr. Green няма да тръгне с Мартин.Не че и Мартин ще тръгне Mr. Green и тук си задавам куп въпроси Thinking
Сериала продължава и сега и втори сезон...значи Марто ще си остане още доста време под прикритие-тогава newsm78 явно някой ще унищожи уликата Sick
Не вярвам и Джаро да излезе от играта скоро- още в първа серия ни загатнаха ,че борбата мужду Попов и Джаро е и лична...
Изобщо не ми се иска Зори да се забърка с Иво,но едва ли случайно сценаристите я набутаха точно в тази танцова група- на Съни Wink
Дано не се наложи баща й да съжалява ,че не харесал по - малкото,невинно зло-Миленчо Mr. Green

Мисля,че Джаро ще се усъмни в наркодилърите,но и всички негови хора вероятно ще минат теста с детектора на лъжата- той има повод и ще го използва,за да "прислуша" обкръжението си...

На първо гледане- такива са ми впечатленията ,след като го качат-ще гледам отново...

# 655
  • На земята, която е всъщност звезда.
В Съни гледаше. Тогава изобщо не дадоха Зори или някое друго момиче. Според мен ако я желае, то е защото е жената на шефа, а той завижда на Джаро и ще иска да го измести.

# 656
  • На земята, която е всъщност звезда.
Покъртителен  епизод. Този сериал с всяка серия става все по - добър, направо не мога да повярвам, че е български. Другия епизод някой ще умре, ама няма да е Джаро. Николов се издаде, той е!!!
Обаче това ,което най ме шашна е, че един от босовете каза , че щяли да пуснат на полицията дизайнерската дрога, а точно днес беше хваната такава дрога. Този сериал все повече прилича на действителността. Браво!!!

Да, и на мен това ми направи впечатление. Наистина са много в крак с нещата. И именно реализмът го прави толкова интересен и напрегнат!

Вергилия, да Simple Smile

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=911964

# 657
Поредната силна серия, просто нямам думи. Бяхме на гости, домакините не го следят сериала, но го гледаха с нас, та им хареса и на тях..то как няма! Направо си е като "вносен",много добри са всички!!!
Сцената в Син Сити беше отлична - боя, ринга, куфарчетата...Най- ми харесва на сериала това, че има от всички....хуморът пак не липсваше, имаше няколко лафчета пак на място!
За къртицата - не знам, вече си мисля, че няма да е Д. Донков, много явно се притесни....може да ни подвеждат и да е някой изненадващ (Цв.Цв. например  Laughing)
Другата серия се очертава пак с много напрежение и екшън. Но Мартинчо вече е пробвал детектора, така че там няма да се издъни, много ясно.
Ох, трябва му повече реклама на сериала, заслужава да е голям рейтинг....Трябва екипът да помисли за популяризирането му (заради това, че е по БНТ, както стана ясно доста хора не знаят, даже че го има...а аз се радвам даже, че е там, защото си следя редовно канала). По други телевизии е ясно, че няма как да рекламират, но както в началото на сериала имаше билбордове из големите градове - пак нещо такова, повече в пресата...абе да го мислят, ама да се даде повече гласност, заслужава си. Фенка съм и на "Стъклен дом", различни жанрове са и по принцип не трябва да се сравнавят, но този сериал е много по-изпипан!!!

# 658
Защо твърдите, че гледаше в Съни? В Зори гледаше, нали и след това имаше и разговор, в който Съни му каза, че Зори е малка и е още ученичка? Той сам каза, че гледа в "онази млада газела" или нещо от сорта  Rolling Eyes Просто Зори беше зад нея..

Здравейте и от мен, по принцип само ви чета, но тук наистина съм изумена защо твърдите, че е гледал в Съни.

# 659
Защото така смятам. Какво да и каже "гледах теб"! Mr. Green Всеки си тълкува различно и това е хубавото, че се споделят мнения и разни идеи. Не разбирам кое точно те изумява.

Общи условия

Активация на акаунт