"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 57 049
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
  • au bout du monde
Много напрегнато стана.Браво! Дано да не го хванат. Чудя се как не се досети,че може капан да им правят. Дано полицаят да се усъмни Thinking

# 301
За пореден път,страхотен епизод newsm10

# 302
Пак много добра серия! И аз мисля, че няма да е Тодоров...
Смешно ми стана наш Мартинчо, като викаше на полицая (след като отърва Косъма) нещо заплашително, че ще го намерил и щял да бъде лош ли, нещо такова...толкова "страшно" прозвуча... Laughing

# 303
  • # супернатурална #
Тази серия ми хареса повече и от останалите  Peace И аз не вярвам да хванат Мартин, мисля си, че нещо друго е писал, предполага се, че ще е малко по-предпазлив след като знае, че все още търсят къртицата и няма да налапа така наивно въдицата. Самата идея за това да издава "сделка" малко куца - не трябва ли да се пази за по-големите игри? Ако хванат бандата с наркотици, например, Джаро винаги може да се измъкне, той не е замесен пряко. Струва ми се, че интригата ще се завърти около това, че Мартин ще намери истински приятели и даже нещо като семейство сред престъпниците. В един момент ще се окаже, че те държат много повече на честта. Всъщост на мен в този филм престъпниците (като изключим Джаро ) са ми по-симпатични от полицаите. Среброто беше много автентичен, но можеше да потренира малко по-засилено, щом е решил да ни радва с физиката си.   Mr. Green

# 304
Тази серия ми хареса повече и от останалите  Peace И аз не вярвам да хванат Мартин, мисля си, че нещо друго е писал, предполага се, че ще е малко по-предпазлив след като знае, че все още търсят къртицата и няма да налапа така наивно въдицата. Самата идея за това да издава "сделка" малко куца - не трябва ли да се пази за по-големите игри? Ако хванат бандата с наркотици, например, Джаро винаги може да се измъкне, той не е замесен пряко. Струва ми се, че интригата ще се завърти около това, че Мартин ще намери истински приятели и даже нещо като семейство сред престъпниците. В един момент ще се окаже, че те държат много повече на честта. Всъщост на мен в този филм престъпниците (като изключим Джаро ) са ми по-симпатични от полицаите. Среброто беше много автентичен, но можеше да потренира малко по-засилено, щом е решил да ни радва с физиката си.   Mr. Green

Toчно и аз това вчера си мислих...че май симпатизираме повечето зрители на лошите, което не е добре....ама все пак нали е филм, това е успокоението Wink
А нали дадоха смс-а на Мартин, точното място беше писал. Но да видим наистина как ще се измъкне.
Другата серия ще го карат да убива някой, явно това ще е тест за него  Confused

# 305
  • # супернатурална #

А нали дадоха смс-а на Мартин, точното място беше писал.                       

Това съм го пропуснала. Еми, да се надяваме тогава, че старото ченге е по-умно и ще се сети, че може да е капан.           

# 306
  • София
То пък едно точно място - Илиенци...

# 307
Мариан Вълев, в ролята на Куката, ми харесва страшно много. Толкова добре влиза в ролята...и държание, и външен вид го докарва отлично.

# 308
  • Fort Worth, TX
Много напрегнато стана.Браво! Дано да не го хванат. Чудя се как не се досети,че може капан да им правят. Дано полицаят да се усъмни Thinking
И аз си мисля, че на Попов ще му светне някоя червена лампичка.

# 309
  • Fort Worth, TX
Мариан Вълев, в ролята на Куката, ми харесва страшно много. Толкова добре влиза в ролята...и държание, и външен вид го докарва отлично.
На мен всички ми харесват.Много добре се справят... Grinning

# 310
То пък едно точно място - Илиенци...

Е, това са подробности и детайли сега, ако започнем да търсим неточностите...
Simple Smile

# 311
И аз си мисля, че на Попов ще му светне някоя червена лампичка.
Старо куче е той. Ще се сети, че сега бандитите ще дебнат и ще правят клопки. Джаро е ченге и са работили заедно, знаят си номерата дъртите. Mr. Green

Можи би Деян Донков е къртицата. Peace

# 312
На мен всички ми харесват.Много добре се справят... Grinning

Хубавото е, че са различни типажи цялата група, не са събрани само някакви гаменчета.
 Специално Куката ми напомня на герой на Тарантино...или не знам, ама на "вносен" гангстер Wink

и аз към него клоня. Попов точно на него му се доверява и му каза за апартамента, а може той да излезе замесения...

# 313
Старо куче е той. Ще се сети, че сега бандитите ще дебнат и ще правят клопки. Джаро е ченге и са работили заедно, знаят си номерата дъртите. Mr. Green

Точно това си мислех и аз   Peace

# 314
  • Fort Worth, TX
Цитат
Специално Куката ми напомня на герой на Тарантино...или не знам, ама на "вносен" гангстер
Той много добре си влиза в ролята.На моменти дори е зловещ.В момента, когато замери барманката с лед и се разкрещя аз подскочих, а тя милата се разтрепери като лист.

Общи условия

Активация на акаунт