"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 56 915
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
Вчера засякох трейлъра по Канал 1 и ми хареса. Определено ще го гледам Peace

# 31
Още в самите реклами агресията ми идва в повече, така че едва ли ще го гледам. Не мога да разбера какво е това нездраво пристрастие на българските кинотворци към мафиотски сюжети и сцени на насилие. Подобен въпрос зададе и Бойко Василев в последната Панорама на Митовски и Слави Ангелов, но не получи адекватен отговор. Каза, че с тия филми показваме на света някакви изкривени мутри.

# 32
  • # супернатурална #
Трейлърът ми хареса, насилието не ми идва в повече, стига да е добре режисирано и изиграно. Интересно звучи историята, артистите са добре подбрани, дано да ни грабне  Peace

# 33
  • Разпиляна във въображението
Още в самите реклами агресията ми идва в повече, така че едва ли ще го гледам. Не мога да разбера какво е това нездраво пристрастие на българските кинотворци към мафиотски сюжети и сцени на насилие. Подобен въпрос зададе и Бойко Василев в последната Панорама на Митовски и Слави Ангелов, но не получи адекватен отговор. Каза, че с тия филми показваме на света някакви изкривени мутри.

И аз това се чудя. Или сме мутри или полуидиоти Wink Ще гледам сериала, защото съм любопитна, но наистина ми липсва нещо наистина просто любовно.

# 34
Мен пък ме кефи, че е друг жанр. Няма лошо да правят бг кримка Simple Smile

# 35

И аз това се чудя. Или сме мутри или полуидиоти Wink Ще гледам сериала, защото съм любопитна, но наистина ми липсва нещо наистина просто любовно.

Агресията ви идва в повече???? Вие гледали ли сте изобщо филми ??? Във всеки хубав екшан има агресия, боеве и т.н. а ако ви се гледа "любовно" има си турски и испански романтични филми ако това не ви стига има си сайтове с торенти влизате и кликате върху бутона "романтичен" и си намирате любов... Този филм както и други нови български филми са голям скок за българското кино с ващо мислене сигурно "Love.net" има прекалено много любов .... стегнете се малко и спрете да критикувата ако не ви харесва никой не ви кара на сила да го гледате...

# 36
Просто си казвам мнението. Достатъчно чужди любовни филми съм гледала и искам някой наистина романтичен български. Но това не е тема за тук. Ще следя сериала.

# 37
# 38
Еха, интересни стилове Hug

# 39
  • au bout du monde
Започва на 17 април от 20.45ч Simple Smile

# 40
Донков също ли ще участва в сериала?

# 41
  • На земята, която е всъщност звезда.
Донков също ли ще участва в сериала?

Да, и Донков участва. Извадка от статията в 24:

КОЙ КОЙ Е В СЕРИАЛА

Ивайло Захариев - Мартин

В първата си голяма телевизионна роля младият актьор влиза в ролята на Мартин Христов - агент, който се внедрява под прикритие в групировката на най-опасния мафиот в България.

Мартин е роден през 1985 година в София, майка му умира при раждането и е отгледан от баба си и баща си. Още от малък Мартин разбира, че баща му Кирил - (Ивайло Христов) е крадец. Едва на 8 години, той вече е в престъпните схеми на баща си. Прекъсва връзка с него, след като са заловени от полицията, а баща му е изпратен в затвора.

Тренирал е бокс в спортно училище и е лежал в ТВУ и затвора.

Мартин е чаровен, атлетичен, изглежда добре и има бързо решение за всяка ситуация. Още от дете владее перфектно изкуството на лъжата, за него животът е игра, в която той трябва да е победител. Умее да се превъплъщава в различни роли, хладнокръвен и самоуверен, той може да заблуди дори и детектора на лъжата. За агент Мартин е обучен в специално полицейско звено в чужбина.

Владо Пенев - полицаят Попов

Един от ветераните актьори в „Под прикритие" играе Емил Попов - потомствен полицай, роден 1960 г. в Симеоново. Попов е отличник и след като завършва академията, започва работа в криминален отдел в София. Като принципен и коректен служител бързо е забелязан от началниците си и се издига в йерархията. В момента Попов е инспектор в ГДБОП и е пряк началник и единственият човек, който знае за тайната мисия на Мартин. Преди години е работил в полицията заедно с Джаро.

Женен е и има дъщеря тийнейджър, която, меко казано, не харесва професията на баща си. Обича семейството си, но е оставил грижата за дома и детето изцяло на жена си. Фен на ЦСКА, обича да чете жълти вестници и се опитва да разпознае коя информация е истина и коя лъжа.

Михаил Билалов - Джаро

В „Под прикритие" Билалов се превъплъщава в ролята на Петър Туджаров - Джаро.

Той е единственият останал жив мафиот над 50 години в България, шеф на мощна и опасна престъпна групировка, занимаваща се с всичко нелегално, от което могат да се спечелят пари. С парите си Джаро отдавна се е превърнал в желан партньор за някои от българските политици. Въпреки достолепния му вид за неговите жестоки наказания се носят легенди, а от неговата дясна ръка Иво се страхуват дори и най-големите престъпници. Роден в семейство от управляващия елит, Джаро получава добро образование и завършва висше в Москва. След като се връща в България, той е вербуван от ДС и става агент, а по-късно по време на прехода използва познанията си от тайните служби и се превръща в съвършен престъпник.

Страстен колекционер на стари оръжия и картини, обича да гледа уестърни и винаги подкрепя добрите на екрана.

Захари Бахаров - Иво

Един от най-актуалните актьори напоследък, играе ролята на Иво Андонов - дясната ръка на Джаро. Иво е от стабилно и добро семейство на лекари, учил е само в елитни училища, докато е малък, родителите му заминават на работа в Израел, а Иво е оставен на грижите на далечна леля. Така Иво израства на улицата с парите на родителите си и със слабата заинтересованост на леля си. Скоро той се превръща в престъпник, а след като впечатлява Джаро с куража си, става неговата дясна ръка. Иво не е типичният престъпник, той приема всичко като военна организация. Фен е на най-различни терористични фракции и смята, че като престъпник се бори срещу системата.

Употребата на кокаин му харесва много, въпреки че усилва агресията му. Най-големият му страх е, че ще умре от старост спокойно в съня си. Мечтае за героична смърт, да се превърне в легенда. Мрази полицаите, смята ги за „продажни копелета".

Харесва „Смело сърце", Сони Корлеоне от "Кръстникът" и слуша The Doors.

Ирена Милянкова - Съни

Още един дебютант в звездния състав в сериала. 24-годишната манекенка и фотомодел играе Силвия - Съни, гаджето на Джаро.

Тя е секси, красива, усмихната и весела. Има естетически вкус за дрехите и винаги изглежда елегантно. Съни обича живота и да се забавлява, според нея той е прекалено ценен, за да се пилее с дейности, които не носят забавление и радост. Родена е през 1985 г. в Пловдив, живее сама с майка си, защото баща й работи в Русия и се вижда с малката Силвия само през лятото. В гимназията Съни не е добра ученичка. Училището я отегчава, бяга от часове и обръща повече внимание на момчетата, отколкото на книгите. Често има по две гаджета едновременно. Като малка се е занимавала с балет, но мечтата й да стане професионална балерина не се сбъдва. Запознава се с Джаро в антракта на „Жизел".

В столицата няма много приятели, общува с няколко гаджета на бизнес партньори на Джаро. Обича да танцува. Има скъпа порода малко кученце, за което купува безброй дрехи и аксесоари, но всички грижи за кучето са поети от подчинените на Туджаров. Има лична охрана и шофьор, на които често прави номера.

Чакат ни 12 серии всяка неделя

Отдавна към сериал на БНТ не е имало такъв интерес. Националната телевизия ще го пуска всяка неделя след "По света и у нас".

За първия сезон са предвидени 12 епизода, дали ще има още зависи от успеха и интереса.

Продуценти на „Под Прикритие" са Димитър Митовски, Димитър Гочев и Росен Цанков - успешната тройка от "Стъклен дом".

Главни сценаристи са Теодора Василева и Георги Иванов. Режисьори са Димитър Гочев и Виктор Божинов, а оператори на сериала са Антон Бакарски и Радослав Гочев

# 42
  • София
Най-после нещо обещаващо и с малко по-различен актьорски състав, който се наблюдава напоследък.ooooh! Да се надяваме, че ще получим истинско криминале.    Peace

# 43
http://www.bliasak.bg/news/p3_10900_0.html
Много добри отзиви  Sunglasses нямам търпение вече!

# 44
Да, и аз чух такова нещо от майката на един от епизодичните актьори. Била наистина много добро.

Общи условия

Активация на акаунт